Bir aldatilma,lutfen okur musunuz

Her bir kelimen için sana ayrı ayrı teşekkür ediyorum canım benim çok teşekkürler.Sosyal medyadan o takip ettiğimi bilmiyor ama dediğin gibi kendim için kesmeliyim bunu.Fotoğraflarında çok mutlu duruyor yani paylaştığı yazılar falan ne biliyim canımı acıtmıyor değil onun bu şekilde takılması ama çok haklısın umursamamzlık her insanı kudurtur.Kitap önerin içinde ayrı teşekkür ederim okuyacak kitap arıyordum iyi oldu bu.

Benim bi arkadaşım vardı aldatıldı.. Ayrıldı çok üzülüyor çok ağlıyordu, hayatına başka biri girdi evlendi şimdi çok mutlu çok üzüldüğünede pişman. Takma kafana sadakatsiz insan anca kendi gibi bi insanla dans eder sen ona 10 numara büyük geldiğin için altında ezilmiştir! Böyle düşün

Sahimi?cok sevindim bunu duyduguma, ne mutlu banaki birisine yardimim dokundu.
Allah sendende razi olsun.
Bak goruyomusun su gunlere kadr ser olarak adlandirdigimiz aldatilma hikayemiz bazen faydali bile olabiliyor.
Hayatta tecrube edindik fenami.
Herseyde bi hayir vardir derlerya.
Benim ayrilmamin uzerinden 1 sene gecti.
Su an adini duydugumda bisey hissetmiyorum. Halbuki hayat bana oyunmu oynuyor ne her kanali acsam onun adini tasiyan birisi cikiyor. Haberlerde *adiniz ne beyfendi?* adamin ismi x ,onun ismiyle ayni.
disarda yuruyorum arkadaslae birbirine sesleniyor x gelsene, yine o isim.
sarkilarimiz caldi hep etrafimda. Onu bana hatirlatti hep.
Hayat sanada bu tarz oyunlar oynaya bilir.
Ama bu seni gucsuz kilmasin, butun bunlardan kacmak yerine kabullen. Ve yavas yavas goruceksinki o isim artik hicbisey ifade etmiyor senin icin.
o sarkilar artik diger 999999 sarkidan birisi oldu, manasiz.

1 sene gecmesine ragmen askerdeyken benim icin yazdigi sayfalar hala elimde.
Nisanlaninca bana takicagi yuzugun kutusunu bile hazir etmisti. Bize ozel.
kunye yaptirmisti uzerine benim ve onun ismi ve ardina..bir omur..bir omur beraber olucaktik. Anahtarliklar yaptirmisti her ikimiznde ismiyle. Ayni evin kapisini acicaktik.
Su an hala elimde o esyalar yakmak istiyorum ama yangin var sanip birisinin itfaiyeyi cagirmasindan korkuyorum. Bi kovaya siyah elbse boyasi atip boyamayi dusunuyodum kitabi kimse okuyamasin sonrada cope atarim diye. Ama artik bi onemi yokki ha var ha yok. Hic bi anlam ifade etmiyorlar artik. Sonucta ben burda cocuklar gibi sevinirken her hediyesine o oralarda kizla konusuyomus.
Sende unutucaksin merak etme. Ve Rabbim bize tamda istedgimzi verecek, dua edelim hayirlisi olsun diye.

Cok tesekkur ederim canım desteğin için.İnşallah bende zamanla unutucam onu ve o benim kıymetimi anlayacak..

bende her şeyini sildim ve attım canım gördükçe canım acıyor çünkü hatta ben değil arkadaşıma söyledim o yaptı benim yerime çünkü kendimde bu gücü bulamadım.Ben hala slow müzik dinleyemiyorum çünkü aklıma o geliyor her sözde

inşallah dediğin gibi bende unutucam ve o bana geri dönecek pişman bir şekilde Rabbim o günleri göstersin bana inşallahh

ya hiççç anlamadım şimdi bir görsen aşk böcüğü sevgi pıtırcığı oldu adam şokk yani
çok güzel bir haber bu..umarım her şey istediğimiz gibi olur.Mazlumun ahı mazlumda kalmasın.Suçlularında canı yansın.

En iyisini yaptin canim. Oyle yakmak istiyorumki bende. Ama nerde yakabilirim bilmiyorum.
Cunku her ne kadr unuttum desemde hala aklima geliyor aciyorum okuyorum sayfalari ve hediyeleri bakiyorum.
Sana bi onceki mesajimdan snra o kdr cok istedimki tekrar okumayi o hatiralari. Ama kendime hakim oldum

bende hala kendime engel olamıyorum profiline bakıyorum.okuyacak mesajları bakacak bir resmimiz yok çünkü her şeyi sildirdim bana zararı vardı.numarasını bile sildirdim.tek sorunum sosyal medyasına bakmamak.baktığım kişide başka bir arkadaşım beni engelledi malum

Bende bakiyodum.
Ama en kolayi kapat facebooku.
Yada arkadasinin facebookiysa soyle benim icin sifreni degistir ve banada soyleme artik de.
Bu senin sadece yararina olur.
Bendd aratiyordum bakiyordum ama artik su an sildim tum hesaplari.

Allah seni böyle bi adamdan kurtarmış sen bunun farkında bile değilsin.Ne demek Allah beni görüyor mudur ya...

Bende bakiyodum.
Ama en kolayi kapat facebooku.
Yada arkadasinin facebookiysa soyle benim icin sifreni degistir ve banada soyleme artik de.
Bu senin sadece yararina olur.
Bendd aratiyordum bakiyordum ama artik su an sildim tum hesaplari.
oyle dersem birdaha hiç vermez canım ya merakımdan deliririm herhalde

Allah seni böyle bi adamdan kurtarmış sen bunun farkında bile değilsin.Ne demek Allah beni görüyor mudur ya...
farkında değilim demedim ben..Allah beni görüyor mudur diye soruyorum çünkü üzülen tek benim o gayette hayatını yaşıyor

Ne olursa olsun aldatmak bence kişilik bozukluğu. Çok üzüldüğünü anlıyorum ama sen değerini kaybetme bırak gitsin. Muhatap bile olma derim ne kendisiyle ne de görüştüğü kız ile.

vermesin.
ilk basta zorlanicaksin ama sonra goruceksinki ise yariyor.
Al sana toptan cozum bu takintina.
Bundan daha faydalisi varmidir?
cok haklısın canım benim gelişmeler olursa yazmayı düşünüyorum buraya..inşallah olurda bende buralara bir şeyler yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…