merhaba arkadaşlar. Çok şaşkın ve de üzgünüm. Yıllardır gittiğim bir kuaförüm var.çok tatlıdır, çok sevecendir.ne zaman gitsem o dertlerini anlatır, ben benimkileri anlatırım filan. Genel olarak çok mutlu bir kadındır.hep eşini ilişkilerini ne kadar mutlu olduğunu filan anlatır. Eşi benim çalıştığım yerde ama başka bir bölümde çalışıyordu.yani ben tanımıyordum ama anlatılanlardan biliyordum ve facebooktan fotoğraflarını görüyordum.sonra 5-6 ay önce benim çalıştığım bölümde farklı bir pozisyonda değişiklik olyormuş diye duyduk.sonra bir gördüm, aaa x ablanın eşii dedim. neyse ben onu tanımam o da beni tanımaz. Arkadşlara da dedim bakın bu yeni adamın eşi benim kuaförüm falan. Yakın bi arkdaşım da ben o adamı her sabah bi kadınla kahvaltı ederken görüyorum demez mi! Erken bi saatte gelip kantinde her sabah kahvaltı ediyorlarmış. Aynı sevgili gibi görünüyorlar, sen emin misin bu adamın sandığın kişi olduğuna dedi.....ben de çok meraklandım ve bgn erken geldim işe.aynen arkadaşımın dediği gibi kahvaltı ediyorlardı.adam kadının ağzının içine düşecek gibi duruyor. Arada kulağına bir şey fısıldayıp öpüyordu falan.ve en son kalktılar yanak yanağa öpüştüler, adam o arada kaçamak bir busa kondurdu kadının dudağına.....şoklardayımm resmen. Adam o adam eminim ismini falan biliyorum.kadının dükkanı buraya yakın.ve burası bir devlet kurumu.çook kalabalık bir yer.birilerinin tanıması çok olası. Asıl probleme gelince ben napıcam şimdi? Bunu bile bile o insanların yüzüne bakmak. Bana yapsa eşim ve biri görse, kesinlikle söylesin isterim. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.