Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm en iyi intikam dedigim gibi arka sayfada kaldii .cinselligi bitirici ilacc .adamin cani isticek ama yapamicakk oo konu bu yaniii omurboyu hapisten beter bu tur adamlara degilmiiibu hayatta kimseye güvenmeyeceksin sanki o adam çokmu mutlu olucak mutluyum diyo ama karısnın çocuklarının ahını aldıktan sonra nasıl mutlu olucağını sanıyo ne kadar haysiyetsiz ya yani dünyaya sadece o zevki tatmak içinmi geliyoruz allaha kulluk edebilmek için ama böyleleri sadece bu dünya için çalışıyo o kadında evliymiş çocuklarıda varmış bi anne çocuklarına bunu nasıl yapar ya benim aklım almıyo bırak eşini çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın bide kadın keyfinden cinsel hayatını bitirmemiş ya hastalıktan 2 ay yatmış mecburiyetten o durumda eşi destek olucana başka kadına gitmiş yaptığı çok adilik çoook bigün çağırsın konuşsun onla bide konuşacağı odaya kamera taksın gizli kamera kaydetsin herşeyini bıçak felan çekersede kanıtı olur ve bununda cezası var o zaman paşa paşa ayrılır o ayrılmak istemese bile mahkeme ayırır yengen kendi yoluna baksın artık çocuklarıda büyükmüş zaten o konuda zorluk çekemez herhalde allah yardım etsin allahım herşeyin hayırlısını versin bu erkek milletine ben hiç güvenmiyorum
Diyecek bir şey bulamıyorum. yengeniz gibi davranan bir kadın aldatılıyorsa artık ben bu erkeklere pes diyorum. Allah ıslah etsin. Demekki kaynınız sadece iyigün de kocaymış yazıklar olsun.
canım ben eltimle çok uzuk oturmama rağmen gün aşırı 1 yaşındaki bebeğimide alıp onlardayım,
ayrıca çok haklısınız bunları söylemekte ,ben üstüme alınmıyorum fazla
eşimin ailesi çok çabaladı vazgeçirmek için,onlarda uzakta oturuyor,kayınpederim kafaları yedi annesi üzüntüden şeker komalarına girdi
çünki yengem onlarada inanaılmnaz saygılı bir hanımdı,
ama 48 yaşındaki bir adamı nasıl engelleyebilirsinizki,,,,nasıl baskı altına alabilirsinizki,ve yengemde bu zamana kadar bir umut taşıyorken
ama eltim başlatacak işlemleri
yen çalışmaya başladı aslında,maddiyatını biriktirip öyle boşanacaktı planına göre çünki,bir boşanma 2 milyarla 10 milyar arası değişiyormuş
aynen canım madem o iş için kadını bıraktı onunda başına böyle bişey gelsinde görsün gününü süper bi fikir ve adam hergün kahrından ölür zaten onada hak çok iyi olur valla hiç acımıyorum böyle kişilere daha beter olsunlar kötükedihüsocanimm en iyi intikam dedigim gibi arka sayfada kaldii .cinselligi bitirici ilacc .adamin cani isticek ama yapamicakk oo konu bu yaniii omurboyu hapisten beter bu tur adamlara degilmiii![]()
rahmin alınmasıyla cinselliğin nasl bir alakası var? ben pek anlamamda..
ya bende anlamadm rahim alınınca cinsellik bitiyo hep merak ettiğim bi konuydu ama sormaya çekiniyodum senden cesaret aldım:))
Rahimin her hangi bir hastalik sonrasi alinmasi cinselligin bitmesi demek degildir güzelim...
Sadece kadin dogurganligni kaybeder...normal cinsellik yasayabilir, hic bir sorunu olmaz.
Fakat cogu erkek malesef böyle düsünüyor....yani rahimi veya gögüsü alinmis bir kadini tam bir kadin olarak görmüyorlar ve uzaklasiyorlar eslerinden.....zaten böyle bir ameliyat gecirmis bir kadinin piskolojisi cok kötü oluyor ehh birde eside ondan uzaklasir ona moral verecegi yerde destek olacagi yerde soguk ve ilgisiz davranirsa, düsün iste o kadinin duygularini....
Bazi kadinlar sucluluk duyuor....hak ettigni düsünüyor...onlarda kendilerini eksik görmeye basliyor.....esleri tarafindan aldatilsalar bile kabuleniyorlar malesef