selamunaleyküm arkadaşlar. kısaca problemimi anlatayım. ben şuan 1.5 yıllık evliyim. 3 aylık evli iken yanımıza okumak için görümcemi yolladılar. bir sene yanımızda kaldı. arada 3 ay kadar kaynım da kaldı. öyle zorlandım ki eşimle aramız bozluyordu ben çalışan biriyim. yorgun argın işten gelince kötü oluyordum. neyse sene sonunda k.pederimle konuştum düzgünce bu sene kaynım evlenecek orada kalsın seneye tekrar gelsn biz birbirimize alışamadık dedim. anlayışla karşıladı tamam dedi. okullar açıldı.kızın kaydını başka okula alacaklardı bir türlü okul kaydı almıyormuş. 10 gün sonra alacakmış. dün eşim annesiyle konuştu.ağlamaklı konuşuyor annesi. kız da devamsızlık olmasın diye 10 günlüğüne kaynımlara gelmiş( onlarda 20 günlük evli bu arada) tabi telefonu kapatınca eşim bozuldu. moralim çok bozuluyo diyip yatak odasına gitti. 15 dk sonra bende gittim baktım yatıyo uyumamış. konuşmak istemedi. bende uyumaya çalıştım. 10 dk sonra kalktı gtti. salonda yatmış gece. bizim aramız bozuluyor ya benm ne yapmam lazım evlilikten hiç birşey anlamadım neden böyle problemler çıkıyor sürekli geri adım mı atmam gerek?
eşinin ailesinin bulunduğu yerde okul yokmu
kaynında yeni evlenmiş onada yazık
yatılı okula falan verseler
canım kocanı ikna et bak azcık cilve yap de hayatım biz daha yeni evliyiz başbaşa yaşayacak daha çok şeylerimiz var gelip kalsın ama ben utanırım sana böyle davranmaya falan de kocanı ikna et sen kayınpederinle kaynananla konuşma sen kötü olursun çünkü oğlu söylediğinde hiç bişey olmaz biz gelinler söyleyince el kızıyız ya hemen sorun çıkıyo kocanı ikna et canımm
Yurt denen bişey var dimi ama kaynında yenı evlı sızde yaptıkları çok yanlış çok anlayışsız davcranmışlar .
Durumun çok kötü cnm ama kocanda iş bitiyor.. Bizde 1 senelik evliyiz kaynım bu sene yanımıza gelecekti okumaya ama yurtta kalacaktı, yurt bulamayınca göndermedi kayınvalidemler saolsun anlayışlılar, eşim de istemedi 2 ay sonra askere gideceği için.. Sen eşine anlat durumu tatlı bi dille
ben artık birşey anlatmıyor. konuştuğum zaman 1 sene bakmışım zaten zorla baktın diyor. kimse mecbur değil ki birilerine bakmaya ya bilmiyorum ben kötü biri değilim ailesi çok anlayışsız bizimki de arada kaldı.
bence eşin anlayışsız çok üzüldüm 3 kardeş kahkalarla dizi izlerken sen ağlamışsın
boşver eşin trip atsın dursun sen ikiyüzlü olmadın kayınpederine söyledin orda okusun
kendi kız kardeşin olsa ne yapaardın?
özelliklede eşin gelmesin biz daha yeni evliyiz , istemiyorum kardeşini deseydi.
sadece empati kurmanı istiyorum.
ve kendini kendi şartların içinde değerlendir. evet yeni evliyken başbaşa olmanız daha güzel olurdu ama şartlar farklı gelişmiş sizde.
ki kaldı ki kayınvalidesinin evinde yaşayan gelinler var....
biraz sağduyu. o da kardeşi işte arsan atılmaz satsan satılmaz.....
üstelik eşin kardeşini asla aklından atamayacak hep vicdan azabı çekeceğinden evliliğinizi zaten mutlu mesut yaşayamayacaksınız.
böylesi daha köt olacak, eşin belki senin ailene bile bilenecek.
yani bu şekilde de o istediğin evliliği yaşayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?