Bir akıl verin lutfennn!!!

cantanem_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
13
1
1
33

Hayırlı ramazanlar...ailece kafamız çok karışık bizim saf oğlanı yabancı bi kiz ayartmis yüzük beğendik dediler gittik yüzük taktik takmaz olaydik kız demesin mı ben Türkiye'ye kaçak girdim yakalanirsam deport (giriş yasağı ) yicem..bizi sürekli sitrese sokuyor kızın kimliği Azerbaycan daymis ...Burdan bi adama para verip kredi çektirmiş ev almış ev adamın ustuneymis ev bir oda bir salon kredi bitince ev kızın olacakmış...bu kıza hiç guvenmiyoruzzz sizce bu kız ne peşinde bizden para istiyor pasaportumu duzelttrcem...sizce kızın söyledikleri doğru olabilir mi...ben gelirken bir polise tokat attım işimi yapmadı beni Azerbaycan da mahkemeye verdi bende kaçak geçtim..böyle söylüyor bize... Azerbaycan'da deniz kenarında dört katlı evim var param var... Bu kızdan nasıl kurtulabiliriz bir akıl verin lütfen...

Aynı konu daha öncede açılmıştı.
Mune

Siz daha öncede mi bu şekilde konu açtınız ya da konu benzerliği mi anlayamadım. O konu da sizinse oraya da yazmıştım kandırılıyor kardeşiniz.

Kardeşiniz galiba çok iyi niyetli bir insan.zira anlattıkları inanılacak gibi şeyler değil.
Eğer ihbar ettiyseniz muhakkak sınır dışı ederlerdi.Götürmemeleri gibi bir durum olması neredeyse imkansız gibi bir şey.
Kaçak olduğu konusun da sizi kandırıyor bence.en büyük kanıtıysa hala burada yaşıyor olması ve polisin müdahile etmemesi.

Kardeşimin cebinde dekont bulduk i.e. diye bir adama 600 TL göndermiş kızın evinin kredi borcu diye neyse adamı bulduk konuştuk adam diyorki benden para istedi bi emlakçı vasıtasıyla kredi çektim 10 bin lira karşılığında diyor adam tapu benim üstüme borcu bitince onun üstüne diyor

Sadece kardeşim değil ailecek iyi niyetliyiz

Bu konu geçenlerde gelinlerin tatlj telaşında açılmamış mıydı yeni üye benzer konu

Kaç tane azeri kadın türk erkeğini dolandırmış bilmiyor musun. Daha geçen gün müge anlı da çıktı. Sakın inanmayın.

Hep bir bahaneyle para istiyorlar. Sakın ha tek kuruş bile vermeyin. Dolandıracak sizi.

Bunlar resmen çete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…