ben de bu kadını iyi niyetli görmedim açıkçası. altta alta sizi yoklamış durumlarınızı kontrol etmiş fark ettirmeden.
yazık ya bu insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor hadi karısını geçtin adamın biliyorsun küçük bebeği var ayıp günah her defasında bu konuları okuyunca şaşırmaktan kendimi alamıyorum.
bence kalkın gidin eşinizin yanına ama kimseye söylemeyin bir nevi baskın olsun bakalım nasıl davranacak ama kendinizi de en kötüsüne hazırlayın sizi oraya geldiğinizi pişman edebilir. neden geldin derse de son kez yüz yüze konuşmak için geldim dersiniz. baskın yapmaya geldim vs demeyin sakın.
bi arkadaş yazmış ona da sonuna kadar katılıyorum eğer bu işin sonu boşanma olacaksa elinizden geleni de ardınıza koymayın maddi manevi her türlü işkenceyi edin. bu iş çocuk oyuncağı değil dediğim gibi bebeğiniz olmasa hadi diyeceğim yine neyse bir adam/ bir kadın bebek yapıyorsa onun sorumluluğunu ölene kadar taşımak zorundalar. zaman geçse anlaşamasanız da boşanmak isteseniz o da kabul ama bu adam sizinle yaşamaya daha başlamadan sizden vazgeçmiş. insanların hayatı, bir çocuğun hayatı bu kadar ucuz mu?
hem sizin hem de bebeğinizin hayatını mahvediyorsa bunun bedelini de ödemeli. bu fikrime katılmayanlar elbet olacaktır ama ben böyle düşünüyorum hele ki konu sahibi bayanın durumu için.
inanılmaz hırslandım adama karşı sanki 17 yaşında ergen. bu neyin rahatlığı yahu? sen elin kızının küçücük bebeğinin günahına nasıl giriyorsun?