Merhaba benim sıkıntımda cogunlukta oldugu gibi esim. 10 yillik evliyim 18 yaşında evlendim 1 oglum var. Hic bilmedigim bi memlekete gelin gittim 10 yil yasadik bu yil aldigimiz bi kararla izmire taşındık yine hic bilmedigim biyerde yapayalniz kaldim benim istedigim sehri esim istemedi izmiri istedi is vs dedi neyse 3 ay once geldik. Ama gelmeden bikac ay once basladi esimin hareketlerindeki degisiklikler ne soylesem yanlis oldu ona gore mesela dun parka gittik elimle dokundum parmagimla karsidaki biseyi gosterdim sole bi sirkelendi tiksinir gibi bana vurmadan goster sevmiyorum dedi bende vurmadim dokundum sadece ne var bunda dedim istemiyorum falan dedi bende beni daha öncede bole seyler icin uyardigindan sinirlendim beni bu kadar istemiyosan yaninda tasima dedim. Kalkti gitti yanimdan beni orda birakti baya gitti ilerde bi banka oturdu tek basina bekledim gelmedi ben gittim madem yanliz birakcaktin niye getirdin parka dedim cenen yuzunden dedi suclu ben oldum neyse arabaya bindik tartistik baya hersey dokuldu ortaya.. Bana elini kaldirmis degildir seni hastanelik ederim dedi bana. Ben buyum isine geliyosa dedi agladim aglayip durma dedi beni eve birakti kendi gelmedi gece gec geldi hic konusmadik yatti ama kapilari carpmalar falan hala duyuyorum seslerini. Napicam bilmiyorum kimsem yok yapayalniz kaldim. Ben izmire geliyorum diye tasiyamicaz diye esyalarimi sattim geldim burda 2. El aldim. Kendi ise gitti ben tek basima koca evi boyadim temizledim yerlestim neler yasadim. Bunun icinmiydi diyorum ya bu fedakarliklarim bunun icinmiydi. Evde ugrasirken bacagimi saga sola carpmisim morarmis bikac yerden gecen denize gittik su bacagina bak dedi gene bana boyle sinirlenerek asagilayarak. Ben cok yoruldum ya dayanamiyorum napicami nasil davranicami bilmiyorum nolur bana bi akil verin