Bir akil verin lütfen

Hiçbir zaman kızlara vakit ayırıyorsun bana syırmıyorsun şeklinde mukayeseye girmeyin. Kızları söylemlerinize katmayın hatta sitem ederek de konuşmayın. Plan yapın o size uysun. Baktınız uymuyor tek başınıza plan yapın ben sıkılıyorum diye. Yavaş tavaş o da rahatsız olur ayak uydurur

Bence eşiniz de bir baba ve eş olarak sakin ve mantıklı davranıyor şu anda, ne sizi ne çocukları mağdur etmemeye çabalıyor gibi ama tabii ki ergenlik döneminde ilgiye muhaç, kırılmaya müsait iki çocuk doğal olarak şu süreçte yetişkin bir eşten biraz daha ağır basıyordur...Babanin şu geçiş sürecindeki tavrı anneyi de sakinlestiriyordur muhakkak..Zamanla siz de çocuklarla vakit geçirmeye başlayınca aranızdaki bag dengeye oturacaktır...Üstelik anneyi tanımıyoruz ama evliliginize karsi kötü niyetli bile olsa babanın şu tavırları ve sizin anlayışınız karşısında bu yasta çocukları bundan sonra size karsi doldurması pek mümkün görünmüyor. Bu da sizin için büyük avantaj bence...Ayrıca şunu söyleyeyim, diğer dinamiklerinizi elbette bilemem ama babalığı güzel, merhametli bir adamla evlenmişsiniz...Kıymetini bilin derim

Son düzenleme:
zaten o ergen tavırlar hiç çekilmez şimdi , ben olsam hiç bulaşmam, ama eşiniz adaletli olmalı , bir gün sizleyse bir gün olanlarla olmalı haftasonu.

Yanlış anlıyorsa anlasın. Denge kuramıyosa evlenmeyecekti.

Haftada iki gece onlarla yemek yiyip, haftasonu da 1 günü onlarla geçirse geri kalan günler size yetecek gibi. Madem evlilkte dengeyi kuramayacaktı sizle ne diye evlenmiş. Bana sürekli görüşmeler saçma geldi. Oturun güzellikle konuşun eşinizle düzelmiyorsa onun kızlarla görüştüğü saatlerde kendinize kurs bulun. Sevdiğiniz bir aktiviteyi yapın. Sizi evde hazır kıta bekleyen biri gibi görmesin.

Sizin kızlarla zaman geçirmeye ihtiyacınız var onların da aynı şekilde. Kızlar sizin eve de gelip kalabilmeli. Çocuk düşünüyor musunuz?

açıkçası bir yandan evlendikten sonra iki kızını unutmamış ve önem veriyor olması hoşuma gitti. bu devirde çok görüyoruz maalesef ki evlendikten sonra çocuklarını köşeye atan adamları. haftasonu bir günü çocuklarına ayırması normal bence eşiniz şu an sizin açınızdan çok başarılı olmasa da denge kurmaya çalışıyor, daha çok yeni. evliliğimin ilk zamanları ben ailemle bile denge kurmaya zorlanmıştım birden aynı evde yaşamayı bırakınca. -tabi eşimi yalnız bırakmadım o ayrı- bence yavaş yavaş kızlarla görüşmelere siz de katılın. annelerinin buna müdahale etmesi saçma geldi, sonuçta artık babalarının hayatında siz de varsınız. bir gün kızlarla vakit geçirip, bir gün ikiniz vakit geçirirseniz sorununuz hallolur gibi.

Aslinda esinizle konusabilirsiniz. Haftada 5 gun disari cikiyorlarsa 2 gun sizde gidin, 3 gun basbasa kalsinlar. Kizlar artik buyumus, beraber vakit geçirebilirsiniz, annenin problem cikaracagi bir durum yok bence

+++++
Madem hic vakit ayırmayacaktın ne halt yemeye bu kadınla evlendin evde bırakıp gidiyorsun kardşeim derler

Kırmak istemem ama siz o evde sadece ihtiyaçlarj karşılamak için varsınız

Değerli yorumlarınız için cok teşekkürler. Mesele sadece denge..Bugün kahvaltı ettik ve gitti...saat 13 suları idi. Saat 8 e geliyor ve henüz gelmedi. Mesele tam da bu..9 gibi gelse 2 3 saat tv izleriz ve pazar günü biter. Kendi kendimi doldurmak istemiyorum ama bu nasıl pazar oldu şimdi? Bütün gün geçti gitti...kızlarına ve ona haftasonu ise bana degil mi? Gerçekten çok üzülüyorum ama birsey de söylesem şık olmayacak biliyorum

Calismiyor mu?Nasil sabahtan aksma kadar geziyor?
Tmm cocuklari tabiki gezecek de evlenmeseymis ozaman.

Çalışıyor çocuklar da okulda haftaici ama 5 ten sonra bulunuyorlar 2 ya da 3 gün haftasonu zaten gunduzleri neredeyse tamamen onlarla...bugün 1 de çıktı daha gelmedi...ben kendi kendime evde takılıyorum

Ne zaman boşanmış? Evlenmeden önce de düzenleri bu şekilde miydi? Belki evlenince onlardan koptuğunu düşünmesinler diye bu şekilde davranıyorudur.

5 senelik ilişkinizde nasıldı kızlarla ilişkisi, ilişkiniz?
5 yıldır eşiniz sizi tanımıyor mu ki kıskançlıkla yaftalasın?
Ya da siz niye bu kadar çekinesiniz ki kendinizi ifade etmekten?
Sonuçta biz bir aileyiz artık kızların annesi ne karışır gibi yaklaşmanız gerekiyor.
Kızlar eve de gelirler birlikte çıkarsınız da..
Tabi boşanma sürecinde mi öncesinde miydi birlikteliğiniz o da kadının tepkisini doğuruyor olabilir.
Bir iki seneye zaten çocukların sınav vs yoğunlukları olunca bu kadar görüşemeyecekler bile. O çocuklar sabah babaları ile uyanmıyor, geceleri babaları ile uyumuyorlar. Meseleye biraz böyle bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…