• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

belki son kez h.sonunu orada gecrmek ister pazar gelir? veya arardgnda sen sorsan bu hafta gelecekmisin diye

canım önceki sayfaları okudunmu bilmyrm ama şu an öyle bişey soramam ona.pazar gelse bile bugün perşembe bana yinede götür hastaneye demezdi.çünkü kızımın bi problemi yok içim rahatlasın diye git dedi.hani çocuk hasta olu falanda 1 gün bile beklemesin götür dr a dersin.öyle bişey değil.gelmicek galiba dediğini yapacak sanırım.

tatlım konuyu açtığından beri takip ediyorum. bana kalırsa hiç sorma sabır acı meyvesi tatlıdır. bekle bakalım. hatta bir arkadaşın dediği gibi haftasonuda geçsin. eğer haftasonundan sonra birşey demezse ozaman ne yapacağını otur düşün.
bence sabret acele etme sakın..

canım önceki sayfaları okudunmu bilmyrm ama şu an öyle bişey soramam ona.pazar gelse bile bugün perşembe bana yinede götür hastaneye demezdi.çünkü kızımın bi problemi yok içim rahatlasın diye git dedi.hani çocuk hasta olu falanda 1 gün bile beklemesin götür dr a dersin.öyle bişey değil.gelmicek galiba dediğini yapacak sanırım.

canım hem anneliğin verdiği sorumluluk, hem istanbul gibi bir şehirde tek başına yaşamak hem de evliliğindeki sorunların bir araya gelmesi seni oldukça yormuş olmalı. zaten kolay bir süreç değil annelik üstüne üstlük eşinin de davranışları cabası. şu anda zaten eşin yanında değil ve yeterince canını sıkıyor. zaten kızınla başbaşasın. şimdilik eşinle olan sorunları (zor evet ama...) bir müddet ertelesen ve suskun kalsan. zaten eşin bir çözüm veya açıklayıcı bir tavırla yaklaşmıyor aksine çözümsüzlüğe itip soru işaretlerini arttırıyor. hem bebeğinin sana şu an daha çok ihtiyacı var ve zaten onu tek başına büyütüyorsun. sütünün de kesilmemesi için bebeğine sımsıkı sarıl ve onun her anını yakalamaya çalış.

sen evliliğini kurtarmaya çalıştıkça o duvar gibi karşında durup tek kelimelik cevap verdikçe çıldıracaksın. gelmesi seni daha çok yorup üzecekse şu an uzak kalsın senden daha iyi. eninde sonunda yüzyüze geleceksiniz. kendi evladına uzak kalmakla çok şey kaçırıyor. boşver o yüzden. sen kendini hırpaladıkça o minicik sana muhtaç yavruna da stresini yansıtıyorsun.
annesin ve güçlüsün.

inşallah tez zamanda aydınlığa kavuşursun ve hakkında hayırlısı olur.

çok teşekkür ederim hamileliğimde de yanımda yoktu zaten şimdide yalnızım.sabretmeye çalışıyorum ama gerçekten çok zor.ve özellikle 3 aydır hiç gelmemesi beni o kadar çok yıprattıki,halimden anlayacaklar diye ailemin yanına gidemiyorum.burda konu komşudan utanıyorum.eşin geldimi diye hep soruyorlar.hafta sonları eve kapanıyorum,kimse gelmesin gitmesin diye.yalan söylüyorum komşularıma eşim geldi diye utancımdan.zil çalsa bakmıyorum bazen.hafta içi soruyorlar eşin geldimi hafta sonu diye geldi diyorum dışarı çıktık diyorum.geçiştiriyorum.o kadar zor ki.iyice doldum artık.

belki yarın akşama doğru arar
gittin mi hastaneye ne oldu diye
aramazsada bilki bu adam kızını dahi gözden çıkarmış..

belki yarın akşama doğru arar
gittin mi hastaneye ne oldu diye
aramazsada bilki bu adam kızını dahi gözden çıkarmış..

onu sormak için arar muhtemelen ama gelmiyo baksana güzelim ya.hiç gelecekmiş havası vermiyo.

çok teşekkür ederim hamileliğimde de yanımda yoktu zaten şimdide yalnızım.sabretmeye çalışıyorum ama gerçekten çok zor.ve özellikle 3 aydır hiç gelmemesi beni o kadar çok yıprattıki,halimden anlayacaklar diye ailemin yanına gidemiyorum.burda konu komşudan utanıyorum.eşin geldimi diye hep soruyorlar.hafta sonları eve kapanıyorum,kimse gelmesin gitmesin diye.yalan söylüyorum komşularıma eşim geldi diye utancımdan.zil çalsa bakmıyorum bazen.hafta içi soruyorlar eşin geldimi hafta sonu diye geldi diyorum dışarı çıktık diyorum.geçiştiriyorum.o kadar zor ki.iyice doldum artık.

yaşadıkların üzücü şeyler ama salma kendını hemen herşeyide kafana takma millete ne anlamıyorum geldi gittide açıklama yapma es geç derim .ne güzel bir çocugun var ALLAH BAĞIŞLASIN ona sarıl eşinide ALLAHA havele et biz bu erkek mlletinin üstüne düştükçe b öyle oluyor valla .3 ay çok uzun bir zaman iyi bir insansın bellı sesın bile çıkmamış başkası bukadar sabırlı olmayabilirdi dua et akşamdan sabahın adı var derler gün doğmadan gerçektende ne mucizeler gelişiyor hayatta .bir bakmışsın yarın istedigindende güzel olmuş bileessin ben bir ara erkek arkadaşımdan ayrıldım ama uzun zamandır hergün beraberdik biz ayrı,ayrı dışarıbile çıkmazdık ıkımızde çok baglıydık benı delı gibi seven adam bıraktı .nasıl zor geldı bana agladım delirdim yok adam gelmıyor.hep ben onu bırakırdım budefa o benı bırakmıştı olmaz barışmam bitti diyodu başka bişeyde demiyordu .bir arkadaşım bana barışcasınız eskısınden dahada iyi olucaksınız demişti 1.2 gün sabret yeterki demişti canım dostum inanmamaıştım ona ama şuan ALLAHA binlerce şükürki eskisinden dahada iyiyiz .sende bekle gör hayırlısını iste hep hayırsızsa olmasın de .RABBİM VERMIYCEGİ ŞEYİ İSTETMEZMIŞ

onu sormak için arar muhtemelen ama gelmiyo baksana güzelim ya.hiç gelecekmiş havası vermiyo.
çok sayfa vardı okuyamadım yazdıysan kaçırdım sen eşinin yanında neden değilsin eşin orda görev yapıyodu madem. ayrıca o gelmiyosa sen git konuş bakalım. aklı karışmış gibi sanki biraz :26:

yaşadıkların üzücü şeyler ama salma kendını hemen herşeyide kafana takma millete ne anlamıyorum geldi gittide açıklama yapma es geç derim .ne güzel bir çocugun var ALLAH BAĞIŞLASIN ona sarıl eşinide ALLAHA havele et biz bu erkek mlletinin üstüne düştükçe b öyle oluyor valla .3 ay çok uzun bir zaman iyi bir insansın bellı sesın bile çıkmamış başkası bukadar sabırlı olmayabilirdi dua et akşamdan sabahın adı var derler gün doğmadan gerçektende ne mucizeler gelişiyor hayatta .bir bakmışsın yarın istedigindende güzel olmuş bileessin ben bir ara erkek arkadaşımdan ayrıldım ama uzun zamandır hergün beraberdik biz ayrı,ayrı dışarıbile çıkmazdık ıkımızde çok baglıydık benı delı gibi seven adam bıraktı .nasıl zor geldı bana agladım delirdim yok adam gelmıyor.hep ben onu bırakırdım budefa o benı bırakmıştı olmaz barışmam bitti diyodu başka bişeyde demiyordu .bir arkadaşım bana barışcasınız eskısınden dahada iyi olucaksınız demişti 1.2 gün sabret yeterki demişti canım dostum inanmamaıştım ona ama şuan ALLAHA binlerce şükürki eskisinden dahada iyiyiz .sende bekle gör hayırlısını iste hep hayırsızsa olmasın de .RABBİM VERMIYCEGİ ŞEYİ İSTETMEZMIŞ
inş canım bnm inşallah dediğin gibi olur zaten çok sabrettim bir kaç gün daha sabredebilirim heralde.
çok sayfa vardı okuyamadım yazdıysan kaçırdım sen eşinin yanında neden değilsin eşin orda görev yapıyodu madem. ayrıca o gelmiyosa sen git konuş bakalım. aklı karışmış gibi sanki biraz :26:

ilçeye bağlı bir köyde görev yapıodu.ev yoktu ordaki personelle bi evde kalıyo.geçici olduğu için düzen kurmadık orda.buraya döndüğünde ev almk istyrduk o zamanda alacağım eşyaları evime göre seçmek istedim ama keşke gitseydim ilçede faln tutardık ev boş bırakmaya gelmiomuş bunlar

Canım ya olumlu bir haber var mı diye girdim ama
üzüldüm yine..
Umarım eşin sürpriz yapmak istiyordur.
Gelir birden karşına çıkar umarım..
Valla ayaklarının altını öpüp affet diye yalvarması gerek.
Eşinsiz bu kadar sıkıntı çekiyorsun, tek başına bebek sorumluluğunu üstlenmişsin.
Seni böyle üzmeye hiç hakkı yok.
Çok sinirlendim.
Allah akıl fikir versin bu adama, kölen olsun!

zaten ailenden ayrı yaşıyormuşsun,keşke eşinin köyüne bağlı ilçede ev tutup 2 kanepeyle birlikte yaşasaydınız.boşuna dememişler gözden ırak,gönülden de ırak olur diye.en azından her nöbet çıkışı yada her hafta sonu yanınızda olur ve size karşı bir sorumluluğu olduğunu hissederdi.:34:
ben dağ başına gittim.eşimin yanında tek başıma yaşadım aylarca.en yakın köye 15 dk uzaktık.:34:

seneler öncesi bir karı-koca tanıdım.erkek daha okurken evlenmişler,karısı da kaynanayla birlikte yaşamış,kendisi de okuduğu yerde yaşamış ve dr olmuş.atandıktan sonra da rahatlığa alıştığı için karısını yanına almamış.en son benim yaşadığım yere kadın zorla kocasının yanına gelmiş ama bir tuhaf ilişkileri vardı.x hanım,x bey diye birbirlerine sesleniyorlardı.birbirlerine uzaklardı.sonları ne oldu bilmiyorum:50:

Canım ya olumlu bir haber var mı diye girdim ama
üzüldüm yine..
Umarım eşin sürpriz yapmak istiyordur.
Gelir birden karşına çıkar umarım..
Valla ayaklarının altını öpüp affet diye yalvarması gerek.
Eşinsiz bu kadar sıkıntı çekiyorsun, tek başına bebek sorumluluğunu üstlenmişsin.
Seni böyle üzmeye hiç hakkı yok.
Çok sinirlendim.
Allah akıl fikir versin bu adama, kölen olsun!
inş canım inş tek isteğim o ama bu kadar şeyi nasıl kaldırıcam.başlarım onun sürprizine artık yanii delirmek üzereyim

zaten ailenden ayrı yaşıyormuşsun,keşke eşinin köyüne bağlı ilçede ev tutup 2 kanepeyle birlikte yaşasaydınız.boşuna dememişler gözden ırak,gönülden de ırak olur diye.en azından her nöbet çıkışı yada her hafta sonu yanınızda olur ve size karşı bir sorumluluğu olduğunu hissederdi.:34:
ben dağ başına gittim.eşimin yanında tek başıma yaşadım aylarca.en yakın köye 15 dk uzaktık.:34:

seneler öncesi bir karı-koca tanıdım.erkek daha okurken evlenmişler,karısı da kaynanayla birlikte yaşamış,kendisi de okuduğu yerde yaşamış ve dr olmuş.atandıktan sonra da rahatlığa alıştığı için karısını yanına almamış.en son benim yaşadığım yere kadın zorla kocasının yanına gelmiş ama bir tuhaf ilişkileri vardı.x hanım,x bey diye birbirlerine sesleniyorlardı.birbirlerine uzaklardı.sonları ne oldu bilmiyorum:50:

tatlım olan oldu şimdi kafamı taşlara vursam ne fayda,demekki asla güvenmiceksin işte

ayyyyy içim daraldı resmen yaaaa....

Canım sen ara yaaaa yeter ayrı kaldığımız sen gelmiyorsan ben gelicem de....

Kızımda ben de seni özledik...

Artık bu tarafa tayin gelmiyorsa oraya taşınmak istiyorum dee artık yaaa...

Hatayı baştan yapmışsın. Erkek milleti boş bırakmaya gelir mi hiç....

Ohhhh ne ala orada bekar hayatı yaşayan adam çocuğu ne yapsın eşi ne yapsın.

Zararın neresinden dönersen kardır.

Erkeklere sessiz kaldıkça tepene çıkarlar...

Bide bir köşeye çekilip ondanbişeler beklemeyi bırak kendin icraaate geç lütfen....

O zaman kaybeden sensin. En azından üste çıkıp kaybedersen ben uğraştım kendi kaybetti dersin.

Son düzenleme:
Eğer bu evlilik devam edecekse yanına gitmen doğru olmaz diye düşünüyorum. Adam telefonda bu kadar agresif, gittiğinde de " beni kontrole mi geldin " "aklınca baskın mı yaptın" şeklinde tepkiler verebilir. Daha da agresifleşebilir.

Ancak devam etmeye niyetin yoksa ki, nasıl herşeyi unutacağım diyorsun. O zaman gidip içindekileri döküp bitirebilirsin.

bugün cuma ve bugün çıkıp gelmezse artık yapacak bişey yok.içimdekilerin hepsini söylerim biter.içimde tutmam hiç bir şeyi.eğer aldattıysa ikisinide allaha havale ederim.rabbim en güzel cevabı verir.

Benim babamın meşhur bir sözü vardır.

''Seni sevmeyeni sen hiç sevme''

tavsiyem çocuğunla kendine yeni bir hayat kurmandır gerisi boş hatta teferruat bunu zamanla anlarsın zaten

yok canım bi gelişme maalesef bugün cuma,gerçi bugün yola çıksa bile mesai saatinden sonra yola çıkar,sabaha karşı gelir,gelirse tabii ki

geldiği zaman haber eder mi genelde?
şu saat çıkıyorum diye
yoksa habersiz mi gelir?
bence bugün bekleme gelmeme ihtimali yüksek
haftasonu toparlanayım diye düşünmüş olabilir...
bir de şunu merak ettim..
ilişiği kesildi diyorsunuz gelmezse ne yapacak orda?
tekrarda görev başlatma gibi bir durum olur mu?

Back
X