• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin lütfen

boşver canım gitme... yaşayacağın yerden ziyade yaşayacağın insan önemli. Sana kıymet veren bi insan olsa mutmuş, muşmuş farketmez ama bu adamın sana değer vermediği belli, aksi halde senin karşı olduğunu bildiği bir konuyu önüne çıkarmaz, evlenmek vaadiyle gerçek isteklerini kamufle ediyo sadece
Anladım tesekkur ederım
ne sansi birlikte olma sansini mi ? onunla birlikte olmadan iliskiniz bir adim oteye gitmez istedigini alamayinca senden uzaklasacaktir bekle gor
Hayır bırlıkte olma sansını demıyorum o ıhtımal zaten yok sadece eger gerı donerse ona donmemı hak edıyormu
guzelim biraz safsin ve korpesin kac yasindasin?
safmıyım bilmiyorum ama onun sevgısıne ınandıgımı soylemek ıstıyorum ben
Sevdiğine inandırdı şiirler iltifatlar bakışlar hissettirdi gerçekten değer verdiğine.. Öylede değilse belkide ben kabullenemiyorum . Ama ben kendimi de anlıyamıyorum onu sevıyormuyumsevmıyormuyum bunu bıle anlıyamıyorum cozemıyorum sımdı. 25 yaşındayım

Sevgilinin amaci belli bu yuzden seninle kavga etmekten bile cekinmiyo bide yanina gidip dertsiz basiniza dert almayin derim.
Annenizi dinleyin emin olun sizin icin en iyisini ister..

6 ay yurt disinda yasayip döndüğümde depresyona gitmistim, orda dogup buyumus biri icin burdaki baski ortamina, bozuk ekonomik duzene, agir calisma kosullarina alismak hic kolay olmayacaktir.
Tesekkur ederım bende bunu öğrenmek istiyorum . Çunku burda gercekten cok ıyı bır hayatım var evım arabam herseyım var Allah herkeze nasıp eder inşallah. Ama benımde dert yandıgım nokta ordakı hayatım burdakı gıbı olmazsa yasayamam zorluklara dayanabılmıs onsan degılım ben

Anladım tesekkur ederım

Hayır bırlıkte olma sansını demıyorum o ıhtımal zaten yok sadece eger gerı donerse ona donmemı hak edıyormu

safmıyım bilmiyorum ama onun sevgısıne ınandıgımı soylemek ıstıyorum ben
Sevdiğine inandırdı şiirler iltifatlar bakışlar hissettirdi gerçekten değer verdiğine.. Öylede değilse belkide ben kabullenemiyorum . Ama ben kendimi de anlıyamıyorum onu sevıyormuyumsevmıyormuyum bunu bıle anlıyamıyorum cozemıyorum sımdı. 25 yaşındayım
bizi dinlemeyecek gibisin

Tesekkur ederım bende bunu öğrenmek istiyorum . Çunku burda gercekten cok ıyı bır hayatım var evım arabam herseyım var Allah herkeze nasıp eder inşallah. Ama benımde dert yandıgım nokta ordakı hayatım burdakı gıbı olmazsa yasayamam zorluklara dayanabılmıs onsan degılım ben

O yuzden diyorum, hiç bulasmayin.
Burda asla o standartlarda yasayamazsiniz.

Tesekkurler benım cok aman aman bır sehır degıl de tek sebeb aılem yanı burda olmamın.konuyu da bır kac kec gorustukten sonra acmaya basladı bıde normal dıyor ınsanın sevdıgını arzulaması boyle bırsey ıstemesı anlamadım bende :KK43:

İşte oda sorun ben istemıyorum dıyor baska yerde yasamayı
Canım yurt dışındaki insanlar turkiye ye zor uyum sağlıyor zaten.mutta da baya bunalirsin zor olur yani.

bizi dinlemeyecek gibisin
Sizden akıl almak için derdimi paylaşıyorum öyle olmasa sizlerden yardım istemezdim inanın
evlenmeyi düşünmediğini nerden çıkardınız anlamadım.
Evlenmek istediğini söylüyor ama bu kadarından sonra artık bende tereddütlüyüm
O yuzden diyorum, hiç bulasmayin.
Burda asla o standartlarda yasayamazsiniz.
Tesşekkür ederim pelin hanım

türkiyeli ne ya allah aşkına.

mersin mutu falan boşver. kendi kendine gelin güvey olma.

Canım yurt dışındaki insanlar turkiye ye zor uyum sağlıyor zaten.mutta da baya bunalirsin zor olur yani.
Teşekkürler yorumunuz içİn
Hanı derler ya insan zorluklara sevdikleri için katlanır diye yanlış anlamayın londrada parste falan yaşamıyorum ama ailem sevdiklerim burda olduğu için mutluyuym burda olabıldıgım kadar. Onun bana bu konuyu açması benim güvenimi kırdı hiç aklımda oöayan şeyleri düşünmeye itti

Aynen düşündüğünüz şey sevgi aşk kimsede kalmamış artık galiba teşekkürler
üzüldüm sizin adınıza..ama insanları taniyoruz bu şekilde..bir daha aticagimiz adımı daha sağlam atabiliyoruz..çıkıyor işte böyle yalancı insanlar karşımıza..ama önemli olan hata olduğunu anladiğin an Hayır demesini bilmek..güçlü olmalısın ne istediğini bilmelisin..yoksa kaybedersin..kalbinle değil mantiginla hareket edersen geriye dönüp baktiginda keskelerin olmaz ...

konuşmanız nasıl ilerledi bilmiyorum ama daha bişeyler oturmamışken evlenmeyi düşünmek doğru değil gibi bana göre.

adamın konuştuğu şeyde bana göre hiç öyle iğrenç miğrenç değil. ha daha önce belirtmişsin olmayacak diye. ona rağmen ısrar ediyosa evet itici olabilir.

anlamadığım; hangi konuda fikir istiyosun burda; mut hakkında mı yoksa sevgilinin dillendirdiği konu mu?

üzüldüm sizin adınıza..ama insanları taniyoruz bu şekilde..bir daha aticagimiz adımı daha sağlam atabiliyoruz..çıkıyor işte böyle yalancı insanlar karşımıza..ama önemli olan hata olduğunu anladiğin an Hayır demesini bilmek..güçlü olmalısın ne istediğini bilmelisin..yoksa kaybedersin..kalbinle değil mantiginla hareket edersen geriye dönüp baktiginda keskelerin olmaz ...
Tesekkür ederim Allah heppimizi iyi insanlarla karşılastırsın inşallah ben yoruldum gerçekten böyle insanlardan acaba hep beni mi bulur diyorum yoksa Allahım sevdıgı kulumuyum da geç olmadan herseyı öğrenıyorum diye .
Bide genelde erkekler kızların aılelerıyle ranısmaktan korkar ya çoçuk bana en basta bile demişti istersen ailenle gelip tanışabilirim diye sanırım ben buna gerçekten inanmıştım

Su an görüştüğün cocugun amacı belli seni sevseydi tavri böyle olmazdi bence onunla hic muhattap dahi olma tanistiricaklari kisiyede sans ver tabi aklinda digerini silebileceksen ayrica dogup buyudugun yerden ailenden uzak bir evlilik cok zorlar seni ki karsindada senin deli divane oldugun biri yok zaten

konuşmanız nasıl ilerledi bilmiyorum ama daha bişeyler oturmamışken evlenmeyi düşünmek doğru değil gibi bana göre.

adamın konuştuğu şeyde bana göre hiç öyle iğrenç miğrenç değil. ha daha önce belirtmişsin olmayacak diye. ona rağmen ısrar ediyosa evet itici olabilir.

anlamadığım; hangi konuda fikir istiyosun burda; mut hakkında mı yoksa sevgilinin dillendirdiği konu mu?
Tamam belki iğrenç değil ama bu yüzden ilişki bitiriyor. Ben asıl mut hakkında bilgi istiyorum yoksa onun söyledikleri bir şekilde hallolur yada hallolmazsa hekrez kendı yoluna gider ama eğer mut benimde yaşayamayacağım bir yerse korkarım kı daha da fazla sorun çıkıcaktır ortaya. Lüften beni yanlış anlamayın herkesin düşüncesine saygı duydugumu belirtmek istiyorum ama sizde benim düşünceme saygı duyun lütfen ben en küçük bir sorun çıktığında bile dayanamam dert keder problem beni mahvediyor

Su an görüştüğün cocugun amacı belli seni sevseydi tavri böyle olmazdi bence onunla hic muhattap dahi olma tanistiricaklari kisiyede sans ver tabi aklinda digerini silebileceksen ayrica dogup buyudugun yerden ailenden uzak bir evlilik cok zorlar seni ki karsindada senin deli divane oldugun biri yok zaten
Haklısınız bende onu anlayamıyorum acaba gercekten sevyormuyum onu sevseydım belkı bu yasadıgı yer olayını bukadar buyutmezdım belkı aklıma bunlar gelmezdı

Back
X