• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aldatma yks daha :( :(

erkek ailesinin rızkını başkalarına yedirdiği an ve diğer kadının eşine laf etmesine göz yumduğu an ilişkinin bittiğine inanırım,diğer türlü belki bir şansı hakeder diye düşünürüm ama bu evlilik bitmeli.

bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin sanki o adam çokmu mutlu olucak mutluyum diyo ama karısnın çocuklarının ahını aldıktan sonra nasıl mutlu olucağını sanıyo ne kadar haysiyetsiz ya yani dünyaya sadece o zevki tatmak içinmi geliyoruz allaha kulluk edebilmek için ama böyleleri sadece bu dünya için çalışıyo o kadında evliymiş çocuklarıda varmış bi anne çocuklarına bunu nasıl yapar ya benim aklım almıyo bırak eşini çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın bide kadın keyfinden cinsel hayatını bitirmemiş ya hastalıktan 2 ay yatmış mecburiyetten o durumda eşi destek olucana başka kadına gitmiş yaptığı çok adilik çoook bigün çağırsın konuşsun onla bide konuşacağı odaya kamera taksın gizli kamera kaydetsin herşeyini bıçak felan çekersede kanıtı olur ve bununda cezası var o zaman paşa paşa ayrılır o ayrılmak istemese bile mahkeme ayırır yengen kendi yoluna baksın artık çocuklarıda büyükmüş zaten o konuda zorluk çekemez herhalde allah yardım etsin allahım herşeyin hayırlısını versin bu erkek milletine ben hiç güvenmiyorum

bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin sanki o adam çokmu mutlu olucak mutluyum diyo ama karısnın çocuklarının ahını aldıktan sonra nasıl mutlu olucağını sanıyo ne kadar haysiyetsiz ya yani dünyaya sadece o zevki tatmak içinmi geliyoruz allaha kulluk edebilmek için ama böyleleri sadece bu dünya için çalışıyo o kadında evliymiş çocuklarıda varmış bi anne çocuklarına bunu nasıl yapar ya benim aklım almıyo bırak eşini çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın bide kadın keyfinden cinsel hayatını bitirmemiş ya hastalıktan 2 ay yatmış mecburiyetten o durumda eşi destek olucana başka kadına gitmiş yaptığı çok adilik çoook bigün çağırsın konuşsun onla bide konuşacağı odaya kamera taksın gizli kamera kaydetsin herşeyini bıçak felan çekersede kanıtı olur ve bununda cezası var o zaman paşa paşa ayrılır o ayrılmak istemese bile mahkeme ayırır yengen kendi yoluna baksın artık çocuklarıda büyükmüş zaten o konuda zorluk çekemez herhalde allah yardım etsin allahım herşeyin hayırlısını versin bu erkek milletine ben hiç güvenmiyorum
canimm en iyi intikam dedigim gibi arka sayfada kaldii .cinselligi bitirici ilacc .adamin cani isticek ama yapamicakk oo konu bu yaniii omurboyu hapisten beter bu tur adamlara degilmiii:kahve:

Diyecek bir şey bulamıyorum. yengeniz gibi davranan bir kadın aldatılıyorsa artık ben bu erkeklere pes diyorum. Allah ıslah etsin. Demekki kaynınız sadece iyigün de kocaymış yazıklar olsun.

aynen ya çok yazık.
erkekler kadnın sağlığını severmiş demişti bir arkadaşım doğruymuş :kızgın:

Benim bir komsum vardi bana soyle bir soz soylemisti" koca ayakta arkadas yatakda sever " cok guzel bir soz bana gore gercektende koca saglikli oldunmu sever arkadasinda sen hastaysan uzuluyormus gibi o zaman yaninda olur , bunuda nerden cikardin diyen arkadaslar olabilir pesin pesin cevabini vereyim bizzat kendim yasadim cok buyuk bir rahatsizlik gecirdim herkez olecegimi sanmisti ve etrafimdaydi iyilesince sevinenini gormedim ( bu gari gebermiyormudu diye bakmalarini bile hisetdim ) :roflol:

Adam yobaz abaza herif demek ki iki kadini birlikde idare etmek istio pislik lanet herif, cehennemin dibinde yanasica, lanet olsun boyle heriflere az bile cehennem ya lanet olasicalar puhhhhhhhh .

canım ben eltimle çok uzuk oturmama rağmen gün aşırı 1 yaşındaki bebeğimide alıp onlardayım,
ayrıca çok haklısınız bunları söylemekte ,ben üstüme alınmıyorum fazla
eşimin ailesi çok çabaladı vazgeçirmek için,onlarda uzakta oturuyor,kayınpederim kafaları yedi annesi üzüntüden şeker komalarına girdi
çünki yengem onlarada inanaılmnaz saygılı bir hanımdı,
ama 48 yaşındaki bir adamı nasıl engelleyebilirsinizki,,,,nasıl baskı altına alabilirsinizki,ve yengemde bu zamana kadar bir umut taşıyorken
ama eltim başlatacak işlemleri
yen çalışmaya başladı aslında,maddiyatını biriktirip öyle boşanacaktı planına göre çünki,bir boşanma 2 milyarla 10 milyar arası değişiyormuş

yok zaten size değildi sinirim böle ailelere çok kızıyorum!! sizin de başınıza gelebilir Allah korusun böle bişi, böle bi aile bunlar demekki farkındamısınız? ana baba oturduğu yerde komaya girsin neye yarar? evlatlıktan reddetmekle tehdit etse bişiler olurdu bana kalırsa, karısına yaptığını anasına babasına yapamaz erkekler. anne baba öyle bi baskı altına alırki.. ama tahmin ediyorum kıllarını kıpırdatmadılar dimi.. koma geçir amcam sen oturduğun yerde heeee. o çocukların hakkı hepsinden çıkacak. :olmaz: ben de gördüm kardeşim bizim de bi uzaktan akrabamız aynı durumda, kızcağız yetim 16 yaşında aldı 3 çocuk yaptı adi sonra gitti bi üniveristeliye tutuldu. 10 sene sora ondan da çocuğu oldu adam iki ev götürüyo, sözde anne baba çoooookk muhterem insanlar pabucumun muhteremleri gıklarını çıkarmadı!!!! ana babaya karşı gelemez erkekler ama ana baba kıpırdamayınca karısı naapsın!!

ben yuvanın yıkılmasına pek sıcak bakmam ama burda sürdürülecek bir yuva zaten kalmamış..hem bu olayın rahim ameliyatıyla ne ilgisi varki.ozaman cinsel ilşki niye bitsinki.adam daha önceden yapıyomuş gizli gizli.yeni ortaya çıkmış okadar.adam 48 yaşında kulağından tutup getiremezsin tabii..ama eşinle konuşsan abisini çekse kenara güzelgüzel nasihat etse..gerçi yapmıştır bunuda..bence yengen hiç düşünmeden boşanmalı..ayrıca boşanma davası açmak için okadar paraya da gerek yokki..hazırlar dilekçesini verir mahkemeye.sadece harç parası alıyolar oda elli yüz filan...avukat tutmak istiyorsada baroya gidip durumunu anlatır ve onlar avukat verir zaten...bence yengen hemen bıraksın.alsın çocukları gitsin..hatta çocukların yüzünü bile göstermisin..ona verilecek en büyük ceza bu..o adam ne laftan anlar ne sözden bu yaştan sonra..çocuklarına hasret kalsın evde karısını bulamasında görsün bakalım dünya kaçbucakmış...açsın boşanma davası..zaten yürüyerek değil sürünerek gelir yengenin yanına...ee allahın adaleti geç vurur ama tam vurur...

Canım benim nereden duydunuz bir boşanmanın 2 ila 10 milyar arasında değiştiğini bilemedim ama yok öyle bir şey. Bir avukat parasına bakar. Avukata verecek paranız yoksa da baro size ücretsiz bir avukat tayin eder olur biter. Bence 5 dakika daha katlanmasın eltiniz o insana. Yoruma bile gerek yok başka. Boşasın gitsin.

Yazıklar olsun o adama bu kadar fedakar bir eşe bunları yapılıyorsa başka ne denilir bilmiyorum
Söylüyecek kelime cümle bulamıyorum
Allah ıslah etsin

ay arkadaşlar kadın boşanmak istio zaten, adam manyak.:1shok:televizyonlarda görmüyo muyuz sanki adam hem aldatıo hem karısı ayrıldı die öldürüo karısını...Allah kolaylık versin

canimm en iyi intikam dedigim gibi arka sayfada kaldii .cinselligi bitirici ilacc .adamin cani isticek ama yapamicakk oo konu bu yaniii omurboyu hapisten beter bu tur adamlara degilmiii:kahve:
aynen canım madem o iş için kadını bıraktı onunda başına böyle bişey gelsinde görsün gününü süper bi fikir ve adam hergün kahrından ölür zaten onada hak çok iyi olur valla hiç acımıyorum böyle kişilere daha beter olsunlar kötükedihüso

ya nasıl bir insanlık bu ya
ama yuva yıkanın yuvası olmazmış kaynın eninde sonunda gerçekle yüzyüze gelecek ama iş işten geçmiş olacak bide ben şu mantıkla bakıyorum kaynının yuvasını kıyan insan bir süre sonra başkasınında yuvasını yıkar kadında evlimi bilmiyorum ama eğerki evliyse eşini başaka bir adam için terkeden başaksının yavrularına acımayan aldatan yarında kaynını başkası için terkeder bu kaynın içinde geçerli kaynında öğle güzel bir evliliği elinin tersiyle başka kadın için için yok saydıysa bir süre sonrada başka güzel bir kadın için o kadını terkeder
bu benim fikrim ama ikisinede yazıklar olsun diyorum Allah islah etsin kaynınıda o kadınıda böyle kadınlar başka kadınlarında adını kirletiyor
bide senin kaynında bir ilginç ne karısını bırakıyor nede o kadını bide utanmadan yengenden cinsellik istiyor o adama ne cinselliği su bile verilmez beeeeeeeekötükedihüso:oklava:

YİNE bana geliyolar soldan soldan:mymeka::kızgın:

böyle şeyleri duydukça sinirlerime hakim olamıyorum

evlenirken hastalıkta,sağlıkta,iyi günde,kötü günde deyince evet diye bağırmıyor mu bu

erkek milleti????????tabi gecenin zaferinin heyecanı var demi:kızgın::kızgın:

e noldu şimdi?kadın 2 ay bilmem napamadı diye önüne gelen ilk karaktersiz kadına ağzının

suları akarak iş atmak HAK MI kardeşim???

işte böylece kadın anlar ki,kocam eşim diye taptığı insan aslında kendisine değil

vajinasına aşıkmış:1no2::1no2::1no2:

YAZIK ÇOK YAZIK.........ALLAH SABIR VERSİN O BAYANA,ÇOK ÜZÜLDÜM,ÇOK SİNİRLENDİM.....ALLAH ŞİFASINI VERSİN,,,,,LÜTFEN KUSURUMA BAKMA ARKADASIM ÇOK GERİLDİM OKUYUNCAbenneyaptımki

ya bende anlamadm rahim alınınca cinsellik bitiyo hep merak ettiğim bi konuydu ama sormaya çekiniyodum senden cesaret aldım:))

Rahimin her hangi bir hastalik sonrasi alinmasi cinselligin bitmesi demek degildir güzelim...
Sadece kadin dogurganligni kaybeder...normal cinsellik yasayabilir, hic bir sorunu olmaz.

Fakat cogu erkek malesef böyle düsünüyor....yani rahimi veya gögüsü alinmis bir kadini tam bir kadin olarak görmüyorlar ve uzaklasiyorlar eslerinden.....zaten böyle bir ameliyat gecirmis bir kadinin piskolojisi cok kötü oluyor ehh birde eside ondan uzaklasir ona moral verecegi yerde destek olacagi yerde soguk ve ilgisiz davranirsa, düsün iste o kadinin duygularini....

Bazi kadinlar sucluluk duyuor....hak ettigni düsünüyor...onlarda kendilerini eksik görmeye basliyor.....esleri tarafindan aldatilsalar bile kabuleniyorlar malesef

tamam da vajinayı almıyolar ki. aynen duruyo. salak herif.
kadının zaten 2 çocuğu varmış bundan sonra da doğurmayı düşünmüyodur zaten. "işlevsel" bir azalma yok bayanda. sadece rahim ve yumurtalık alınıyor. ama adam mankafa ve beyinsiz olduğu için, bunu öle algılıyo.

aslında o da değil, çünkü aysesat diyoki o kadının yanından gelince de yengemle beraber olmaya çalışıyomuş dio. yani cinsel bi azlık yok piyasada. adam isteyince maşallah geliyo. ama iki kulak arası cereyan yapıyo böle adamlarda işte.

Rahimin her hangi bir hastalik sonrasi alinmasi cinselligin bitmesi demek degildir güzelim...
Sadece kadin dogurganligni kaybeder...normal cinsellik yasayabilir, hic bir sorunu olmaz.

Fakat cogu erkek malesef böyle düsünüyor....yani rahimi veya gögüsü alinmis bir kadini tam bir kadin olarak görmüyorlar ve uzaklasiyorlar eslerinden.....zaten böyle bir ameliyat gecirmis bir kadinin piskolojisi cok kötü oluyor ehh birde eside ondan uzaklasir ona moral verecegi yerde destek olacagi yerde soguk ve ilgisiz davranirsa, düsün iste o kadinin duygularini....

Bazi kadinlar sucluluk duyuor....hak ettigni düsünüyor...onlarda kendilerini eksik görmeye basliyor.....esleri tarafindan aldatilsalar bile kabuleniyorlar malesef

çok teşekkürler canım kuş beyinli erkek çok malesef yaaa.

Back
X