Bir akıl verecek var mı?

yazdım zaten okurkuyacaksınız ama tekrar söyliyim yinede,küçük bir yerde çalıştığı için ve geçici olduğu için orda düzen kurmadık.ev sorunuda olduğu için diğer personelin yanında kaldı.ama şimdi vuruyorum tabii kafama

Canim bahsettiginiz ilce aydincik turistlik bir ilce yani tatil beldesi denizi ile dagi ile cok guzel bir yer eger esiniz ile gelmis olsaydiniz siz aydincikta otururdunuz ki aydincikta bir suru guzel siteler var esiniz de koye gidis-gelis yapardi ulasimi hic zor olmazdi keskd ilk basta gelseydiniz neyse simdi ne yapacaksiniz peki.

Bir erkek sevmedigi kadinla evlenmez. Bilmiyorum baska kadin olabilir de olmayabilir de. Senin simdi dik durman lazim. Ailene git, bosanma davasi acicam de bakalim tepkisi ne olacak. Cocuk cok mu erken oldu onun icin acaba ondan mi kaciyor

İyi de bebeğimiz olacağını öğrendiğimizde benden çok o sevinmişti.

kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.

Arkadaşım sakın sakın eşine yada o kadına geleceğini söyleme ya sana engel olur yada olayları ört-pas ederler.
Biliyorum ki bazı şeyleri aklına getirmek istemiyorsun.Ama insanların aklına gelmeyenler başına geliyor.
Olayları doğru değerlendirmek için soğuk kanlı ol.Eşinin yanına mutlaka habersiz git ve çoçuğu götürme.

Canim bahsettiginiz ilce aydincik turistlik bir ilce yani tatil beldesi denizi ile dagi ile cok guzel bir yer eger esiniz ile gelmis olsaydiniz siz aydincikta otururdunuz ki aydincikta bir suru guzel siteler var esiniz de koye gidis-gelis yapardi ulasimi hic zor olmazdi keskd ilk basta gelseydiniz neyse simdi ne yapacaksiniz peki.

hiç bi fikrim yok ne yapacağımı bilmiyorum.zaten ben eşimi çok seviyorum.gerçi bu tutumunda ısrarla devam ederse yalvaracak halimde yok.şaşırdım kaldım.

Sevinmek ayri, baba olmak bazen yaslanmak anlamina gelir. Bazi seyleri sonra yapamiycam diye triplere mi girdi acaba. Kocani en iyi sen bilirsin ama taviz verme sakin. Bir kere taviz verince gerisi geliyor. Doyumsuz oluyorlar. Seni rahatsiz eden ne varsa tek tek soyle, yapmiyorsa birak gitsin.

böyle dıyen bı adamın peşinden asla gıtmem kendımı zaten geçerimde yavruma olan davranışından ben bu adamı bırd aha asla görmem madem çok meraklı derı sensın ayrıl gıtsın sen üsteledikçe odahada sıkılacak dahada uzaklaşacak hiç uğraşma bırak ne halı varsa görsün evladını görmek istemeyen bı adamdan asla hayır gelemz daha 6 aylıkya en sevımlı olduğu zaman

İyide arkadaşım bir erkeğin iyi bir baba olması kötü bir eş olmasına yada iyi bir sevgili olmasına engel değil.
KK da hiç bir konuya boşanmalısın diye bir yorum yazmadım ama bu adamın bu kadar pervasızlığı ve tutumundaki ısrarçılığı senide çoçuğunuda hak etmediğini gösteriyor.
Eşinin sana sarf ettiği cümleler gayr-ı ihtiyari söylenmiş boş sözler değil.
Hareketleriyle %100 uyum içinde.

böyle dıyen bı adamın peşinden asla gıtmem kendımı zaten geçerimde yavruma olan davranışından ben bu adamı bırd aha asla görmem madem çok meraklı derı sensın ayrıl gıtsın sen üsteledikçe odahada sıkılacak dahada uzaklaşacak hiç uğraşma bırak ne halı varsa görsün evladını görmek istemeyen bı adamdan asla hayır gelemz daha 6 aylıkya en sevımlı olduğu zaman

evet her annenin evladı kendine ayrı bi güzel gelir.bnm kızımda şu an öyle.ay parçası gibi çok güzel,ben öpüp koklamaya doyamıyorum,hiç mi özlemedi bunuda kabullenemiyorum işte

evet her annenin evladı kendine ayrı bi güzel gelir.bnm kızımda şu an öyle.ay parçası gibi çok güzel,ben öpüp koklamaya doyamıyorum,hiç mi özlemedi bunuda kabullenemiyorum işte

ozaman uğraşma gerçekten kendını onun için yorma ben burdan nefret ettımya doktor değil isterse amerıka başkanı olsa gözum görmez

merak etme o masumun gunahını ödeyemıycek ve asla mutlu olamıycak ara ve boşanmk istiyorsan kabul edıyorum heen aç davayı boşanalım de tepkisi ne olcak bakalım

gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?

gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?

tabıkı fazla bende en başından ebrı onu demek istıyorum bır kadın için çocuğunu sılebılıyorsa işte o kişiden hiç bişi olmaaz

valla ben bi arkadaşım eşinden biliyorum değil çocuğu hiçbirşeyi gözü görmüyor.adamı tanıyamaz hale geliyosun okadar değişiyor.aranızdaki mesafe sizi birbirinize bağlıyacağına kopartmış.büyük bir ihtimal başka biri var haytında yoksa insan çocuğunu görmek için can atar ya

yok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.

ben de bu kadını iyi niyetli görmedim açıkçası. altta alta sizi yoklamış durumlarınızı kontrol etmiş fark ettirmeden.

yazık ya bu insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor hadi karısını geçtin adamın biliyorsun küçük bebeği var ayıp günah her defasında bu konuları okuyunca şaşırmaktan kendimi alamıyorum.

yazdım zaten okurkuyacaksınız ama tekrar söyliyim yinede,küçük bir yerde çalıştığı için ve geçici olduğu için orda düzen kurmadık.ev sorunuda olduğu için diğer personelin yanında kaldı.ama şimdi vuruyorum tabii kafama

bence kalkın gidin eşinizin yanına ama kimseye söylemeyin bir nevi baskın olsun bakalım nasıl davranacak ama kendinizi de en kötüsüne hazırlayın sizi oraya geldiğinizi pişman edebilir. neden geldin derse de son kez yüz yüze konuşmak için geldim dersiniz. baskın yapmaya geldim vs demeyin sakın.

bi arkadaş yazmış ona da sonuna kadar katılıyorum eğer bu işin sonu boşanma olacaksa elinizden geleni de ardınıza koymayın maddi manevi her türlü işkenceyi edin. bu iş çocuk oyuncağı değil dediğim gibi bebeğiniz olmasa hadi diyeceğim yine neyse bir adam/ bir kadın bebek yapıyorsa onun sorumluluğunu ölene kadar taşımak zorundalar. zaman geçse anlaşamasanız da boşanmak isteseniz o da kabul ama bu adam sizinle yaşamaya daha başlamadan sizden vazgeçmiş. insanların hayatı, bir çocuğun hayatı bu kadar ucuz mu?

hem sizin hem de bebeğinizin hayatını mahvediyorsa bunun bedelini de ödemeli. bu fikrime katılmayanlar elbet olacaktır ama ben böyle düşünüyorum hele ki konu sahibi bayanın durumu için.

inanılmaz hırslandım adama karşı sanki 17 yaşında ergen. bu neyin rahatlığı yahu? sen elin kızının küçücük bebeğinin günahına nasıl giriyorsun?

Rabbim yardımcın olsun canım yaa nasıl insan nasıl baba 6 yıllk beraberlik 1.5 yıllk evlilik ve de bir minik kuş bir kalemde nasıl silinir hayatında biri vardır belkide bence okadarda ayrı kalmışsınız birine güveniyor ve gözü ne seni nede kızını görüyor allah akıl fikir versin inş.eşin döner yuvanıza

Çok üzüldüm. Gözlerim doldu. Gücünüze , sabrınıza hayran kaldım. Bir yandan da takdir ettim.
Allah hayırlısını eyler inşallah

Canım düşündüm aniden gitmen güzelde tek değil ailenden biri ile görüşsen onun ile ani baskın yapsan daha iyi gelir gibi geldi. Bu arada sakın hemen boşanma çekişmeli boşanma davası ile uğraşsın maddi manevi elinden geleni ardına koyma bir an aman boşanayım bu adamdan kurtulayım diye hareket etme.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur hele evlendikten sonra...
Keşke evlendiğnizden beri hep beraber olaydınız.
Ama olan olmuş artık.
Kendini üzme sütün etkilenir ve kesilir.Evvela mühim olan bebeğin.
Seni sevmiyorsa ayrıl sen de.Sevgisiz saygısız bir ilişki hayatta yürümez issterse 10 tane çocuk olsun gene yürümez.

ben de bu kadını iyi niyetli görmedim açıkçası. altta alta sizi yoklamış durumlarınızı kontrol etmiş fark ettirmeden.

yazık ya bu insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor hadi karısını geçtin adamın biliyorsun küçük bebeği var ayıp günah her defasında bu konuları okuyunca şaşırmaktan kendimi alamıyorum.

bence kalkın gidin eşinizin yanına ama kimseye söylemeyin bir nevi baskın olsun bakalım nasıl davranacak ama kendinizi de en kötüsüne hazırlayın sizi oraya geldiğinizi pişman edebilir. neden geldin derse de son kez yüz yüze konuşmak için geldim dersiniz. baskın yapmaya geldim vs demeyin sakın.

bi arkadaş yazmış ona da sonuna kadar katılıyorum eğer bu işin sonu boşanma olacaksa elinizden geleni de ardınıza koymayın maddi manevi her türlü işkenceyi edin. bu iş çocuk oyuncağı değil dediğim gibi bebeğiniz olmasa hadi diyeceğim yine neyse bir adam/ bir kadın bebek yapıyorsa onun sorumluluğunu ölene kadar taşımak zorundalar. zaman geçse anlaşamasanız da boşanmak isteseniz o da kabul ama bu adam sizinle yaşamaya daha başlamadan sizden vazgeçmiş. insanların hayatı, bir çocuğun hayatı bu kadar ucuz mu?

hem sizin hem de bebeğinizin hayatını mahvediyorsa bunun bedelini de ödemeli. bu fikrime katılmayanlar elbet olacaktır ama ben böyle düşünüyorum hele ki konu sahibi bayanın durumu için.

inanılmaz hırslandım adama karşı sanki 17 yaşında ergen. bu neyin rahatlığı yahu? sen elin kızının küçücük bebeğinin günahına nasıl giriyorsun?

Yalnız iş boşanmaya giderse ki başka bir yöne gidecek gibi durmuyor.Öncelikle şu duygusal travmayı atlatmam ondan sonra boşanma olayına bakmam lazım.sakinleşmem lazım önce.yoksa yarın boşanalım desem ben onun bir kuruşunu bile istemem bu saatten sonra.yani bu duygusallıkla öyle düşünürüm.ama bebeğimde var artık herşey maddiyat değil desekte maalesef öyle olmuyor.yetiştirmem gereken bir evladım var.

gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?[/QUOTE]

Sözüm ona o 'kadın' bildiğimiz senin benim yada annelerimiz gibi bir kadın değil.
Onların katagorileri tamamen farklı.

tartışma ve akabindeki soğukluk iki haftalık periyotta
gelmeyeceğim lafını da bu sinirle söylüyor olabilir
bence çok panik yapmaya gerek yok
evladınız size muhtaç
moralini yüksek tutup enerjini ona vermelisin

annen yanına gelirse kafan biraz dağılır, daha mutlu hissedersin
yalnızlık da insanı yıpratan yoran bişey

arkadaşlarınla vs görüş
biraz kafanı dağıt

öyle bir ortamın yoksa da kkya gel :)

Back