Bir akıl verin...

1Cemresuu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
17
0
1
30
Merhaba arkadaşlar bir çok kişi gibi bende eşimden yana şanssızım okadr Yoruldum ki anlatamam... 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var hep kv sorunlarıyla uğraşıp durdum. İlk 2 yıl ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Şimdi eşimin ısraryıla bizim şehre taşıdılar ve bir büfe açtılar abisi babası ve o duruyordu ama ne yazık tüm hayatımız zehroldu sırf onlar gitmesin diye eşım 1 ler e kadar büfede duruyor herkes evine gidiyor o duruyor onlar gelmeden önçe 6 da evde olurdu en geç .. hiç bir hayatımız kalmadı ve dün gece çok büyükbaş kavga ettik 2 kere büfeyi kapatıp geceleri arkadaşıyla abisiyle yemeğe gidip te geliordü bidaha yapmaz dedim ama dün gene aynısını yaptı ve üstüne üstlük dövdü beni adı. . Pislik suçunu kabul etti ama bidaha yapar diye çok üstüne gittim.. bugün hatasını anlayıp eve 9 da geldi ama benim adı kv. Yaptı yapacağını ve tekrar büfeye çağırıp beni eve bırak dedi kavga ettim gene bak eve gelmicem geliomuyum gelmiomuymu dedi ben bağırıp çağırmadan annemi bırakıp gelecem dedi kesin yine bufeyi o kapatacak babasını yollayıp gelmedi hala kafayı yicem... ben mahkumum dayanamıyorum

Ayril

Çok karışık yazmissin.Tam olarak anlayamadım sorunu ama eşinin sana vurması yanlış bi hareket.Allahim neden erkekler konuşmayı düşünmeden hep saldırı halindeler yaaa.medeni erkek yokmu?

Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum

Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum

Şiddetin gerekçesi olmaz ne hakkı ya?
Kavga çıkarsan nolacak ayrıca adamın umrunda değil.Umrunda olsan seni dövmezdi zaten.Kaç kurtul o evden bi an önce.Bu senin arayıp söylenmenle hallolacak bişi değil.

Şiddetin gerekçesi olmaz ne hakkı ya?
Kavga çıkarsan nolacak ayrıca adamın umrunda değil.Umrunda olsan seni dövmezdi zaten.Kaç kurtul o evden bi an önce.Bu senin arayıp söylenmenle hallolacak bişi değil.
Haklısın evettt gidicem olmuyor çok denedim şu 3 yıl içinde neler yaşamadım ki düzelmiyor adamm olmuyor iflah olmuyor hayatımı mahvetti benim

Bi bakın ne olur yalvarıorum banasını aradım büfede yokmuş saat 9 da annesini eve bırakıp gitmiş arıyorum telefonlarda bakmıyor kendimi öldürecem nereye gtti bu adam 2 saati r yok

haklı olarak mı ?
her üstüne gidilen erkek karısını dövseydi dayak yemeyen kadın kalmazdı memlekette..
adam sizi dövmüş siz hala eve gelsin peşindesiniz enteresan cidden ya..

Bi bakın ne olur yalvarıorum banasını aradım büfede yokmuş saat 9 da annesini eve bırakıp gitmiş arıyorum telefonlarda bakmıyor kendimi öldürecem nereye gtti bu adam 2 saati r yok

yahu nereye gittiyse gitti kendini öldürmek nedir?
neden bu kadar bağımlısınız destek falan almayı düşünmezmisiniz ?
normal tepkileriniz yok..

once bi sakin olun.
sakin sakin düşünün tasinin . ciddi ciddi konusun ama bu gece degil.

Yine ailesine bağımlı bir erkek olayi. Esin ailesinin arkasinda, ,yaninda s
durmazsa kendini onlara ihanet etmis hissedecek yine mutlu olamayacak . illa onlara yardimci olmasi gerektiğini dusunuyor . bu tamamen bilinçalti. kavga ederwk cozemezsiniz . bunu anlamasi icin ugrasmak lazim . bi psikolog gitseniz keske . :/

ama dedigim gib kavga bu isi çözemez

Ilk olarak kendimi öldürecegim düsüncesini aklindan cikar. Deger mi hic baskasi icin ölmek. Hadi diyelim intihar etdin kizin onlarin elinde kalacak onlar kizina iyi bakacak mi. Hele ki senin bir cocugun avar o cocugu yerim birakmaya hakkin yok.
Sen arama esine rahatca bir yaatagina yat ve düsün. Ben eminimki burada bir cok kadin hayatlarinda zor dönemler geciriyor hatda cogu senden daha agir seyler yasiyordur. Ama önemli olan o zor durumlardan siyrilmak. Esin sana vurmus bu adamla daha yasayabilecekmisin isin var mi ailen arkanda durur mu bosanirsan? Bunlari düsün bence. esin zaten ailesinin arkasinda sana pek önem vermiyor anlasilan onu aramakla felan kendinde tutamassin zaten

Ayrılmayı düşünmüyorsan eğer gözünü Korkut git ailenin yanına büfeye bir daha sen bakmayacaksan gelirim yoksa ayrılalım diye gözünü Korkut ama şiddet uygulamış ayrılman en doğrusu

Bu saat oldu gelmedi kaynanam aradı anasını aramış demski arabada uyudum demiş kafayı yiyecek bişey söyleyin nolur

Acaba karıya kızamıyorum gitti yada içmeyen gitti eve gelmiyor gelse anliyacam ne olursunuz akıl verin bana o eve gelince ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…