Canım kv istese ona çok çözüm bulurlardı.Eltinin bakmayacagını biliyolarda senin bakacagına nasıl kanaat getirmişler. bu arada kardeşimin bizde okul kaydnı başka okula aldırdık fakat son gün 18 eylüldü. Nasıl 10 gün sonra aldıracaklar merak ettim
sen bir yıl boyunca 3 kardeş keyif yaparken mutsuz oldun eşin bi çözüm buldumu sanki
hayır kendini ve ailesini düşündü
sende şu an kendini düşün ve geri adım atma, bi kere geri adım atarsan üstüne kalır haberin olsa
Merhabalar;
Benzer durumu bende yaşadım.Boşanmış kaynım 8 aylık evliyken çalışacağım diye 6 aya yakın kaldı.Eşimin burnundan getirdim desem yeridir.Çünkü bana kalacağını bile söylememişti.Eşinle konuş yeni evlisiniz.
selamunaleyküm arkadaşlar. kısaca problemimi anlatayım. ben şuan 1.5 yıllık evliyim. 3 aylık evli iken yanımıza okumak için görümcemi yolladılar. bir sene yanımızda kaldı. arada 3 ay kadar kaynım da kaldı. öyle zorlandım ki eşimle aramız bozluyordu ben çalışan biriyim. yorgun argın işten gelince kötü oluyordum. neyse sene sonunda k.pederimle konuştum düzgünce bu sene kaynım evlenecek orada kalsın seneye tekrar gelsn biz birbirimize alışamadık dedim. anlayışla karşıladı tamam dedi. okullar açıldı.kızın kaydını başka okula alacaklardı bir türlü okul kaydı almıyormuş. 10 gün sonra alacakmış. dün eşim annesiyle konuştu.ağlamaklı konuşuyor annesi. kız da devamsızlık olmasın diye 10 günlüğüne kaynımlara gelmiş( onlarda 20 günlük evli bu arada) tabi telefonu kapatınca eşim bozuldu. moralim çok bozuluyo diyip yatak odasına gitti. 15 dk sonra bende gittim baktım yatıyo uyumamış. konuşmak istemedi. bende uyumaya çalıştım. 10 dk sonra kalktı gtti. salonda yatmış gece. bizim aramız bozuluyor ya benm ne yapmam lazım evlilikten hiç birşey anlamadım neden böyle problemler çıkıyor sürekli geri adım mı atmam gerek?
eğer olurda herşeye rağmen yine yollarlarsa eşinle kardeş kardeş takıl derim , kimse omayınca işlevi cilveli ol aradaki farkı anlasın.sen zaten bakmayacak olsan 1 yıl bakmazdın sana mı güvenipte okutuolar farklı yerde herkesin kendi düzeni var daha kaç yıl okuyacak kim bilir hani evleneli 10 yıl olsa çoluk çocuğun olsa anlarım beraber arkadaş olur çocuklarına bu ne canım onların yaptığı düşüncesizliği kabul etme :) birazda diğer gelinleri baksın sana çektirmişler birazda onlar çeker ama yapacak bişey yok yada okuduğu yere yerleşecek kv. :)
eşim birde çocuk istiyor ya ben kafamı yeni toplamaya çalışırken. bende öyle dedim çoluğum çocuğum olsa kalsın hem yardımcı olur ama ben evlilik fikrine yeni alışıyorum birde bunlar çıkıyor. bilmiyorum ya rabbim yardım etsin herkese
eşim birde çocuk istiyor ya ben kafamı yeni toplamaya çalışırken. bende öyle dedim çoluğum çocuğum olsa kalsın hem yardımcı olur ama ben evlilik fikrine yeni alışıyorum birde bunlar çıkıyor. bilmiyorum ya rabbim yardım etsin herkese
biz bu olayı konuşalı 4 ay oluyor. eşime konuş dedim benim sıkıntım yok rahatsız değlim dedi topu üstüme attı. ailesine birşey diyemiyor. bende hasta oldum resmn bi sürü ilaç kullandım. eşimin şimdi morali bozuldu ama 1 sene boyunca 3 kardeş odada dizi izleyip kahkaha atarken ben diğer odada ağlıyordum
canım kadın olmanın verdiği nimetlerden faydalan işte safra kur kocana müzik aç dans edin falan kocana bağlı romantizimdeyken işte sende seninle başbaşa kalmak ne güzel özlemişim bizbize olmayı falande gir konuya başnaşa olmamız daha güzel onun gibi şeyler işte[/Q
o bu konuyu açarsa açacağım ben artık tekrar tekrar konuşmak istemiyorum. inşallah akşam eve gittiğimde düzelmiş olur
selamunaleyküm arkadaşlar. kısaca problemimi anlatayım. ben şuan 1.5 yıllık evliyim. 3 aylık evli iken yanımıza okumak için görümcemi yolladılar. bir sene yanımızda kaldı. arada 3 ay kadar kaynım da kaldı. öyle zorlandım ki eşimle aramız bozluyordu ben çalışan biriyim. yorgun argın işten gelince kötü oluyordum. neyse sene sonunda k.pederimle konuştum düzgünce bu sene kaynım evlenecek orada kalsın seneye tekrar gelsn biz birbirimize alışamadık dedim. anlayışla karşıladı tamam dedi. okullar açıldı.kızın kaydını başka okula alacaklardı bir türlü okul kaydı almıyormuş. 10 gün sonra alacakmış. dün eşim annesiyle konuştu.ağlamaklı konuşuyor annesi. kız da devamsızlık olmasın diye 10 günlüğüne kaynımlara gelmiş( onlarda 20 günlük evli bu arada) tabi telefonu kapatınca eşim bozuldu. moralim çok bozuluyo diyip yatak odasına gitti. 15 dk sonra bende gittim baktım yatıyo uyumamış. konuşmak istemedi. bende uyumaya çalıştım. 10 dk sonra kalktı gtti. salonda yatmış gece. bizim aramız bozuluyor ya benm ne yapmam lazım evlilikten hiç birşey anlamadım neden böyle problemler çıkıyor sürekli geri adım mı atmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?