kardeşim bana özelden ulaşırmısın bişeyler söylemek istiyorum burda kimseye söyleyerek derman bulamazsın bi kaç şey söylemek istiyorum mesaj yazıcam
Sen bulamadığın icin mi 100 bin konu actın? İnsanların beynini bulandırma!
kardeşim bana özelden ulaşırmısın bişeyler söylemek istiyorum burda kimseye söyleyerek derman bulamazsın bi kaç şey söylemek istiyorum mesaj yazıcam
Aydıncıkta çalışıyo
Aydıncıkta neden sormuştunuz
yok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.
o kadın benle canımlı cicimli konuşurken böyle bir halt yemiş olabilir mi.size yazarken bir taraftan olan bitenleri anlamaya çalışıyorum öncekileri.ama insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.bana saf salak demeyin ama benim eşimden beklemedğim sözler beklemediğim hareketler bunlar.
o kadın benle canımlı cicimli konuşurken böyle bir halt yemiş olabilir mi.size yazarken bir taraftan olan bitenleri anlamaya çalışıyorum öncekileri.ama insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.bana saf salak demeyin ama benim eşimden beklemedğim sözler beklemediğim hareketler bunlar.
kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.
kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?