Bir akıl verecek var mı?

geldiği zaman haber eder mi genelde?
şu saat çıkıyorum diye
yoksa habersiz mi gelir?
bence bugün bekleme gelmeme ihtimali yüksek
haftasonu toparlanayım diye düşünmüş olabilir...
bir de şunu merak ettim..
ilişiği kesildi diyorsunuz gelmezse ne yapacak orda?
tekrarda görev başlatma gibi bir durum olur mu?

yok genelde haber vermez pat diye gelir.ilişiği kesildi derken şöyle,il sağlık müdürlüğü çıkışını yapmıyordu haziran da diyordu,biz sadece aradık birileriyle görüşüldü tamam dediler çıkışını yapalım.sonra eşimi aramışlar çıkışınızı yapıcaz yarın gelin diye.eğer eşimin gelesi yoksa düşündüklerimiz doğruysa yani,il sağlığa gitmemiştir bile,ve ya gidip çıkışımın yapılmasını istemiyorum deme hakkı var sonuçta biz gerisini bilemiyoruz.o imzalamadan çıkış yapmazlar ki zaten.

anlıyorum...
sen cumartesi akşama kadar bekle
baktın yok, o zaman ara ve ciddi şekilde konuş
amacı neymiş....

SELAM tatlım sizin arattıgınız kişiyi arayıpta sorsana son durum nedir diye
umarım gelir ya ALLAHIM ÇOCUGUNA ACISINYA :(

Cnm çok üzüldüm tabi yaşayn bilir acısını ama bence eşin bitirmiş bişeyleri yavrunada üzülme onun herzaman yanında ol ve güçlü ol bu erkekleri anlamıyorum sevmiyosun madem neden hamile bırakosun ufacık bebekle bi kadın ne yapar bencde bi kadın meselesi olabilr biraz bekle bakalım eğer böle devam ederse çok üzüzlerk sölüyorum kopar bağları

anlıyorum...
sen cumartesi akşama kadar bekle
baktın yok, o zaman ara ve ciddi şekilde konuş
amacı neymiş....
beklicem canım hafta sonu tamamen beklicem pazar akşamı arayayım diyorum bakalım duanızı eksik etmeyin.

SELAM tatlım sizin arattıgınız kişiyi arayıpta sorsana son durum nedir diye
umarım gelir ya ALLAHIM ÇOCUGUNA ACISINYA :(
canım benim araya koyduğumuz kişi mevki sahibi b,r, yani o yüzden ikide bir arayıpta noldu noldu diyebileceğim biri değil.onlar eşimi aradılar zaten çıkışını onayladıklarından adım gibi eminim.yani iş eşime kaldı bakalım bekliyorum

Cnm çok üzüldüm tabi yaşayn bilir acısını ama bence eşin bitirmiş bişeyleri yavrunada üzülme onun herzaman yanında ol ve güçlü ol bu erkekleri anlamıyorum sevmiyosun madem neden hamile bırakosun ufacık bebekle bi kadın ne yapar bencde bi kadın meselesi olabilr biraz bekle bakalım eğer böle devam ederse çok üzüzlerk sölüyorum kopar bağları
zaten eğer gelmezse ve gerçekten istemiyosa yapılacak çok bişey yok.ayrılırım.ben kendi aptallığıma yanarım ama kızım için çok üzülüyorum onun günahına girmeseydi bari.

Benim babamın meşhur bir sözü vardır.

''Seni sevmeyeni sen hiç sevme''

tavsiyem çocuğunla kendine yeni bir hayat kurmandır gerisi boş hatta teferruat bunu zamanla anlarsın zaten

Harfi harfine katılıyorum.
Nasıl bu kadar kolaya kaçabiliyor bu erkek milleti yaa,umarım sende kızınla yeni bir hayat kurarsın baksana adamın umrunda bile değilsiniz.Hem size hem o küçücük kıza nasıl yapılabilir bu yaa:50:Allahım kimseyi şeytana uydurmasın..

Harfi harfine katılıyorum.
Nasıl bu kadar kolaya kaçabiliyor bu erkek milleti yaa,umarım sende kızınla yeni bir hayat kurarsın baksana adamın umrunda bile değilsiniz.Hem size hem o küçücük kıza nasıl yapılabilir bu yaa:50:Allahım kimseyi şeytana uydurmasın..

beni sevmeyeni ben hiç sevmeyeyim tatlım doğru aslında,benim yaşadığım duygusal travma geçer bir müddet sonra,alışırım onun yokluğuna,onla doğmadım ben,o olmadan öncede gayet mutlu bir hayatım vardı bunları düşünerek bir şekilde atlatırım ama beni en çok üzen kızımın durumu.o ansıl atlatacak bir ömür boyu böyle bir hayat yaşayacak.

beklicem canım hafta sonu tamamen beklicem pazar akşamı arayayım diyorum bakalım duanızı eksik etmeyin.

canım benim araya koyduğumuz kişi mevki sahibi b,r, yani o yüzden ikide bir arayıpta noldu noldu diyebileceğim biri değil.onlar eşimi aradılar zaten çıkışını onayladıklarından adım gibi eminim.yani iş eşime kaldı bakalım bekliyorum

zaten eğer gelmezse ve gerçekten istemiyosa yapılacak çok bişey yok.ayrılırım.ben kendi aptallığıma yanarım ama kızım için çok üzülüyorum onun günahına girmeseydi bari.

keşke samimi oldugun biri olsaydı aradaki durumunu açık,açık anlatırdın .ona orda işte vermezlerde belkıde :(

keşke samimi oldugun biri olsaydı aradaki durumunu açık,açık anlatırdın .ona orda işte vermezlerde belkıde :(

aman orda iş vermeseler nolacak adam doktor işte nereye gitse iş bulur bizim gibi mi sanki.bi yanım gelecek diyor,bi yanım boşa heveslenme gelmicek diyo.kalakaldım böyle artık gelmezse mecbur aileme sölicem durumu tek başıma baş edemem çünkü.ama nasıl.ailemede üzülüyorum.

canım konunu baştan sona kadar okudum her gelişmeyi olasılığı okudum...
allah sabır versin herşeyden önce sana:nazar::nazar:
ve eğer arkadaşlarımızın , herkesin tahmin ettiği gibi birşey olduysa allaha havale et ve kızınla kendin için her hakkını savun o adama karşı sizin geleceğiniz söz konusu öyle bir durumda duygularına yenik düşme nolur biliyorum zor ama başarmalısın...

bu arada bende eşimle ilk 1 sene ayrı yaşadım o zamanlar bu durumun çok zor olduğunu düşünüyordum özlüyordum...tabi o da öyle...
yaklaşık 8-9 aydır beraberiz ve bazen diyorum keşke ilk senemiz gibi yaşayabilme imkanımız olsaydı,çünkü o zamanlar daha bir aşkla bağlıydık birbirimize şu an ise sadece birbirimiz için bir alışkanlıktan ibaret olduğumuzu düşünüyorum :(((

demem o ki herkes farklı psikolojilere sahptir belki de eşine uzaklık yaramamış uzaklaşmıştır senden yanına gelince belkide seni ve kızını ne kadar sevdiğini farkedecekti...eğer aldatma gibi bir durum olmadıysa o söylediklerini zamanla unutursun,unutturur eminim..

bugün aradı mı peki seni?

evet saat tam 3 te aradı.hastaneye gittin mi diye sordu yine.ben de yok gidemedim dedim.polikliniktemisin dedim evet dedi.tamam dedik görüşürüz dedi kapattı.gelecek olsa hastaneyi sormazdı zaten,gitte demezdi.gelir kendisi götürürdü.bütün umutlarım yavaş yavaş tükeniyor artık

evet saat tam 3 te aradı.hastaneye gittin mi diye sordu yine.ben de yok gidemedim dedim.polikliniktemisin dedim evet dedi.tamam dedik görüşürüz dedi kapattı.gelecek olsa hastaneyi sormazdı zaten,gitte demezdi.gelir kendisi götürürdü.bütün umutlarım yavaş yavaş tükeniyor artık

haftasonunun geçmesini de bekle canım biras sabret

Daha önceleri yazdın mı bilmiyorum ama senin kayınvaliden falan yok mu?
Ailesinin atama işinden haberleri var mı?
Hiç mi bu adama diyen yok git hanımını çoçuğunu gör.
Zolr güzellik olmaz ama yinede sana destek olurlar mı?

Daha önceleri yazdın mı bilmiyorum ama senin kayınvaliden falan yok mu?
Ailesinin atama işinden haberleri var mı?
Hiç mi bu adama diyen yok git hanımını çoçuğunu gör.
Zolr güzellik olmaz ama yinede sana destek olurlar mı?

canım sana msj atmıştım ama mesaj kutun doluymuş senin.ataması yapıldı ama normalde haziranda gelecekti.bunu herkes biliyodu bulunduğu yerdeki dr eksikliğinden dolayı.ama işte ben babama söyledim çok bunaldım araya birini koysak bir an önce gelsin diye.yaptık hallettik.bugün çıkışını vereceklerdi.aradılar eşimi müdürlüğe çağırdılar çıkış işlemi için.ama ne yaptı bilmiyorum.ailesine bişey söylemedim.ben hallettim işini falan demedim yani.zaten bişey sölesem anında yetiştirirler.

valla iyi sabırlısın..
ben bu kadar bile bekleyemezdim..
belirsizlikle yaşamak cok zor

Anladığım kadarıyla kendi ailesinede söylememiş atama işini.
Sende kayınvalidenle pek fazla görüşmüyorsun herhalde.
Peki bir şey daha soracağım bu atama olayını bir nevi baban ayarladı onlara ne diyorsun eşinin konuyu açmadığından haberleri var mı

sabrediyorum ama bide bana sor canım kanım çekiliyo resmen,kızımı emziriyorum diye zoraki iki lokma yiyosam yiyorum.ayakta zor duruyorum artık.umarım kötü bi son olmaz.

sabrediyorum ama bide bana sor canım kanım çekiliyo resmen,kızımı emziriyorum diye zoraki iki lokma yiyosam yiyorum.ayakta zor duruyorum artık.umarım kötü bi son olmaz.

canım o sana demiş ya sevmiyorum boşanmak istiyorum diye,ondan sonra ki günler de bişey olmamış gibi arayıp konuşuyor seninle bu adamın çelişkileri çok sinir bozucu ama ben diyorum ki nacizane fikrim bu gün bidaha ararsa ağzından laf almak için desen haftasonu gelecekmisin? ki bana sorarsan gelmen gerekiyor yüzyüze konuşmamız gerekenler var ha sanma sana yalvarıcam tamam beni sevmiyor ve istemiyorsan eyvallah ama bunları yüzüme söyleyip aklıbaşında insanlar gibi yüzyüze konuşalım desen ne olur?

kızlaar evet haber varrr.anlatıyorum.az önce aradı.sanırım iyice sinirlerim yıpranmış olacakki bu sefer gayet soğuk konuştum.en sonunda bana bişey istiyor musun dedi.bende bu ne demek dedim.ya burda işim bitti gelicem burdan istediğin bir şey varmı dedi.ne zaman geliceksin diye sordum.yola çıkıcam diye arabayı servise verdim dedi.motordan ses geliyo zaten sürekli bir türlü olmadı dedi.pazartesi arabayı alıcam yola çıkıcam dedi.bende daha fazla dayanamayıp neden hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorsun dedim.bana ettiğin onca laftan sonra nasıl bişey bu dedim.hemen anında üste çıktı,sen benim ne yaşadığımı biliyomusun,doğru dürüst ilçeye bile gitmiyorum,evden çıkmıyorum,günde 100 hastaya bakıyorum.kafamı kaldıramıyorum,nefes alamıyorum,sıkıldım,bunaldım vs vs.bi sinirle söylenmiş yani hepsi.ben bi derdinmi var demişim ya onu üstüne gelmek gibi hissetmiş.ne düşünüyosunuz şimdi kızlar ????

Back
X