bir akıl verir misiniz:(

bilmiyorum nasıl olacak. okuldakilerde işi yokuşa sürüyormuş. kayıt olur mu bilmem artık:S

sen bir yıl boyunca 3 kardeş keyif yaparken mutsuz oldun eşin bi çözüm buldumu sanki

hayır kendini ve ailesini düşündü

sende şu an kendini düşün ve geri adım atma, bi kere geri adım atarsan üstüne kalır haberin olsa

atmayacağımç zaten k.p ile konuşmamdan sonra kv baya bozuk davrandı ama onlarda yollamazlar sanırım artık. o bu değil de eşimle aramız bozulacak işte şu belirsizlikten dolayı 3 aydır okul kaydı alınmaz mı ya

Merhabalar;

Benzer durumu bende yaşadım.Boşanmış kaynım 8 aylık evliyken çalışacağım diye 6 aya yakın kaldı.Eşimin burnundan getirdim desem yeridir.Çünkü bana kalacağını bile söylememişti.Eşinle konuş yeni evlisiniz.

bana da geleceğini söylemediler. okulların açılmasına bir gün var ben soruyorum eşim öyle yapsak olur mu bilmem ne diye söyledi zorla. ya var ya çok kötü şeyler bilmiyorum. zaten yollamazlar bu sene yanımıza ama eşimin morali bozuluyormuş

Sırf burda duyduklarım yüzünden evlenmekten soğudum valla. Evlenirsem de ne onun ailesi ne bizim ailemiz farklı bi ile gitmek en iyisi.siz evlenmeseydiniz napacaktı görümcen? sonucta yeni evlisin kocandan 1 yaş küçük adamı koydular sizin eve. Millet aşkı memnuda olanları oyun sanıyo. Böyle böyle oluyo her şey.İyi evlendi gitti. Kızı sanırım yurda vermek istemiyolar abileri varken. bi süre sizde kalcak bi süre kaynında,öyle görünüyo.

eğer olurda herşeye rağmen yine yollarlarsa eşinle kardeş kardeş takıl derim , kimse omayınca işlevi cilveli ol aradaki farkı anlasın.sen zaten bakmayacak olsan 1 yıl bakmazdın sana mı güvenipte okutuolar farklı yerde herkesin kendi düzeni var daha kaç yıl okuyacak kim bilir hani evleneli 10 yıl olsa çoluk çocuğun olsa anlarım beraber arkadaş olur çocuklarına bu ne canım onların yaptığı düşüncesizliği kabul etme :) birazda diğer gelinleri baksın sana çektirmişler birazda onlar çeker ama yapacak bişey yok yada okuduğu yere yerleşecek kv. :)

eşim birde çocuk istiyor ya ben kafamı yeni toplamaya çalışırken. bende öyle dedim çoluğum çocuğum olsa kalsın hem yardımcı olur ama ben evlilik fikrine yeni alışıyorum birde bunlar çıkıyor. bilmiyorum ya rabbim yardım etsin herkese

evet seni çok iyi anlıyorum. 15 senelik evli çocuklu kadın olursun da evde öyle yatılı misafir seni sıkmaz. ev işlerini zaten pratiğe bağlarsın, kocandan zaten bıkmış olursun ), aranızda konuşacak gülüşecek özel şeyler kalmaz, kıpır kıpırlığın geride kalmıştır canın akşamları çıkmak istemez, 15 yıllık gelin olmanın rahatlığıyla millet ben çok yoruldum bugün az uzanayım demekten rahatsız olmazsın... ama yeni evli olmak farklı bir durumdur...

tatlım bende 1yıl 1 aylık evliyim bizimkilerde hep onlarda olmamızı istiolardı, evde durmamak için saçma sapan yerlere gidiyorduk :) evdeysek ya çağırılıoruz ya da geliolar :) en son dayanamadım kv. dedim ne kendime ne de erkanla birbirimize vakit ayırbiliourz iş ev kolay yürümüo diye şimdi 2ayda 1 onlar gelio 2hatfada 1 biz gidioruz 2saatliğine :) saygısızlık ama çocuk iste ama başında bekçi gibi bir ordu insan olsun

canım kadın olmanın verdiği nimetlerden faydalan işte safra kur kocana müzik aç dans edin falan kocana bağlı romantizimdeyken işte sende seninle başbaşa kalmak ne güzel özlemişim bizbize olmayı falande gir konuya başnaşa olmamız daha güzel onun gibi şeyler işte

yeni evlisiniz eşin ve eşinin ailesi böyle şeye nasıl izin verir anlamıyorum keşke en başta tavrınızı koysaydınız ben evimde rahat giyinip gezemedikten sonra istediğim zaman eşime kur yapamadıktan sonra ne anlamışım evlilikten
benimde bekar kaynım var anneleri vefat etti babaları evli ve çocukları yanına almadı bende eşime arada kardeşinin kalmasının sorun olmayacağını ama sürekli bizde kalamayacğını en başta belirttim eğer böyle bir düşüncesi varsa baştan olmaycağını anlasın diye
kaynımda sağolsun bize hiç rahatsızlık vermedi haftasonları akşam yemeğine muhabbete çağırıyordum geliyordu geç de olsa evine dönüyordu kal diyordum bazen yeni evlisiniz yenge olmaz diyordu eşinle tekrar konuşmalısın evliliğimizden tat alamıyoruz de umarım konuyu çözümlersiniz

:44:
:44: Canım ya çok üzücü bi durum. Kayınvelidenin düşüncesizliğinden başka bişey değil. Ama eşinin de kardeşi sonuçta gönlü razı gelmezki. Sende haklısın ama senin kardeşin olsa ne yapardın evin dururken başkasında kalsın yada yurda gitsin istermiydin. Her iki tarafta madur aslında sen çalışıyomuşsun çok zor. Eşinede çok zor. Kayınpederin ve kayınvalidenin başta düşünüp göndermemesi gerekirdi.

Gelsin kalsın senn kardeşin benimde kardeşim ama aşkın ben fazla ilgilenemem yoruluyorum olurki işten gelince o yorgunlukla istemeden fevri davranıp kalbini kırabilirim. Daha çok evliyiz seninle vakit geçirmek istiyorum. Tatlı dille söylesen zamanla anlıycaklar ve yola girecektir. Şimdi istenmiyor durumunda olur eşinde madur olur.

akşam eve gittim eşimde böyle tafralar felan bende derdin neyse söyle dedim moralim bozuk dedi sustu. akşam kaynım aradı. yeni evli oldukları için eltimin memleketine gidememişler daha oraya gideceğiz müsaitseniz görümcem hafta sonu için sizde kalsın mı diye. eşim de oradan okula gidip gelmek uzak olur. p. tesiden itibaren burdan git gel dedi. sinir oldum. tabi telefonda davet etmesi gerektiğini düşündü. sanırım k.v tembihlemiş. orda kalma diye kalmayacak bizde. neyse ne oldu konuş dedim konuşmadı bende gittim yattım. sonra mesaj attım eşime böyle yapıp benmle muhatap olmadığın için çok şey kötüye gidecek diye.baktım mesajı görmüyor. telefon yanında değil. gttm ne bakmıyorsun dedim. sonra yanıma geldi biraz tartıştık konuştuk vs.bu konuda ne yapmamı şistiyorsun benden dedm birşey istemiyorum dedi. o zaman huzurumuzu bozma yarın herkes başını alıp gdecek. bizm aramız bozulacak. ben sabrım kalmıyor artık. patlayacağım. bir sene bakmışm ne istiyrsnuz dedim. ben birşey istemiyorum. sen bu sene bakmayacağım dedin zaten. artık istesek de yollamazlar dedi. birde kardeşinin evi okula uzakmış gidip gelemezmiş. bende benden hiç birşey beklemeyin istemiyorum. sinir hasta olmak istemiyorum dedim. yarn herkes başını alıp gidecek. bunlar benm içimde birikiyor. bir gün fena patlayacağım. hiç birşeyi gözüm görmeyecek. olan bize olacak ciddyim dedim. biraz ürktü sanırım. ben seni anlıyorum haklısın elimin kolumun bağlı olması beni üzüyor. bir kaç güne geçer dedi. bende birşey demedim. sonra böyle kavga ettiğimiz zamanlarda seni ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anlıyorum dedi. sonra da sarıldı felan. ne demek şimdi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…