- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
İnsallah canim, bundan sonrasi asla olmayacak buyuk yeminim var ama su gozyaslariminda hesabini sorsun Allah istiyorumcanim hic üzülme..o belki suan mutluu ama belli zaman gecsin senin ayagina gelecek bundan emin olabilirsin senin degerini anlayacakk..ama iste o zaman sen ona yüz bilee verme
Cok sagol canim guzel yorumun icin. İnan suanda o kadar canim yaniyor ki.. Aptalligima ve salakligima.. Ne kadar iyiyim ben diye gozukmeye calissamda iyi olmadigimi bilmek cok zor[
Salak olan sen değilsin balımm. Sevgilin salakmis seni kaybettiği için o üzülsün. Kız ayni yerlerde filan karşılaştığında asla ona bakma ve hep inadına Gülümse. Senin mutlu olduğunu görünce onun zoruna gidecek aaaa. Bak bu da bni sevmemiş demekki ayrılık hic koymamış diyecek optum cnmCok sagol canim guzel yorumun icin. İnan suanda o kadar canim yaniyor ki.. Aptalligima ve salakligima.. Ne kadar iyiyim ben diye gozukmeye calissamda iyi olmadigimi bilmek cok zor
Allahim seni goruyordur
Bende bir hafta once aldatildigimi ogrendim..
Sende mi bizdensin canim
Allahim seni goruyordur
Bende bir hafta once aldatildigimi ogrendim..
Sende mi bizdensin canim
Cok sey yazip insanlari sikmak istemedim neler neler var o yasadigim surecteyok hayır da, nedense sen kısacık 2 cümleyle durumunu özetleyince... çok üzüldüm birden...
İnsallah cunku benim canimi cok yaktilar o ve burda bahsettgim kizlar Allah ta onlarin kini yaksinAllah adaletlidir herkese karşı
her yapan yaptığının karşılığını görecek iyi yada kötü
her şeyde hayır vardır hakkında hayırlısı olsun
Allah a her ezan okunusunda yalvariyorum her aksam yatmadan dua ediyorum bana yaptiklarini yanina birakmasin diye. İnsallah ask hayatinda mutsuz olur beni nasil yakti oda yansin. Aile,para konusunda mutlu olsun ama ask hayatinda hayir... hakkimi helal etmiyorum ona insallah onun uzuldugu gunleri seninde dedigin gibi gorurum canim. İcimde resmen bir ates var beni yakiyor.inş bugünleri atlatırsın onun kendi ettiğini çektiğini görürsün
kendine kızma
senin karakterin bu
elbet acı çekecek ...
Allah a her ezan okunusunda yalvariyorum her aksam yatmadan dua ediyorum bana yaptiklarini yanina birakmasin diye. İnsallah ask hayatinda mutsuz olur beni nasil yakti oda yansin. Aile,para konusunda mutlu olsun ama ask hayatinda hayir... hakkimi helal etmiyorum ona insallah onun uzuldugu gunleri seninde dedigin gibi gorurum canim. İcimde resmen bir ates var beni yakiyor.
bende görmüştüm.canım çok yanarken kendimi ifade etmek için bi cümle kurmuştum kız arkadaşım o cümlenin aynını kullandı yanımda.ama o it yaşadımı yaşattıklarını bilmiyorum.inşallah yaşamıştır, yaşar ve rabbim de bana gösterir yineKimsenin ahı yerde kalmaz. Ben kötü hallerini gördüm inşallah sanada nasip olur görmek
inşallah çeker çok dua ediyorum bunun için kendime söz verdim ağlamayacağım diye ama olmuyor malesefsenin içindeki ateş sönecek o ateşde yanacak unutma hayat bu herkes ettiğini ckecek
uğraştığım yok zaten,yapabilecek hiçbir şeyim yok..acı çekiyorum buda elimde değil..Her şey bir şey öğretir insana.
Umarım sen de gerekli dersleri almışsındır.
Artık uğraşma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?