Bir aldatilma,lutfen okur musunuz

bende şu ayrılık psikolojisini atlatsam birde şu içimdeki hırsı ya bu adanlar nasıl seni seviyorum diyor insan sevdiğine hiç böyle yaparmı pislik heriflerrrrr ay yine sinir bastı beniiii
sevmeyende seviyorum diyor ve malesef ki cümlenin başında söylediğin adam kelimesi bunlara çok ağır gelir

Kimsenin ahı yerde kalmaz. Ben kötü hallerini gördüm inşallah sanada nasip olur görmek
inşallah canım inşallah..herkes hakettiğini yaşasın demiştim inşallah görürüm bunuda.onunda canı yansın pişman olsun benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum

bir şey olursa benim görme ihtimalim çok fazla ortak akrabalarımız ve tanıdıklarımız var mutlaka alırım haberini şuanda nasıl çok mutlu olduğu haberini aldığım gibi..

inşallah canım inşallah..herkes hakettiğini yaşasın demiştim inşallah görürüm bunuda.onunda canı yansın pişman olsun benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum
s
sevmeyende seviyorum diyor ve malesef ki cümlenin başında söylediğin adam kelimesi bunlara çok ağır gelir
kesinlikle canım bende her geçen gün kendimi toparlıyorum

Aldattığını öğrendiği gün bitirmiş ve doğru olanı yapmışsın.
Sonra neden barışırsın ki...

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz diye çok güzel bir laf var.
Ve kalmaz da...

Aldattığını öğrendiği gün bitirmiş ve doğru olanı yapmışsın.
Sonra neden barışırsın ki...

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz diye çok güzel bir laf var.
Ve kalmaz da...
Bitti ve onun tekrar başlaması yönünde girişimleri oldu bir süre sonra bana sürekli inanmıyorsan ara diyordu bende aramadım ve o sürede barışmadım bununla ama en son bir görüşme oldu yazdığım gibi sırf içimde kalanları dökmek amacıyla sonra o gün tekrar ara diye ısrar etti bende arayacağımı ama o zamanın şuan olmadığını söyledim ve tekrar başladık..kızı aradığımda ise demediği laf kalmadı demek ki hepsi blöfmüş.Allah'ım bana yaşattığı acıların kat kat fazlasını versin ona.Sabahlara kadar ağlamanın ne olduğunu,sol tarafının sızım sızım sızladığını,stresten çok kısa sürede aşırı kilo vermeyi,yalnızlık hissini ona öğretsin inşallah.

Unut gitsin.
Degmezmis.
iyi yonunden bak.
artik tekrar boyle bi hataya dusermisin?
Bi hayat tercubesi oldu sana

Unut gitsin.
Degmezmis.
iyi yonunden bak.
artik tekrar boyle bi hataya dusermisin?
Bi hayat tercubesi oldu sana
değmez onun için biliyorum ama gel gör ki canım gözümü her kapattığımda 'o an ' geliyor aklıma.öfkem resmen beynimi delip geçiyor çok farklı bir duygu bu intikam duygusu

değmez onun için biliyorum ama gel gör ki canım gözümü her kapattığımda 'o an ' geliyor aklıma.öfkem resmen beynimi delip geçiyor çok farklı bir duygu bu intikam duygusu

Insan oglu kendi aklinca intikam almayi birakip isini Allaha teslim etse, iste tam o zmn intikamlarin en guzeli alinir.
Cunku kul kusurludur. Rabbim kusursuzdur.
Allaha havale et canim.
O en guzelini yasatir ona.

Insan oglu kendi aklinca intikam almayi birakip isini Allaha teslim etse, iste tam o zmn intikamlarin en guzeli alinir.
Cunku kul kusurludur. Rabbim kusursuzdur.
Allaha havale et canim.
O en guzelini yasatir ona.
Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim canım benim.Allah'a havale etmekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor inan.Onun adaletini bekliyorum

Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim canım benim.Allah'a havale etmekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor inan.Onun adaletini bekliyorum

Rica ederim :).
Su an ne yapabilirsin biliyomusun?
Mutlu ol.
Gez toz.
Hayat herseye ragmen cookk guzel.
Herseyde bi lutuf var.

Rica ederim :).
Su an ne yapabilirsin biliyomusun?
Mutlu ol.
Gez toz.
Hayat herseye ragmen cookk guzel.
Herseyde bi lutuf var.
Biliyorum canım Allah beni bir şeylerden koruyor onu hayatımdan çıkartarak ama onun ezdiği gururumun hesabını yediği hakkımı,bendeki ahının cezasını vermesini o kadar çok istiyorum ki sana anlatamam.Ben mutsuzken onun mutluluğu beni yakıyor

Anliyorum seni canim benim, anliyorum.
Bende aldatildim.

Benim en zoruma giden onun yuzunden bitmesi bu iliskinin, ama facebookta mazlum asigi sevdigi kiz icin daglari delmeye razi olan ferhati oynuyor.
Bense sevgi nedir bilmeyen zengin yureksiz kizi.
Sanki suclusu benim bu ayriligin.
O cok mutlu su an. Ve eminimki o kizla konusuyor tekrardan.
Benim hayatimi mahvettikten sonra hic bisey olmamis gibi.

Oysa oda biliyordu, o kizdan hayir gelmezdi.
Ben onu herseyiyle sevmistim.
Evlenicektik mutlu olucaktik. Herkes bizi parmakla gostericekti. Iste onlar senelerdir hala ilk gunki gibi asik olan cift diye.
Neden bunlarin hayalini kurarken diger yandanda aldatirki?
Neden bu guzel hayati teperki?

Ama emin ol o kizla mutlu olamiycak.
Seni mumla ariycak.
Buna ben eminim.

Onun mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki? Birkaç fotoğraftan mı anlıyorsun?
Hiç öyle düşünme.
Tüm iletişimi kesip salıverince bu karşındakini kudurtur.
Baksana ben de onun için pek önemli değilmişim demek ki diye düşünür.
Seni sevmese bile bu ona koyar.
O yüzden çoğu üyenin de dediği gibi boşver gitsin. Aptal yerine konma mevzusu can yakıcıdır illa ki, fakat çok olağan bir durum. Milyonlarca insan yaşar bunu. O yüzden gözünde olabildiğince küçült bu yaşananları ve yepyeni hayat sayfanda mutlu olmaya bak.
İnançlısın da üstelik. Çok daha rahat atlatırsın öyle olduğun için. Güçlü gördüm ben seni. Sosyal medyadan takibi de tamamen kesmen gerek tabii ki. Bunu da unutma.
Bir de sana Seda Diker'in kitaplarını öneriyorum.

Rahat ol. Sana onu yapana, insallah birgün baskasida ona yapar.
o benim yaşadıklarımı yaşasın benim ne hissettiğimi anlasın bana yeter benden ya da bir başkasından farketmez ama yaşasın hepsini birebir

O kadar güzel yazmışsın ki demekki tek ben değilmişim bunları yaşayan bana sen bu akşam cidden çok büyük güç verdin Allah senden binlerce kez razı olsun.Yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi okudum öyle hissettim biran inşallah rabbim ikimizede istediğini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…