Bir akıl verin lütfen!:(

yarali89

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
32
0
16
Diyarbakır
Merhabalar kızlar aranızda yeniyim sizden başkada derdimi açacağım akıl alacağım kimsem yok :( 2.5 senedir birlikte olduğum biri var hiçbir neden yokken ortada yalanlar söylüyor öyle söylediği yalanlarda büyük yalanlar değil neden yapıyorsun diyorum bilmem öyle diyor hastanede çalışıyor benimle paylaşamadığı birsıkıntısı varsa psikoloğa gitmesini söylüyorum ne gerek var diyor mesela bayramın 1.günü telefonda konuşurken nöbetçiyim hastaneye gidiyorum dedi canım geç kalmadın mı saat 8:30 dedim normalde 8de gider ya da akşam 5te ee beni kaldıran kimse olmadı dedi uykuda kaldım dedi sonra da ya şaka 5te gideceğim dedi belki size basit gelecek ama durduk yere ne alaka böyle saçma şakalar yapıyor anlamadım:( neden sürekli yalan söylüyor sizce ayrılmalı mıyım bana biryol gösterin:(

'' Mitomani '' yalan söyleme hastalığı denen bir gerçek var.

Eğer yalanları bişeyleri ört bas etmek,gizlemek vs.. için söylediğini hissetmiyorsanız;sadece anlamsız yalanlarsa psikiyatriste gitmesinde fayda var.

Klasik erkek yalanları ise;karıştırdığı haltlar var.:ssz:

Bir ömür hayatını zehir etmesindense ayrılmak gibi bir cıkar yol var neyseki

Merhabalar kızlar aranızda yeniyim sizden başkada derdimi açacağım akıl alacağım kimsem yok :( 2.5 senedir birlikte olduğum biri var hiçbir neden yokken ortada yalanlar söylüyor öyle söylediği yalanlarda büyük yalanlar değil neden yapıyorsun diyorum bilmem öyle diyor hastanede çalışıyor benimle paylaşamadığı birsıkıntısı varsa psikoloğa gitmesini söylüyorum ne gerek var diyor mesela bayramın 1.günü telefonda konuşurken nöbetçiyim hastaneye gidiyorum dedi canım geç kalmadın mı saat 8:30 dedim normalde 8de gider ya da akşam 5te ee beni kaldıran kimse olmadı dedi uykuda kaldım dedi sonra da ya şaka 5te gideceğim dedi belki size basit gelecek ama durduk yere ne alaka böyle saçma şakalar yapıyor anlamadım:( neden sürekli yalan söylüyor sizce ayrılmalı mıyım bana biryol gösterin:(

Siz bilirsiniz...
Yalancı biriyle hayatınıza devam etmek hoşunuza gidiyorsa ilişkinize devam ediniz.

Evet bazen anlamsız yalanlar söylüyor :( gizlemek için olsa yalanını devam ettirir diye düşünüyorum kendi diyor şakayaptım söylemese ben işte zannedeceğim:(

Bence psikolojik bir sorunu var, yardım almaya ikna etmeye çalışın...

Kabullenmiyor iştebu yüzden bana yardım etmenizi istiyorum nasıl ikna edebilirim onu psikolojik yardım almasına

Bence laf arasında bir şeyler anlatın, geçenlerde okudum şöyle şöyle bir rahatsızlık da varmış çok ilginç falan diye, o kendi kendine düşünüp ikna olur belki. :26: Direk yalan söyleme hastalığından bahsetmeyin tabii, girizgah olarak başka bir hastalıktan söz etmeniz daha az bellli eder niyetinizi. Bir türlü ikna olmuyorsa empati yolunu deneyin, ben böyle yapsam ne hissederdin diye sorun falan. Son yöntem olaraksa ben bu şekilde çok rahatsız oluyorum, böyle giderse devam edemeyebilirim falan diye tehdit etmek ama buna gerek kalmaz umarım. Acil şifalar dilerim...

Bence laf arasında bir şeyler anlatın, geçenlerde okudum şöyle şöyle bir rahatsızlık da varmış çok ilginç falan diye, o kendi kendine düşünüp ikna olur belki. :26: Direk yalan söyleme hastalığından bahsetmeyin tabii, girizgah olarak başka bir hastalıktan söz etmeniz daha az bellli eder niyetinizi. Bir türlü ikna olmuyorsa empati yolunu deneyin, ben böyle yapsam ne hissederdin diye sorun falan. Son yöntem olaraksa ben bu şekilde çok rahatsız oluyorum, böyle giderse devam edemeyebilirim falan diye tehdit etmek ama buna gerek kalmaz umarım. Acil şifalar dilerim...

Çok teşekkür ederim cnm yarın ilk iş bunları denemek :(hastalık olduğunu düşünmesem bir sn durmam yanında ama ayrılmak da istemiyorum çok seviyorum:(

bişeyleri çöpe atmadan önce tamir etmeye çalışın olmuyorsa atarsınız.
psikolog için ikna edin ki gerçekten rahatsızlığı mı var yoksa karakteri mi böyle anlayasınız. bunun için de siz endişelerinizi açıkça söylemedikçe durumun ciddiyetini anlamayabilir. muhtemelen ona çok önemsiz şeyler gibi görünüyordur. bir gün yine böyle bir yalan söylediğinde "neden sürekli böyle yapıyorsun, sana güvenimi sarsıyor, endişeleniyorum" gibi konuyu açabilirsiniz.
bu arada böyle açabilirsiniz dedim ama ben kendi ilişkimde hiç böyle yabanci filmde oynar gibi cümlelerle konuşmam. "niye yalan söylüyosun, çocuk mu var karşında" gibi kızar kapatırım. ama bu yöntem işe yaramıyor söyleyeyim:)

bişeyleri çöpe atmadan önce tamir etmeye çalışın olmuyorsa atarsınız.
psikolog için ikna edin ki gerçekten rahatsızlığı mı var yoksa karakteri mi böyle anlayasınız. bunun için de siz endişelerinizi açıkça söylemedikçe durumun ciddiyetini anlamayabilir. muhtemelen ona çok önemsiz şeyler gibi görünüyordur. bir gün yine böyle bir yalan söylediğinde "neden sürekli böyle yapıyorsun, sana güvenimi sarsıyor, endişeleniyorum" gibi konuyu açabilirsiniz.
bu arada böyle açabilirsiniz dedim ama ben kendi ilişkimde hiç böyle yabanci filmde oynar gibi cümlelerle konuşmam. "niye yalan söylüyosun, çocuk mu var karşında" gibi kızar kapatırım. ama bu yöntem işe yaramıyor söyleyeyim:)

:)) güldürdün beni Allah razı olsun deneyeceğim yarın bakalım:D

sen yazınca içim buz gibi oldu çünkü geçmişi hatırladım. ayrıldığım erkek arkadaşımın da bu huyu çok vardı. ve çoğu zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemez olmuştum. bak aynen senin dediğin gibi birebir, örneğin böyle böyle oldu diyordu, sonra ben üzülüyordum iki saat kendimce teselli edici şeyler söylüyordum sonra diyordu ki, olmadı kiiii!! bir de pişkince gülüyordu. kendimi öyle aptal yerine konmuş hissediyordum ki anlatamam. o kadar çok kötü huyu vardı ki bunu unutmuşum, hatırlatman iyi oldu:ssz:

yalanın bence küçüğü büyüğü olmaz. bazılarında alışkanlık haline geliyor, bazılarının da eğlence anlayışı sanırım. benim erkek arkadaşım da başlarda 83 doğumlu olduğunu söylemişti, şeytan dürttü kimliğini istedim 2. buluşmamızda, 84 yazıyordu:s ne anlamsız bir yalan değil mi, sorduğumda belirli bir yaşa dek kendini 83 doğumlu sandığını aslında hala buna inandığını söylemişti. yalan küçük ve saçma diye üzerinde durmadım da akla mantığa uymaz yalanlarıyla da karşılaştım sonralarında. misal ben sormadan masa üstünde ikimizin fotoğrafı olduğunu söylüyordu, inanmıyordum yemin ediyordu, ertesi gün ona gittiysem eğer başka fotoğraf oluyordu ve ardından kalbini kırmamak için böyle bir yalan söylemişimdir diyordu. ben ona sormamışım ki ne var diye:s ne kalp kırması:s bu tarz özellikleri olan başka bir erkek olduğunu bilmek de tuhaf ama sahiden dikkatli olun. bu arada gece kapkaççılara yakalandım gibi enteresan şakaları da vardı, ben de şimdi hatırlıyorum bunları:s ben nerdeyse evleniyordum. bunları yapan da koskoca adam...

Son düzenleme:
Back
X