• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem nolur akik verin

kendinden çok fazla taviz verip şımarttığını düşündüm banka gitmiş dönmemiş sen gitmişsin
neden gidiyorsun gitme arkadaşım karşıdakine o hazzı yaşatma gelirse gelir gelmezse canı isterse
neden o olmadan nefes alamayacak gibi davranıyosun sonra böyle beğenmemeler küçümsemeler başlıyor
erkek cinsinde
işine gelirse ben buyum dediğinde bende buyum seninde işine gelirse diyemedin mi :kahve:
Dedim tabiki bu sefer de ben oyle demek istemedim dedi. Acik acik soyledi sonrada ben oyle demek istemedim dedi

Dedim tabiki bu sefer de ben oyle demek istemedim dedi. Acik acik soyledi sonrada ben oyle demek istemedim dedi
yolunu yapıyor ezmeye sindirmeye çalışıyor ezdirme kendini
rahat edemiyorsan al karşına konuş bir sorun varsa konuşalım de
yok derse hareketlerine çeki düzen vermelisin de :kahve:

10 yıl sonra ne oldu da izmire taşındınız.neden izmir? Onu oraya götüren başka sebepler mi var acaba. Var gibi görünüyor

10 yıl sonra ne oldu da izmire taşındınız.neden izmir? Onu oraya götüren başka sebepler mi var acaba. Var gibi görünüyor
Geldigimiz sehri ben sevmiyodum alisamadim gidelim tasinalim demistim. Ama izmir demedim tabikide neresi olursa demistim. Burda bi arkadasi is yeriacti esimide surekli cagiriyodu. O bahanesi oldu hem gitmek istememiz hemde isi konustuk tamam dedik geldik

Geldigimiz sehri ben sevmiyodum alisamadim gidelim tasinalim demistim. Ama izmir demedim tabikide neresi olursa demistim. Burda bi arkadasi is yeriacti esimide surekli cagiriyodu. O bahanesi oldu hem gitmek istememiz hemde isi konustuk tamam dedik geldik

Yalan bence
İnternetten birini bulmuştur izmirde onun için izmire taşınalım demiştir

Eşinizin de yeni şehre bir alışma dönemi olabilir. Ama sakince söyleyin, aşağılamaya gelemediğinizi.

İş çok masum bir sebep , başka sebepleri var bence. Ya da buraya gelince gelişti bilmiyorum ama araştırın azcık kocanızı. Bide bukadar verici olmaktan vazgeçin. Fazkasıyla fedakr cefekar kadın oluşunuz eşiniz tarafından daha fazla sevilmenize sebep olmaz. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirsin siz kadın olun süslenin püslenin narin olun azcık. Boya yapmak nedir. Millet cipsin paketini açmayıp açtırıyor siz boya badana işine girişmişiniz

Kocalarınıza bu kadar fedakarlık yapınca tepenize çıkıyor. Ev boyamak, tek başına ev yerleştirmek nedir ya? Gelsin kendi boyasın.

Benim de bacaklarım morarıyor kapatıcı falan sürüyorum bu arada. Sahilde öyle gezince görüntü olarak rahatsız etmiştir. Beni ediyor. Ya işi tek başınıza omuzlamayın, o da ucundan tutsun. Ya da hem omuxlayın, hem sizi hor görsün, hem de bakımlı olun. Zor.

Böyle adamlara aheste aheste basacaksın tekmeyi.

Facebook sifresini biliyorum orada bisey yok baska nasil araştırabilirim telefonda bisey bulamiyorum kaldiki is icin surekli telefonla konusmak zorunda

Demin aradi konuyu tekrat konustuk kapatirken seni seviyorum dedi ama ozur dilemedi. Ozur dilemeni beklerdim dedim istiyosunki boynuma ip tak gezeyim dedi sonrada sen her konuyu boyle uzatcakmisin dedi bende uzatmiyorum ama farzetki uzadi nolucak dedim olmicak yurumucek dedi yani dedim bosanmakmi istiyosun sesini cikarmadi tekrar tekrar sordum bosanmakmi istiyosun diye hayir istemiyorum ama sende ben boyle devam edicem diyeceksin dedi bende ole bisey demedim dedim konuyu oraya getirende sensin dedim kapattik. Galiba uzun surmicek boyle belliki.. Napicam yapayalniz aglamaktan helak oldum giden 10 yilimami yanayim cocugumami caresizligimemi..

hiç kaybetme korkusu kalmamış, ya birini bulmuş ya da aranıyor,
siz de bırakın artık fedakarlığı,
yalnız çaresiz olmadığınızı gösterin ona.
en azından biraz kaybetmekten korksun.

hiç kaybetme korkusu kalmamış, ya birini bulmuş ya da aranıyor,
siz de bırakın artık fedakarlığı,
yalnız çaresiz olmadığınızı gösterin ona.
en azından biraz kaybetmekten korksun.
Napmam lazim napim davami acayim napicami bilmiyorum arayip agzima geleni sayasim var sadece

Napmam lazim napim davami acayim napicami bilmiyorum arayip agzima geleni sayasim var sadece

henüz ortada davalık bir durum yok,
alın karşısınza oturtun, bu tavırların artık beni çok rahatsız ediyor, eğer artık beni sevmiyorsan ben de gençken güzelken ayrılalım diyin, bakın bakalım ne diyecek.

Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin
Onu hic onemsemiyormus gibi davran soylediklerine cevap ver ama asla aglayarak uzulerek degil ben boyleyim begenmeyen kucuk ogluna almasin de agir olan taraf sen ol asla dediklerini takma eger hala devam ederse kapiyi goster

Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin
Kendinize bakmıyor musunuz acaba? Sanki sizi fiziki olarak artık beğenmiyor

Dedigim gibi bisey bulamiyorum arastiriyorum. Disari bizsiz is haricinde hic cikmadi henuz. Gun icindede saat basi arat. Ama anlamlandiramiyorum bu tavirlarini artik. Ailemin arkamda olmadigini biliyo ondan yaptigini dusunuyorum baska bisey gelmiyo aklima
Sizden mümkün olduğunca uzak duran adam saat başı arayıp ne konuşuyor?
Konuşurken tavrı nasıl?

Back
X