bir akil verin nolur

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
312
323
27
Esim cok calisiuor ve cok mutsuz bir ifadesi var yorgunluktan oldugunu soyluyor ama bu ifadesi evlensigimizden beri var ve ben hep ilgisizliginden sikayetciyim. Bugun surekli bu halde oldugundan sikayetci oldum bana ben buyum goremiyorsan brn ne yapayim brni degisemezsin yarinda boyle olacagim dedi.. bu cevabi beji cok uzdu.. inanilmaz uzgunum. Hic mutlu olamixma gibi geliyor nasol davranayim bilemiyorum beni biraz rahat birak dedi epeu bir zaman cok ilgi gostermemeyi planliyorum.. ailesiyle aram bozuk oldugu icin bu bayram gitme niyetimde yok onlara.. kayinvalidem bana veaileme hakaret etti saxma sapan bir suru sey.. buda uzeeine eklenecek.. mutsuLuk yakamiza yapisacak gibi kucucuk bir bebegim vr ve bezmis bir haldeyum ttahammulunm yok.. nasil davranayim bilemiyorum bana bir akil verin nolur

ilgisizlikten kastınız nedır bırlıkte gezmıyormusunuz sohbetmı edemıyorsunuz vaktını pcdemı harcıyor

bu arada bebek nekadarlık ufaksa ozamanda pek özel zamanlara fırsat kalmıyor hemen umutsuz olmayın her evlilikte böyle dönemler olabılır herkesın evliliği gül bahçesi geçmiyor

Bugun disaridaysik mesela bebekten oturu epeydir diari cikamiyorduk.. surati mahkemeduvari gibi.. ben sorunuku anlattigimda geneldenkonusmak istemiyor beni rahat birak nolur yarinda boyle olucam ben diyor bu lafi duyunca cildiriyorum tabi.. cok uzuluyorum buda sinir yapiyor bende. Cok fazla gezme tozma arayan biri degilum ama oldukca as konusan biri evde maketleriyle hasir nesir veyahut tv basinda tv seyrederken gosleruni cevirmeden beni dinliyorsa eegr onu benle ilgilenmisten ssayiyor.. tmm cok calistigi icin bisy demiyorum ama kirk yolin basind ahavamiz degissin diye disari cikop asik suratli oldugunda.. vede ben degismicem buyum bilmem kac yildor dediig zaman cok mutsuz oluyorim

kayinvalidem bana veaileme hakaret etti saxma sapan bir suru sey.. buda uzeeine eklenecek.. mutsuLuk yakamiza yapisacak gibi

Kayınvalide ile aranız ne zaman bozuldu?
Evlenmeden önce? Evlendikten sonra?

Tam olarak neden tartışma çıktı ve nasıl sonuçlandı....

Eşinizi ne zamandan beri tanıyorsunuz? Ne kadar süre sonra evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle miydi?

Bu soruların yanıtlarını buraya yazarsanız konu tam olarak açıklığa kavuşacak gibi geldi bana:)

Selamlar,

peki aranız ne kadar zamandır böyle? yani evlendiğinizde de mi böyleydi? bir de bir anda mı arttı işyükü?neiş yapıyor eşiniz eğer özel olmazsa?

Kayinvalideyle aram evlensikren sonra bozuldu ama zaten nirmaldede cok sorunlu bir kadindir o memnun etmek imkansizdir.. cok kibirlidir.gecenlerde bir sayfa daha axmistim ordada yaziyor kaynanam aileme vr bana hakaret etti buari bildigimi biliyor esime mesaj atti esim soylemis odur budur evine gitmiyorum ve esime bir ozur bekledigimi soylemistim. Beni rahat birakin arada birakmayin gerisini siz bilirisniz diyor ama ozellikle bayram geliyor ne dusunuyor bilmiyorim esimde 4 senedir evliyim 6 senedir taniyorim .. cok yorgun olsugunda mursuz olur evet ama brni dinler patavatsiz patavatsiz konusmaz ozverilidir bunlar cok degisti. Simdi direk isin kolay yonune gidiyor ben buyum isine gelirse gibi.. hic bir xamam cok kolay bir insan olmamistir ama.bariz bir degisiklik var esim jinekolog bu arada

Yeni bir hastanede calistigi bolumun sorumlu mudur oldu arti muayenehaneyede gelip gidiyor calisip yoruldugu cok dogru ama bunalrin yorgunlulla iliskisi olamdiigni dusunuyorjm surati surekli mahkeme duvari gibi ve cok aksi

Beni arada bırakmayın gerisini siz bilirsiniz demiş ama demek ki huzursuz..

Belki tepkinizden, çıkacak kavgalardan çekindiği için hislerini, beklentilerini dile getirmiyor
ama bence evliliğinizde istediği gibi olmayan durumlar var ve içsel anlamda mutsuz olduğu
için yüzü hep asık.

Yoksa ben böyle bir durumu sadece iş yorgunluğu olarak yorumlayıp geçemem.

Bu durumdan rahatsızsan eğer ki çok normal rahatsız olman.
Karşınıza alıp güzelce konuş. Etkileniyorum mutsuzluğundan sadece iş yorgunluğu değil bu
biliyorum. İçinde biriktirdiklerini çıkar da çözüm bulalım diyebilirsin.

Yaşadıkların kolay şeyler değildir mutlaka.
Hepimiz evliliğimizdeki huzur için bir şeyleri yutuyoruz.
Unutmasak da unutmuş gibi yapıyoruz.
Eşinin hatrı için küçük adımlar atabilirsin onu mutlu edecek, sana da kötü hissettirmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…