• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aldatma yks daha :( :(

YİNE bana geliyolar soldan soldan:mymeka::kızgın:

böyle şeyleri duydukça sinirlerime hakim olamıyorum

evlenirken hastalıkta,sağlıkta,iyi günde,kötü günde deyince evet diye bağırmıyor mu bu

erkek milleti????????tabi gecenin zaferinin heyecanı var demi:kızgın::kızgın:

e noldu şimdi?kadın 2 ay bilmem napamadı diye önüne gelen ilk karaktersiz kadına ağzının

suları akarak iş atmak HAK MI kardeşim???

işte böylece kadın anlar ki,kocam eşim diye taptığı insan aslında kendisine değil

vajinasına aşıkmış:1no2::1no2::1no2:

YAZIK ÇOK YAZIK.........ALLAH SABIR VERSİN O BAYANA,ÇOK ÜZÜLDÜM,ÇOK SİNİRLENDİM.....ALLAH ŞİFASINI VERSİN,,,,,LÜTFEN KUSURUMA BAKMA ARKADASIM ÇOK GERİLDİM OKUYUNCAbenneyaptımki

ne güzel de anlatmışsın.ağzına sağlık arkadaşım.a.s.

ALLAH'ım ya ALLAH'ım ya o pis kadının kocasına söylesinler ya ne utanmaz insanlar bunlar. Pis şerefsizler.

ben olsam boşanırdım,hiç öyle eve döndürmeye de uğraşmazdım ben dört dörtlük kadın olucam oda bana boynuz takıcak kapı sonuna kadar açık öyle insana çeksin gitsin

Ben olsam boşanmazdım,kocamın yemeklerine şap atar,sonra da işe yaramıyorsun diye başka bir adama ev açardım :1closedeyes:

bi kere eli günaha gittimi o adamdan hayır gelmez
geri çevirmek için uğraşmak yanlış bende
... gitsin

Yengenize ve o masum çocuklara çok üzüldüm....
İnşallah o adamdan bir an önce kurtulurlar....

allah yardımcısı olsun kolay degil..........yengenızın günahı ne aldatıldıgı halde o evde mecburen yaşıyor boşanamıyor.....bu erkeklıkmı şimdiiiiiiiiiii

bir erkeğe ömrünü hayatını ver onun için çabala ve karşılığına bak
yazık çok yazık nasil insanlıktır bu ya valla burda böyle okudukça çok fedakar olmayacaksın kimse haketmiyor diye kocamın tepesine çıkıyorum sonra ben ne yapıyorum diye kendime geliyorum ama çok etkileniyorum ve kadınların bu yaşadığı şeylere çok üzülüyorum ALLAH kimseye yaşatmasın şu pis iştahlı erkekleride ıslah etsin

nekadar adi ve nankör şu erkek milleti

kıymet bilmezler asla

bilenide çok az bulunur

yazık çok yazık

Back
X