Bir akil verin lütfen

Emine6189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
50
11
38
44
Herkese merhaba. Çok çok bunaldım ve değerli vaktini ayırıp fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yaklaşık 5 senelik bir ilişki sonrasinda 3 aydır evliyim ama işler umduğum gibi gitmiyor. Durum şu ki eşim çok değişti. Kendisinin ilk evliliğinden olan kızları var ve neredeyse tüm sosyal aktivitelerini onlarla yapmaya başladı. Söyle özetlemek gerekirse sabah kalkış kahvaltı eşim çıkar kızları ile takılır gelir yemek yeriz tv ve uyuma vakti. Elbetteki evlatları elbetteki vakit ayıracak ama haftada 5 gün onlarla disarida yemek yiyip bir yerlere giderken benimle surekli evde olması normal mi sizce? Bunu dile getirsem çocukları kıskanmis olacağım ve tepki alacagim kendisinden eminim. Ona göre evimizde hiçbir eksik yok ve benim evde olup keyfime bakmam gerek. Şu güzel havada yine kızları ile geziyor ama ben evdeyim. Haa hiç mi cikmiyoruz çıkıyoruz ama haftada 1 o da 1 ya da 2 saat. Durum bu sevgili arkadaşlar. Çok çok üzülüyorum ancak birsey söylesem yanlış anlasilmaktan korkuyorum.

Neden sizde onlarla gitmiyorsunuz? Hep birlikte vakit gecirin. Hem evde sikilmazsiniz hem birlikte eglenebileceginizi de gormus olursunuz. Sizin ilk evliliginiz mi yaslariniz kac?

Bu arada bahsettigim rutin haftasonlarimiz. Haftaici kızlar okulda biz ise gidiyoruz. Haftaici akşamları genelde kızları ile en az 3 gün o da

Anneleri sorun çıkartıyor.. kizlar 13 14 yaşlarında
Anneleri ne cikartirsa cikartsin kizlar artik bayagi genc kiz olmus cok sorun ediyorsa kizlari tembihlersiniz birsey soylemezler annelerine. Eski este mi bu gezmelere katiliyor yoksa?

Sizinle hiç vakit gecirmese sıkıntılı derdim ama sanıyorum haftada bir başbaşa disari cikiyorsunuz ve hafta ici basbasa berabersiniz..Çocuklar sizinle yaşamıyorsa ve eşiniz diğer sorumluluklarını aksatmiyorsa bu düzen bana tuhaf gelmedi...Evlenmeden önce çocukları biliyordunuz sonuçta ve bu koşullar altında evlendiginiz adam iyi bir baba ve eş olarak benden tam puan aldı doğrusu...

Kesinlikle haklısınız ama mesele denge olmaması. Söyle ki son 3 aydır her haftasonu kızları ile gezdi. Benimle haftaici kızlar okulda iken :)

Anneleri ne cikartirsa cikartsin kizlar artik bayagi genc kiz olmus cok sorun ediyorsa kizlari tembihlersiniz birsey soylemezler annelerine. Eski este mi bu gezmelere katiliyor yoksa?
Yok hayır kızlar ve babaları. Belki ben biraz abartıyorum ancak kim olsa değer görmek ister. En azindan haftasonu kahvaltıya benimle gitsin öğle yemeğine onlar ile. Dedim ya denge yok ona kırılıyorum. Bir de ben bu şehire yeni geldim. Arkadaş çevrem burada degil. Biz evlenmeden önce en iyi arkadaşım eşim idi. Şimdi öyle değil sanki

5 sene sevgili kalmışsınız, bu 5 yıl boyunca bu kadar ilgili değil miydi adam? İmkansız böyle 180 derece değişmesi. Anneleri sorun çıkartıyor yazmışsınız ama ne kadar sorun çıkartabilir beraber sinemaya gitseniz?

Kızların zaten haftaiçi okulu vardır, haftaiçi anca hergün 2 saat anca görüşebilir, sonra eve geliyordur adam. Okulları, ödevleri derken max 2 saattir babayla görüştükleri. Haftasonu da yine ödev vs derken cumartesi, pazar full babayla görüşemezler. Cumartesi pazar öğlene kadar sizinle dursa kızlarla öğleden sonra görüşse. Yine kocanızla zaman geçirebilirsiniz. Mantıksız geldi bana hesabınız.

Evinize davet edin kızları, yakınlık kurmaya çalışın, en azından bir abla gibi olabilirsiniz hayatlarında.

Ben size hak veriyorum bir kez kizlarla yalniz cikarlar gerisinde hep beraber bir aktivite yaparsiniz benim tanidigim kisiler oyle yapiyorlar. Dogru olan bana gore budur annelerinin bu konuda problem cikarmasi sacmalik kizlara annik yapmicaksiniz sonucta ona ne esinizle konusun bu durumu hep beraber olalim ben burda yalnizim arkadasimda yok diye uzun aciklayici bir konusma yapin.

öncelikle bu beyfendi kaç sene önce boşandı siz evliyken mi beraberdiniz? bu yaşlarda 5 yıl evlenmek için beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. değişti dediğiniz 5 yılda kızlarıyla ilgilenmiyodu evlendikten sonra 3 aydır mı onlarla ilgileniyor? 5 yıl boyunca böyle olduysa evlenince düzenini bozacağını nasıl düşündünüz. onlar hala aile gibi takılıyolarsa bu biraz sıkıntı ama yok sadece kızlarıyla geziyosa bunda problem yok gibi, fark ettirmeden sizinle ilgilenmesini sağlayabilirsiniz kızları eve çağırın yemek yiyin mesela aktivite çıkartın ortaya

Kesinlikle haklısınız ama mesele denge olmaması. Söyle ki son 3 aydır her haftasonu kızları ile gezdi. Benimle haftaici kızlar okulda iken :)
Henüz evlilik çok yeni, bu dengenin kurulabilmesi ve çocukların yeni düzene alisabilmesi için biraz zamana ve extra ilgiye ihtiyaçları var...Hele ki ergenlik donemindelerse...Şu anda babamız yeniden evlendi ama bak bizi terketmedi, yeni eşi de sorun çikarmiyor diye düşünmeleri ileride sizin onlarla kuracağınız ilişkiye ve evliliğinize de faydalı olur.Aranizdaki güven sağlandıktan sonra bu buluşmalara sizin de katılmanız normallesecek ve zamanla seyrelecek diye düşünüyorum...

Evlenmeden önce konuşmadınız
Evlenmeden önce çok farklı bir insandı ve bu kadar düşkün değildi
Çok çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Bütün arkadaşların yorumu çok değerli ancak siz biraz daha sakin ve mantıklı acikladiniz olayı. Galiba durumu iyi anladiniz. Mesele şu ki eşim çocuklarına olan bagliligini daha da farklı bir boyuta taşıdı. Buna bağlı olarak benimle olan ilişkisini ev ile sinirlandirdi. Galiba biraz sabırlı olmam gerek. Bir arkadaşımizin dediği gibi sürekli evde olunca kendimi kötü hissetmeye (bazen hizmetci gibi) başladım. Beni seviyor mutlaka ama dengeyi kuramamasi üzüyor. Bu arada esimin yüzünü hiç görmüyor değilim tabiki ama neden bu vakit sadece akşamları olsun..dedim ya hava 20 derece ve ben şu an eşimle gezmeyi çok ama cok isterdim

Sizin gibi kırklı yaşlarda bir akrabam evlendi anlattığınız gibi.Onlar her hafta sonu birlikte çıkıyorlar, geziyorlar,zaman geciriyorlar.Siz de cikin ,annesi sorun vs edemez.5 yildir varliginiz biliniyormuş sonucta me munasebet.Medeni olsun insanlar biraz ya.Ayrica esinizin cocuklarina bu kadar düşkün olmasi cok büyük bir artı.Çocuğuna düşkün olmayan adamdan korkun her zaman.Yerinizde olsam ben de size katilayim diye tatli tatli teklif ederdim.Israr ederseniz kabul eder bence.Ama tatli tatli ,şirince yaklaşarak tabii Hepsine gitmenize de gerek yok bu arada.

Zamanla beni de ekibe alırlar diye umud ediyorum :)

Eşiniz ve siz bir işte çalışmıyor musunuz haftanın 5 günü dışarıda vakit ayırabilmesi tuhafıma gitti zaman açısından.

Bence çalışmıyorsanız işe girin, babası kızlarla siz işteyken görüşsün, siz de iş yerinde sosyalleşirsiniz. İş çıkışında da ikiniz baş başa takılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…