- 6 Şubat 2017
- 201
- 252
- 33
- Konu Sahibi denizdehayatvar
-
Evet beğenmiyorumAnladigim kadariyla fiziksel olarak begenmiyorsunuz?
Hani birine alışınca göze batan kusurları görmezsin ya olur mu öyle diye düşündüm ama yapamıycam sanırımSevmediğiniz biriyle ömür boyu yaşamak riskini göze almak çok mantıksız bence
Alışırım aslında ama dün bir arkadaşımla görüştüm fotoğrafını gösterir misin dedi gösteremedimseni çok iyi anlıyorum. alışabileceğini düşünür msün?
hahha çok iyiymiş gerçektenFiziksel olarak evrim geçirdi bnm kocamo da geçirir.
Yaz sıcagında kalın koyu renk kot pantolon giyip dizine kadar katlayıp altına pembe parmak arası terlik giyen biriyydiama çok iyi biriydi ve ben çok sevmiştim. Hastalğmda kosmasını sevmiştim. Herkes kayalık ke arlarnda koklaşırken onun beni eşi gibi sahiplenmesini sevmiştim :)
Kıyafetleride %100 değişti.
Yani demem o ki o da değişir
Zaten kafa orda karışıyor. Sevgiliyken iyi gez toz canın isterse buluş istemezse buluşma. Ama evlenince sürekli yanyana aynı yastığa baş koymak falan bunlar beni geri tutuyor.Ask olmadan olmaz canm en iyi evli kadınlar bilir. Göz yumman gereken bişey olduğunda mantık bunu kabul etmez ama sevince saygı tavan yapar. İnan bende mantık evliliğini cok dusundum iyiki yapmadım. Şimdi ask evliliğim ve iki askım var hic bişey degişmem
bak canım ben bu şekilde birini kaybettim. aynı seninki gibi kaygılarım vardı (fiziksel ve maddi). aradan 6 ay geçince ondan iyisi kanatlı melekti benim için ama bu sefer de o istemedi. çünkü çok kırdım (kendi egolarım biraz fazlaydı ilişkiler konusunda) şimdi çok pişmanım.. aşırı pişmanım.Alışırım aslında ama dün bir arkadaşımla görüştüm fotoğrafını gösterir misin dedi gösteremedimAma çok iyi birisi herşey tabiki görünüşten ibaret değil ama işteee..
Şimdide eski fotoğraflarına hasrete bakıyohahha çok iyiymiş gerçektenEvet en azından giyim tarzı olarak değiştirebilirim sanırım
Sevmeden olmaz. Seven insanlar ayrılıyor sevmediğin birinin en ufak hatası gözüne batar.Hani birine alışınca göze batan kusurları görmezsin ya olur mu öyle diye düşündüm ama yapamıycam sanırım
Ahahah yazıkŞimdide eski fotoğraflarına hasrete bakıyohala özlüyo sanırım eski halini
Canım biz zaten denedik biraz ama ben kötü davranıyorum sevmediğim için batıyo herşey sonra konuşmayınca da pişman oluyorum şimdi tekrar olması için yalvarıyo ama kendime güvenmiyorum tekrar üzerim diye.bak canım ben bu şekilde birini kaybettim. aynı seninki gibi kaygılarım vardı (fiziksel ve maddi). aradan 6 ay geçince ondan iyisi kanatlı melekti benim için ama bu sefer de o istemedi. çünkü çok kırdım (kendi egolarım biraz fazlaydı ilişkiler konusunda) şimdi çok pişmanım.. aşırı pişmanım.
hatta konu da açmıştım.
örneğini yaşadım. pişman oldum. karar senin.
Şimdide eski fotoğraflarına hasrete bakıyohala özlüyo sanırım eski halini
o zaman bi kaç ay görüşmemen lazım. en azından senin açından kıymetli olsun ondan sonra kötü davranmazsın belki. ya açıkçası böyle bir konuda (fiziksel +maddi) benim yaptığım hatayı yapmanı istemem. ben çektim ceremesini siz çekmeyin. sizler rahat edin bari.Ahahah yazık
Canım biz zaten denedik biraz ama ben kötü davranıyorum sevmediğim için batıyo herşey sonra konuşmayınca da pişman oluyorum şimdi tekrar olması için yalvarıyo ama kendime güvenmiyorum tekrar üzerim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?