Ettik goturmedilerO evin kredisi için yakında parada ister. Müge anlı yı izleyin anlarsınız tam işin aslını.
Kurtulmak istiyorsanız isimsiz ihbar edin gelsin götürsünler.
Evet acmistim nerden anladınız
Ozaman saftirik kardeşinin gözünü açın başka yolu yok.Ettik goturmediler
Uzak durun, bu ne böyle dolandırıcı mıdır nedir? Çok saçma polise tokat atmışta ondan kaçak girmişte falanmışta filanmışta... Aman aman yani dikkat edin.Ettik goturmediler
Kardeşiniz galiba çok iyi niyetli bir insan.zira anlattıkları inanılacak gibi şeyler değil.
Hayırlı ramazanlar...ailece kafamız çok karışık bizim saf oğlanı yabancı bi kiz ayartmis yüzük beğendik dediler gittik yüzük taktik takmaz olaydik kız demesin mı ben Türkiye'ye kaçak girdim yakalanirsam deport (giriş yasağı ) yicem..bizi sürekli sitrese sokuyor kızın kimliği Azerbaycan daymis ...Burdan bi adama para verip kredi çektirmiş ev almış ev adamın ustuneymis ev bir oda bir salon kredi bitince ev kızın olacakmış...bu kıza hiç guvenmiyoruzzz sizce bu kız ne peşinde bizden para istiyor pasaportumu duzelttrcem...sizce kızın söyledikleri doğru olabilir mi...ben gelirken bir polise tokat attım işimi yapmadı beni Azerbaycan da mahkemeye verdi bende kaçak geçtim..böyle söylüyor bize... Azerbaycan'da deniz kenarında dört katlı evim var param var... Bu kızdan nasıl kurtulabiliriz bir akıl verin lütfen...
Sadece kardeşim değil ailecek iyi niyetliyizKardeşiniz galiba çok iyi niyetli bir insan.zira anlattıkları inanılacak gibi şeyler değil.
Eğer ihbar ettiyseniz muhakkak sınır dışı ederlerdi.Götürmemeleri gibi bir durum olması neredeyse imkansız gibi bir şey.
Kaçak olduğu konusun da sizi kandırıyor bence.en büyük kanıtıysa hala burada yaşıyor olması ve polisin müdahile etmemesi.
Hayır ordaya atmadımBu konu geçenlerde gelinlerin tatlj telaşında açılmamış mıydı yeni üye benzer konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?