- 7 Ağustos 2016
- 17
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi 1Cemresuu1
-
AyrilMerhaba arkadaşlar bir çok kişi gibi bende eşimden yana şanssızım okadr Yoruldum ki anlatamam... 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var hep kv sorunlarıyla uğraşıp durdum. İlk 2 yıl ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Şimdi eşimin ısraryıla bizim şehre taşıdılar ve bir büfe açtılar abisi babası ve o duruyordu ama ne yazık tüm hayatımız zehroldu sırf onlar gitmesin diye eşım 1 ler e kadar büfede duruyor herkes evine gidiyor o duruyor onlar gelmeden önçe 6 da evde olurdu en geç .. hiç bir hayatımız kalmadı ve dün gece çok büyükbaş kavga ettik 2 kere büfeyi kapatıp geceleri arkadaşıyla abisiyle yemeğe gidip te geliordü bidaha yapmaz dedim ama dün gene aynısını yaptı ve üstüne üstlük dövdü beni adı. . Pislik suçunu kabul etti ama bidaha yapar diye çok üstüne gittim.. bugün hatasını anlayıp eve 9 da geldi ama benim adı kv. Yaptı yapacağını ve tekrar büfeye çağırıp beni eve bırak dedi kavga ettim gene bak eve gelmicem geliomuyum gelmiomuymu dedi ben bağırıp çağırmadan annemi bırakıp gelecem dedi kesin yine bufeyi o kapatacak babasını yollayıp gelmedi hala kafayı yicem... ben mahkumum dayanamıyorum
Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
siz haklı görüyorsanız bizim diyeceğimiz bişey yokHayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Haklısın evettt gidicem olmuyor çok denedim şu 3 yıl içinde neler yaşamadım ki düzelmiyor adamm olmuyor iflah olmuyor hayatımı mahvetti benimŞiddetin gerekçesi olmaz ne hakkı ya?
Kavga çıkarsan nolacak ayrıca adamın umrunda değil.Umrunda olsan seni dövmezdi zaten.Kaç kurtul o evden bi an önce.Bu senin arayıp söylenmenle hallolacak bişi değil.
Yalnis anladışı ben kendime diyorum haklı olarak çok üstune gittim diyesiz haklı görüyorsanız bizim diyeceğimiz bişey yok
Bi bakın ne olur yalvarıorum banasını aradım büfede yokmuş saat 9 da annesini eve bırakıp gitmiş arıyorum telefonlarda bakmıyor kendimi öldürecem nereye gtti bu adam 2 saati r yok
Ayrılmayı düşünmüyorsan eğer gözünü Korkut git ailenin yanına büfeye bir daha sen bakmayacaksan gelirim yoksa ayrılalım diye gözünü Korkut ama şiddet uygulamış ayrılman en doğrusuMerhaba arkadaşlar bir çok kişi gibi bende eşimden yana şanssızım okadr Yoruldum ki anlatamam... 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var hep kv sorunlarıyla uğraşıp durdum. İlk 2 yıl ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Şimdi eşimin ısraryıla bizim şehre taşıdılar ve bir büfe açtılar abisi babası ve o duruyordu ama ne yazık tüm hayatımız zehroldu sırf onlar gitmesin diye eşım 1 ler e kadar büfede duruyor herkes evine gidiyor o duruyor onlar gelmeden önçe 6 da evde olurdu en geç .. hiç bir hayatımız kalmadı ve dün gece çok büyükbaş kavga ettik 2 kere büfeyi kapatıp geceleri arkadaşıyla abisiyle yemeğe gidip te geliordü bidaha yapmaz dedim ama dün gene aynısını yaptı ve üstüne üstlük dövdü beni adı. . Pislik suçunu kabul etti ama bidaha yapar diye çok üstüne gittim.. bugün hatasını anlayıp eve 9 da geldi ama benim adı kv. Yaptı yapacağını ve tekrar büfeye çağırıp beni eve bırak dedi kavga ettim gene bak eve gelmicem geliomuyum gelmiomuymu dedi ben bağırıp çağırmadan annemi bırakıp gelecem dedi kesin yine bufeyi o kapatacak babasını yollayıp gelmedi hala kafayı yicem... ben mahkumum dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?