- 13 Şubat 2018
- 56
- 11
- 3
- 28
Sevgilim ile 1 ay önce kavga ettik ve ayrılıyorum demedi ama hergün mesaj attım son günler atmadım bi tek hep soğuk davrandı affedemiyorum dedi.Aradim bahane buldu kapattı.Sebebi su kesin olarak ondan ayrıldığımız zaman bi erkek ile konuştum zaten konuşmayı da uzatmafim.yarıda kestim bunu gördü ama ben kabullenemiyorum diyor .O da o dönemden önce başkası ile konuşmuştu ama ispat edemedim sonra bana bi kızdan bahsediyordu şöyle böyle diye ben de beni kıskandırmak için şaka olduğu düşünüyordum sonra tekrar sevgili olunca insta şifresini vermişti o kıza sık baktığını gördüm inkar etti .kapattım konuyu .Az önce instagramin a baktım hala orda arkadasiz bi sürü kız takibe almış eski arkadaşları sanırım çok çok zoruma gitti .Biz ilk sevgiliolunca benim instamdaki tüm erkekleri çıkarmıştı şu an moralimoralim çok bozuk hala doner diye umudum varken yaptığına bakın sizce bu durumda ne yapmalıyım?dayanamıyorum ondan uzak olmaya tamamen ayrılınca ne yapcam bilmiyorum ona bi derste vermek istiyorum kafam çok karışık