Bir akıl verin lütfen

Haklısınız bende onu anlayamıyorum acaba gercekten sevyormuyum onu sevseydım belkı bu yasadıgı yer olayını bukadar buyutmezdım belkı aklıma bunlar gelmezdı
Hicbir zaman sadece aşk yetmiyo malesef zaten sen tereddutteysen onu sevmiyosundur birde ustune karsindakinin niyeti belli dusunmeye bile gerek yok gelecegini mahvetme

bence Allahın sevgili kulu olduğun için..bir erkek için kızın ailesiyle tanışması zor bişey değil ki..öyle erkekler var ki kizdan istediğini almak pahasına onunla sozlenebiliyor..nisanlanabiliyor..erkek bunu bir kayıp olarak görmüyor ki..önemli olan kız nisanlansa dahi asla öyle bir şeyi evlenmeden önce yasamamasi..gerçekten seviyorsa bir erkek zaten sevdiği kıza Kıyamaz ki..çok istisnadir evlenmeden once birlikte olupta evlenenler...hersey yerinde ve zamanında güzel bence..bence sen güzel kalpli bir insansın..Allah karşına cikaracaktir senin kalbinin gerçek sahibini..sadece sabırlı olmalisin:))

Allah aşkına buna 'dert, keder' demeyin halinize şükredin.

bu kadar küçük bişeye bağlamayın hayatınızı yahu.

anlıyordum ama bunu okuduktan sonra 'yuh' dedim.

Allah başka 'dert', 'keder' vermesin ne diyeyim.

Çok teşekkür ederim selin hanım inşallah herkezin hakkında hayırlısı olsun

Haklısınız hanım efendı ben sıze haksızsınız demıyorum ama sımdıenı daha ıyı anlıyorsunuz degıl mı nekadar rahatlıga alıskın oldugumu bu yuzden benı yadırgamamanızı ıstemıştim ... Herşey için teşekkür ederim

yadırgamak mı bilmiyorum.

sadece çok üzülüyorum böyle şeylere 'dert', 'keder' diyrnleri.

kendimi örnek vermicem ama dünyada neler oluyor biliyomusun?
mersini mutu boşver. yapamazsın.

yadırgamak mı bilmiyorum.

sadece çok üzülüyorum böyle şeylere 'dert', 'keder' diyrnleri.

kendimi örnek vermicem ama dünyada neler oluyor biliyomusun?
mersini mutu boşver. yapamazsın.
Biliyorum hanım efendi belki ben sizden daha çok şey gördüm bilmiyorum ama sizde beni tanımıyorsunuz bizde elimizden geldiği kadar insanlara yardımcı olanlardanız bunu tartışmaya gerek de yok. Ama insanların da kendi haklarında bazı şeyleri kabullenip ne istediklerini bilmeleri de iyi bir şey ben burda kötü cümleler sarfettiğimi düşünmüyorum. Öyle düşünmenize neden olmuşssan eğer sizden özür dilerim amacım o değildi ben sadece kendimi açıkça ifade edip sizden yardım almak istiyordum

Bütün arkadaşlarımada burdan bana yardımcı oldukları için zaman ayırıp fikirlerini düşüncelerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim benim için gerçekten bir şeyleri yerine oturtmamı sağladınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…