keşke herşey o kadar kolay olsa;ortada sorun olan istenmemek,yüzüne karşı istenmediğini duymak,bunu bilerek ilişkiye devam edebilmek,çelik kadar dayanıklı olmak artık ben dayanamıyorum
dayanacak gücüm yok
İstenmemek demişsiniz.İstemeyen kim?Nişanlınız mı annesi mi?
Annesi ise yazık olur size.Sevgi emek ister pes etmek olmaz.a.s.
Bu kırgınlık yorgunluk nişanlının senin yanında olmaması gibi geldi bana.İnsanın yanında sevdiği insanın desteğini hissederse herşeyin altından kalkar diye düşünüyorum.
Sanki hep kendine mi tutundun acaba?
7 yıl az zaman değil.Bu kadar kolay bitmemeli.Üstelik,anlattıklarına göre yeni ortaya çıkan sorunlar değil.
ya canım onu o cadı anasınamı kaptıracaksın lutfen al karsına konus mutlaka oda arada kalmaktan doleyı sana kırılmıstır sen ona onu cok sevdıgını kanıtla olmazsa kendısı kaybeder bır daha da mutluolamaz onu boyle seven beklıyen bır kız ulması helede o anayla cok zorrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım destegin için tesekkürler Burada bana mesaj atıp akıl veren herkese de teşekkür ederim sizi dinleyerek son birkez konuşmaya karar verdik ikimizinde ssöyleyeği çok şey varmış 7 yılın envanteri çıktı resmen sonç mu artık kolay yıkılmayacak bir ilişkimiz var ve bana destek olup gerçeği görmemi sağlayan herkeze binlerce teşekkürler siz gözümü acmamı sağladınız hepinize selamlarr:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?