bir akıl verin nasıl davranayım arkadaşıma

Valla ben sinirlenince aklimla dilim arasindaki perde kalkiyor. Cok sabirli ve anlayisli oldugumu dusunuyorum ama boyle bir tavir karsisinda karsimdaki bekarsa, daha senin kocan yok bana koca degistirme dersi veriyosun derdim. Evliyse,neden aklina ilk koca degistirme geldi, evliliginle ilgili problemlerin mi var,bana anlatabilirsin derdim.

Ama ben sinirimi hic belli etmem. Hic tartismam. Sakin sakin sokarim lafimi. Cunku eger sinirlenirsem karsimdaki dusmanimsa neye sinirlendigimi anlar ve canimi yakmak icin hep oradan vurmaya calisir.

Bence canim samimi olmada hatirlatmada belkide amaci seni kizdirmak ben olsam evine falan gitmem bosver konusmaya degmez bazilari belki yeniden kendisi size imada bulunursa ozaman hatirlatabilirsin

evli eşi öğretmen değil hatta lise mezunu

Adrecim kısaca defet o kadar hiç konusunu açsam da şunu desem diye düşünme takılma dediği şeye kendi terbiyesizliği laf elbet yerini bulacaktır hiç sinirlenme takıldığına bile değmez gül geç şekerim şimdi takılırsan artık bu kişinin her konuştuğu batacaktır sana

ben oyle artı nıyet felan görmedım....gösterı olayını eger gösterıyı duzenleyen öğretmen arkadasın yanında begenmedııgnızı söyledıysenız bence hoş degıl...evet ortada bı emek var begenmeyebılırsınız ama ben olsam bunu dıle getırmezdım
koca degıstır olayına gelınce.......artı nıyet yok bence aklınca esprı yapmaya çalışmış....ne var bunda bukadar buyutecek....evet hoş bı esprı degıl....şık olmamış ama oyle abartılacak bırşey de degıl bence...gul geç yanı

ewettt bugune kadar her lafında aaa bunu da bana mı soktuu dıye dusunmeye basladım mınnakım

ben espirisıne cok da takılmadım unutmusum zaten ama ben düşünmeden konuşmam diyen bırı bu espriyi de yapmamalı sanki

gösterıyı yapan arkadasın yanında soylemedım 3 kişiydik o ben bıde baska bı yakın arkadasımız bılırsınız boyle yerlerde herkes kendı yakınıyla oturur

boşver o yüzden hiç takma yoksa her lafından mana çıkartıcam diye kendini üzeceksin ha hep böyle terbiyesizlik ediyorsa da koy mesafeni
bugune kadar farketmemıstım ama hep bana bı dusuncesızsın der gıbı uyarıyo belkıde aklı kesmedı lafım nereye gıder dıye bılemıyorum

Bu kadın eğer size laf sokmak için böyle konuşuyorsa bundan sonra da yapacaktır.
Hiç eski konuları açmadan yeni konu üzerinden konuşmanız daha doğru olur.
Eski konuları açarsanız, onu mutlu bile edebilirsiniz (eğer kötü niyetli biriyse)

Bir de bazı insanlar sınır nedir bilmezler. Sanırım bu arkadaşınız da öyle biri. Muhtemelen herkese karşı aynı tavırları sergiliyordur. Size özel olarak algılamayın. Böyle insanlarla mesafe iyidir...

niyetini bilemezsin ki hayatım sen en iyisi çek mesafeni kafan rahat etsin
ewet sanırım en ıyısı bu şimdi o gun aklıma gelseydı yapıştırsaydım lafı rahatlardım aradan 4 ay gecmıs bı muhabbetı sen de boyle yapmıstın dıye çocuk gibi onune koymak yetişkine yakışmaz gıbı gelıo bana şimdi neyse ben tum yorumlardan sunu anladım selamı sabahı değil ama samimiyeti kesmeliyim özel muhabbete girmemeliyim

ewet ben de mesafelı olmaya karar verdım eskı meseleyı açmak pek yakışıklı olmuycak

bu tip arkadaşlar iyi niyetten, alttan almaktan, ima edilmesinden falan anlamıyor canım. dimdirek söyleyeceksin.

madem o seni çağırıp akıl verir gibi laf sokuşturuyor. iade i ziyarete çağır sende kendisini. aa aklıma gelmişken diye konuyu açarsın. "ben düşünmeden konuşmam az konuşup öz konuşurum" meselesinden girer alyans konusunda söylediklerini önüne koyarsın.

kendi aklı kendine yetermiş gibi bide akıl vermiyorlar mı sinir olmamak elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…