bir akıl verin kızlar kafam allak bullak oldu

bakkal dükkanı gibi ama boş dükkN NE YAzık ki dolduralım diyecegim ama etrafta ki büyük marketler bizim çalışmamıza engel o nedenle komple degiştirmek daha mantıklı geliyor.ama pasaj içinde ne tutar ki öyle ahım şahım 2 senede zengin olalım demiyorum tabi ama en azından bir getirisi olsun isterim. ayrıca burada bir tuhafiye var gayette güzel iş yapıyor nazarımız degmesin hani oraya gelen bayanlar bile pasajın üşteri kitlesini oluşturuyor o nedenle hanımlar böyle cıngıllı bıngıllı tabak çanakları pek severler.kendimden de bilirim.ihtiyacı olmasa bile cebinde parası varsa alma potansiyeli oluştururlar.benim düşüncem bu yönde ama sonunda rezil olmakta var.yani tutmazsa.

pasajda en iyi çaycı börekçi olur bi de bayansanız daha iyi satış yaparsınız

o işleri yapanlar çok burada olmasa düşünülebilir ama şişli gibi merkezi bir yerde neredeyse her iş el atılmış oluyor

Insallah isler yoluna girmisdir! Diyecegim su ki, yani türkiye tatillerimde görüyorum, büyük magzalar dururken kimse kolay kolay gidip bakkalda alisveris yapmiyo artik yani kimse yanlis anlamasin ama böyle..
Bencede kadinlarin ilgi alanina girecek seyler satmak iyi olur.. Ama ne olursa olsun, insan gecerken disardan iceri baktigi zaman aaa ne güzel seyler varmis girip de bi bakim demesi lazim ve bi kadin öyle diyip bi dükkana giriyosa kesin elin bos cikmaz cogu zaman...
Ben alisveris yapmasini seven bi insan olarak söylüyorum, eger bi yere girdigimde orasi kirliyse cok daginiksa hersey karman cormansa benim icim daraliyo ve bisey almadan cikiyorum geri cok güzel seyler olsa bile...
Bide disardan fiyatlari az cok görebilmek önemli vitrine bakildiginda aaa burasi hos bi yer kesin cok pahalidir denmesin diye...
Ilk acilis yapildiginda reklam müsteri toplama cok önemli bi calisanlarin samimiyeti.. Her adimda dibimden ayrilmayan bi calisan kabus :)
Umarim anlatabilmisimdir :)

Insallah yoluna girer hersey

Back
X