bir aldatmaya şahit oluyorum!

judith35

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
148
60
318
Bursa
merhaba arkadaşlar. Çok şaşkın ve de üzgünüm. Yıllardır gittiğim bir kuaförüm var.çok tatlıdır, çok sevecendir.ne zaman gitsem o dertlerini anlatır, ben benimkileri anlatırım filan. Genel olarak çok mutlu bir kadındır.hep eşini ilişkilerini ne kadar mutlu olduğunu filan anlatır. Eşi benim çalıştığım yerde ama başka bir bölümde çalışıyordu.yani ben tanımıyordum ama anlatılanlardan biliyordum ve facebooktan fotoğraflarını görüyordum.sonra 5-6 ay önce benim çalıştığım bölümde farklı bir pozisyonda değişiklik olyormuş diye duyduk.sonra bir gördüm, aaa x ablanın eşii dedim. neyse ben onu tanımam o da beni tanımaz. Arkadşlara da dedim bakın bu yeni adamın eşi benim kuaförüm falan. Yakın bi arkdaşım da ben o adamı her sabah bi kadınla kahvaltı ederken görüyorum demez mi! Erken bi saatte gelip kantinde her sabah kahvaltı ediyorlarmış. Aynı sevgili gibi görünüyorlar, sen emin misin bu adamın sandığın kişi olduğuna dedi.....ben de çok meraklandım ve bgn erken geldim işe.aynen arkadaşımın dediği gibi kahvaltı ediyorlardı.adam kadının ağzının içine düşecek gibi duruyor. Arada kulağına bir şey fısıldayıp öpüyordu falan.ve en son kalktılar yanak yanağa öpüştüler, adam o arada kaçamak bir busa kondurdu kadının dudağına.....şoklardayımm resmen. Adam o adam eminim ismini falan biliyorum.kadının dükkanı buraya yakın.ve burası bir devlet kurumu.çook kalabalık bir yer.birilerinin tanıması çok olası. Asıl probleme gelince ben napıcam şimdi? Bunu bile bile o insanların yüzüne bakmak. Bana yapsa eşim ve biri görse, kesinlikle söylesin isterim. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bence söylemek yerine arkadaşınınla konuş şu saate şuraya gelde anlatmak yerine ona göster ama hiç birşey söyleme
kendi gözleriyle görsün hiç yorum yapma tut kolundan götür nereye götürdüğünü niye götürdüğünü söyleme
kendi gözüyle görmesi herşeyden daha iyi.

kadını birşekilde oraya çagır o kaför kendi ğözüyle ğörsün hem öyle daha iyi olur kendi ğörmüş olur genede sen bilirsin allah hidayet eylesin o adama amin

ben olsam dırek kendım soylemem ama bır şekılde duymasını sağlarım
nıye soylemedığıme gelınce malum göruyosunuz bıçok kadın aldatılmayı sıneye cekıyo. bu durumda sizi kıskançlıkla,fesatlıkla hatta ıftırayla itham edebılır. kötu olan sız olursunuz malesef

bana kalırsa hiç birşey söyleme. eğer evlilikleri biterse vicdan azabı çekersin. hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam et. eğer o tarz haltlar iyiyorsa er yada geç yakalanacaktır. ama önemli olan buna sen sebeb olma.

bu benim fikrim.

nedense kocasının aldattığını kuaför biliyor ama bilmemezlikten gelip, mutluluk oyunu oynuyor gibi hissettim.
bilmiyorsa da siz söylemeyin bence,eninde sonunda kulağına gelir, çapkınlğıın sonu yakalanmaktır.

bence hiç söyleme, ihale sana kalmasın sonra bizim ülkede malesef yapan değil gördüm biliyorum diyen suçlu olur
tecrübeyle sabittir

bende aynen bunu yazacaktım....
kendi görmesi daha iyi...

Arkadaşlar doğru söylüyor. Sen görmedin, duymadın, bilmiyorsun... Sonunda sen kötü olursun. yuva bozmuş gibi olur. Bu haksızlığı tahammül etmek zor gerçekten ama ne yapacaksın. Hiç bir şey yokmuş gibi davranacaksın. Unut gitsin. Kadına da bir şey gösterme. Kadın bunu zamanla anlar... :100: gerçi pek sanmıyorum ama ... bu zamana kadar anlamamışsa..

Ben olsam emin olmak için adamla iletişim kurardım. Aldatılmak çok kötü bir şey kötü olacaksam da olurum benim için fark etmez emin olduktan sonra resimle ispatlarım kadına gösteririm. İsterse beni kovsun kimsenin bile bile yalanla yaşamasına izin veremem
Benim fikrim.

Arkadasinizin esi madem her sabah o kadinla kantinde kahvalti ediyormus sizde arkadasiniz olan bayani isyerinze cagirin butun olaylari kendi gozuyle gorsun,kimse durduk yere sevgilisi olmayan birisini dudagindan opmez heralde.

bende olsa söylemezdim sonuçta insanların ne tepki vereceğini bilemeyiz ihale üzer
nize aklmasın

Ben senin yerinde olsam söylerdim kuafördeki kadına :26:
Hatta sabah gelip kendi gözüyle görmesini isterdim :26:
Yazık kadına ya

Bence yanlış düşünüyorsunuz...Adam zaten yuvasına düşkün olsa evliliğini zedeleyecek işlere kalkışmazdı...Kadının bilmemesi normal..Her gören görmemezliğe verirse nerden bilecek...Ufak şüpheden kanıtsız yuva yıkılmaz...Hiçbir erkekte karısına bugün başka kadının koynundaydım seni aldattım demez...

Ben olsam birşekilde öğrenmesini sağlardım...Çunkü ben aldatılsam bilmek isterim..

yorumlarınız için teşekkürler.hep imrenilecek bir çift derdim onlar için.kadın kanser hastası birkaç aydır üstelik.saçlarını kazıttı falan. Yazık ya... Şimdi gel de güven kendi kocana.

yorumlarınız için teşekkürler.hep imrenilecek bir çift derdim onlar için.kadın kanser hastası birkaç aydır üstelik.saçlarını kazıttı falan. Yazık ya... Şimdi gel de güven kendi kocana.

birde böyle bir durum varsa aman aman sakın söylemeyin kadına lütfen, şuan onun için moral çok önemli böyle bir şeyi duyarsa tamamen yıkılır, şuan onun için moral kocasından daha önemli bence, bırakın bir müddet o mutlu sandığı yuvasında yaşasın gerçek olmasada mutlu sansın herşey yolunda sansın

Şimdi daha beter üzüldüm.
Tam bir şerefsizmiş.

kadının hasta olduğunu yazmışsınız asla söyleyemeyın çok buyuk moral bozukluğu olur

adam bukadar aleni bu kadar rahatsa zaten kadın bı şekilde haberdardır

insan iş yerınde karısını aldatırmı yaa hadı aldatıcak herkesın gözü önundemı olucak

bence hiç karışmayın

Aklıma yakın geçmişte kamu önünde yaşanan benzer bir olay geldi.

Kadına çok üzüldüm inşallah iyileşir şimdilik bilmemesi daha iyi olur bence bu hastalıkta malum moral çok önemli. Yazıklar olsun o adama da ne diyim erkek hasta olsa kadın nasıl özveride bulunur ama erkeklerin çoğu en ufak sıkıntıda bencilleşiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…