bir akıl verir misiniz:(

efser_16

B:70.3 G:63.9 H:60
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.059
749
133
allaha şükür sorunlarım çözüldü.

Son düzenleme:
eşinin ailesinin bulunduğu yerde okul yokmu
kaynında yeni evlenmiş onada yazık
yatılı okula falan verseler

Yurt denen bişey var dimi ama kaynında yenı evlı sızde yaptıkları çok yanlış çok anlayışsız davcranmışlar .

canım kocanı ikna et bak azcık cilve yap de hayatım biz daha yeni evliyiz başbaşa yaşayacak daha çok şeylerimiz var gelip kalsın ama ben utanırım sana böyle davranmaya falan de kocanı ikna et sen kayınpederinle kaynananla konuşma sen kötü olursun çünkü oğlu söylediğinde hiç bişey olmaz biz gelinler söyleyince el kızıyız ya hemen sorun çıkıyo kocanı ikna et canımm

Son düzenleme:
eşinin ailesinin bulunduğu yerde okul yokmu
kaynında yeni evlenmiş onada yazık
yatılı okula falan verseler

okul var işte ama kaydı olmamış henüz o yüzden gelmiş onlarada. bende bu sene kalmasın dedim diye bize yollamamışlar. ama eşim sürekli bozuyor moralini kardeşime bakamadım diye. maddi olarak yardım et dedim yurtta kalsın kimsenin morali bozulmasın ama k.v. hiç birşey yapamazsak ne yapalım geliirm oraya tutarım bi ev dururum diyor. zaten eltimin bakmayacağını bildikleri için direk kaydını aldırıyorlar

biz bu olayı konuşalı 4 ay oluyor. eşime konuş dedim benim sıkıntım yok rahatsız değlim dedi topu üstüme attı. ailesine birşey diyemiyor. bende hasta oldum resmn bi sürü ilaç kullandım. eşimin şimdi morali bozuldu ama 1 sene boyunca 3 kardeş odada dizi izleyip kahkaha atarken ben diğer odada ağlıyordum

Yurt denen bişey var dimi ama kaynında yenı evlı sızde yaptıkları çok yanlış çok anlayışsız davcranmışlar .

bizde dedik yurtta kalsın hatta eşim karşılayacak masrafları ama olur mu? huzur bozmak varken:2:

Durumun çok kötü cnm ama kocanda iş bitiyor.. Bizde 1 senelik evliyiz kaynım bu sene yanımıza gelecekti okumaya ama yurtta kalacaktı, yurt bulamayınca göndermedi kayınvalidemler saolsun anlayışlılar, eşim de istemedi 2 ay sonra askere gideceği için.. Sen eşine anlat durumu tatlı bi dille

ben artık birşey anlatmıyor. konuştuğum zaman 1 sene bakmışım zaten zorla baktın diyor. kimse mecbur değil ki birilerine bakmaya ya bilmiyorum ben kötü biri değilim ailesi çok anlayışsız bizimki de arada kaldı.

Evet ya ailesi düşünmeli sonuçta yeni evlisiniz sen çalışıyorsun, ne bekliyorlar ki senden

bence eşin anlayışsız çok üzüldüm 3 kardeş kahkalarla dizi izlerken sen ağlamışsın
boşver eşin trip atsın dursun sen ikiyüzlü olmadın kayınpederine söyledin orda okusun

bence eşin anlayışsız çok üzüldüm 3 kardeş kahkalarla dizi izlerken sen ağlamışsın
boşver eşin trip atsın dursun sen ikiyüzlü olmadın kayınpederine söyledin orda okusun

bende geri adım atmayı düşünmüyorum. o üzülüyor ama benim ne çektiğimi allah bilir. ne yaparsam yaranamayacağımı da biliyorum. allaha havale ediyorum. allahtan eşim için adalet ve anlayış bekliyorum. normalde aramız çok iyi ya hep başkaları yüzünden tartışmalarımız.çok nadir kendi sorunum oluyor

Canım kv istese ona çok çözüm bulurlardı.Eltinin bakmayacagını biliyolarda senin bakacagına nasıl kanaat getirmişler. bu arada kardeşimin bizde okul kaydnı başka okula aldırdık fakat son gün 18 eylüldü. Nasıl 10 gün sonra aldıracaklar merak ettim

sakın yumuşamayın haklısınız çünkü keşke sizde kaldığı 1 yıl içinde eşinizden uzak dursaydınız biraz evde birileri varken rahat davranamıyorum deseydiniz belki anlardı

kendi kız kardeşin olsa ne yapaardın?
özelliklede eşin gelmesin biz daha yeni evliyiz , istemiyorum kardeşini deseydi.
sadece empati kurmanı istiyorum.
ve kendini kendi şartların içinde değerlendir. evet yeni evliyken başbaşa olmanız daha güzel olurdu ama şartlar farklı gelişmiş sizde.
ki kaldı ki kayınvalidesinin evinde yaşayan gelinler var....
biraz sağduyu. o da kardeşi işte arsan atılmaz satsan satılmaz.....
üstelik eşin kardeşini asla aklından atamayacak hep vicdan azabı çekeceğinden evliliğinizi zaten mutlu mesut yaşayamayacaksınız.
böylesi daha köt olacak, eşin belki senin ailene bile bilenecek.
yani bu şekilde de o istediğin evliliği yaşayamazsın.

Son düzenleme:
Yanınızda kalan senin kardeşin olsa eşin ne yapardı? Bir yıl katlanır mıydı? Hadi katlandı diyelim, çalışan bir kadın olmana rağmen sen "biraz daha idare et , kardeşime bakmam lazım, yoksa moralim bozulur" diyebilir miydin ve trip atabilir miydin? Bence erkekler sırf erkek oldukları için empati beklentisinin b.kunu çıkarıyorlar. Yok böyle bir dünya...

geri adım atma
eşinin üzüldügü kadar sende üzüldün
ev hanımı olsan belki idare et derdim ama çalışıyorsun bide

kaynana madem yurda razı olmuyo kendisininde dediği gibi gidip tutsun evini...
hem kıza yazık hem size...

k.v yanında gelin yok. onlar uzakta oturuyorlar. ben eşime dedim ben kardeşim olsa gelse kalsa rahat eder misin onu yaşamak lazım dedi. benm ailem böyle birşey yapmaz. anlayış çok önemli. sonuçta maddi destek de çık diyorum da bunu da demeyebilirim. diğer kardeşi ile aralarında 1 yaş var ben kötü birşey demedim ki bu sene de onlar baksın seneye yine gelsin dedim. ama ne yapsam olmuyor. ben elimden geldiğince sağduyulu olmaya çalıştım ama yaptıklarım karşısında bir sağol bile demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…