Bir aldatilma,lutfen okur musunuz

canim hic üzülme..o belki suan mutluu ama belli zaman gecsin senin ayagina gelecek bundan emin olabilirsin senin degerini anlayacakk..ama iste o zaman sen ona yüz bilee verme
İnsallah canim, bundan sonrasi asla olmayacak buyuk yeminim var ama su gozyaslariminda hesabini sorsun Allah istiyorum

Allah adaletlidir herkese karşı
her yapan yaptığının karşılığını görecek iyi yada kötü
her şeyde hayır vardır hakkında hayırlısı olsun

Allah adaletlidir herkese karşı
her yapan yaptığının karşılığını görecek iyi yada kötü
her şeyde hayır vardır hakkında hayırlısı olsun
İnsallah cunku benim canimi cok yaktilar o ve burda bahsettgim kizlar Allah ta onlarin kini yaksin

inş bugünleri atlatırsın onun kendi ettiğini çektiğini görürsün
kendine kızma
senin karakterin bu
elbet acı çekecek ...

inş bugünleri atlatırsın onun kendi ettiğini çektiğini görürsün
kendine kızma
senin karakterin bu
elbet acı çekecek ...
Allah a her ezan okunusunda yalvariyorum her aksam yatmadan dua ediyorum bana yaptiklarini yanina birakmasin diye. İnsallah ask hayatinda mutsuz olur beni nasil yakti oda yansin. Aile,para konusunda mutlu olsun ama ask hayatinda hayir... hakkimi helal etmiyorum ona insallah onun uzuldugu gunleri seninde dedigin gibi gorurum canim. İcimde resmen bir ates var beni yakiyor.

senin içindeki ateş sönecek o ateşde yanacak unutma hayat bu herkes ettiğini ckecek

Her şey bir şey öğretir insana.
Umarım sen de gerekli dersleri almışsındır.
Artık uğraşma bence.

bende şu ayrılık psikolojisini atlatsam birde şu içimdeki hırsı ya bu adanlar nasıl seni seviyorum diyor insan sevdiğine hiç böyle yaparmı pislik heriflerrrrr ay yine sinir bastı beniiii

Kimsenin ahı yerde kalmaz. Ben kötü hallerini gördüm inşallah sanada nasip olur görmek

ALLAH yarına bırakır ama yanına bırakmaz.sıkma canını

Kimsenin ahı yerde kalmaz. Ben kötü hallerini gördüm inşallah sanada nasip olur görmek
bende görmüştüm.canım çok yanarken kendimi ifade etmek için bi cümle kurmuştum kız arkadaşım o cümlenin aynını kullandı yanımda.ama o it yaşadımı yaşattıklarını bilmiyorum.inşallah yaşamıştır, yaşar ve rabbim de bana gösterir yine

Her şey bir şey öğretir insana.
Umarım sen de gerekli dersleri almışsındır.
Artık uğraşma bence.
uğraştığım yok zaten,yapabilecek hiçbir şeyim yok..acı çekiyorum buda elimde değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…