• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir aldatmaya şahit oluyorum!

Hasta da olsa, yatalak da olsa bir kadının aldatıldığını bilmek hakkı. Daha sonra üzülmesindense şimdi bilmesi daha faydalı. Ne kadar az zararla atlatırsa kardır. Üstelik adam bu kadar rahat, bu kadar pervasızca ortalıkta dolaşabildiğine göre ya kadının haberi var, ya da pişkinin en önde gideni!

Bunu bilerek onun yanına nasıl gideceksiniz?

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ben olsam normal şartlarda kadını çağırıp gösterirdim ama kanser hastasıysa bencede görmesin hastalığı daha çok ilerler allah korusun bişe olsa siz sürekli söylemeseydim acaba daha çok yaşarmıydı die düşünürsünüz tabi kanseri yenen çok kişi var ama birde şu var moral bu hastalıkta en büyük ilaç bunun için dedim yoksa bizim yarın ne olacağımızı allah bilir

Kadın kanserse eğer durum değişir,onun morale en çok ihtiyacı olduğu zamanlar,birde öğrenip Allah korusun üzülüp kötüye gitmesin kadın.Önce inşallah atlatsın hastalığını sonra bi şekilde uygun zaman ve ortamda haberi olur.
Bilsem ki kadın önemsemeyecek amannnn boşver ne hali varsa görsün deyıp kocayı bırakacak ama kim üzülmez ki...bırak bir süre daha haberi olmasın,günah..
Allah ta ona ve tüm hastalara şifa versin,adamı da islah etsin..

Ya çağırın kendi gözüyle görsün ya da resimlerini çekip bir zarfa koyup kendisine ulaştırın sizin gönderdiğiniz bilinmesin.
Ama kesinlikle söylemeyin bunu gözleriyle görmesi gerekir yoksa kabak sizin başınıza patlar

EDİT: Kadın kansermiş o zaman bir süre bilmemesi daha iyi. Siz yine de resimlerini çekip bir kenara koyun derim.

Son düzenleme:
Arkadaşlara katılıyorum kasın hasta olduğu için , ilk etapta bilmemesi iyi olur.Ben düşündüm de acaba adama bir şekılde bundan haberdar olduğunuzu duyuramaz mısınız ? belkı korkar cekınır utanır son verir.Kendiniz bizzat söyleyemiyorsanız bile bır not la falan duyuramaz mısınız ? çok mu polisiye oldu bılemedım.Bu aşamadan sonra da adam değişmezse yapacak bir şey kalmıyor.Belkıde nede olsa karım hasta dıye yapıyor karaktersiz adamm
:20:

vallahi zor durum senin içinde kadın içinde ..adamdaki pişkinliğe bak hiç mi korkmuyor biri görücel diye....bence söyleme illaki duyar zaten kadın yakın zamanda

Bence yanlış düşünüyorsunuz...Adam zaten yuvasına düşkün olsa evliliğini zedeleyecek işlere kalkışmazdı...Kadının bilmemesi normal..Her gören görmemezliğe verirse nerden bilecek...Ufak şüpheden kanıtsız yuva yıkılmaz...Hiçbir erkekte karısına bugün başka kadının koynundaydım seni aldattım demez...

Ben olsam birşekilde öğrenmesini sağlardım...Çunkü ben aldatılsam bilmek isterim..

Ben bu konuda deneyimli olduğum için biliyorum.. sırf evlilik aldatması için değil... bir çok insana ondan gizli onun için söylenmiş veya aldatmış bayanı ya da adamı söylemek suç oluyor bu devirde. Yalana , kötü söze tahammül edemeyip iftira atanı, eşini, dostunu "şu sana böyle yaptı böyle dedi, aldattı" diye söylediğinde bir zaman sonra onlar iyi olduğunda sen kötü olarak ilan edilirsin. Yaşanmış örneklerimden dolayı bu yorumu yaptım. :7:

Tabi ki değer verdiğim bir arkadaşımın yalanlarla yaşamasına tahammül edemem. Aldatıldığımın benden gizlenmesini de asla istemem.
:50:

Adam elbette seni aldatıyorum hayatımda biri var demez. İlerde ortaya çıkardan kastım, kadın erkeğini bir şekilde anlar davranışlarından, yaptıklarından falan... onu demek istedim. Kadın anlasa anlasa bu şekilde anlar.

adamın evli oldugunu kimse bilmiyor mu işyerinde daha,bu ne rahatlık,kamu görevlisiymiş sanırım bir de,memuriyette ceza bile alabilir... karşı taraftaki kadın biliyor mu acaba evli oldugunu...

zor bir durum gercekten. benim nişanlı bir arkadaşım vardı, nişanlısıyla farklı şehirdelerdi, nişanlısının çalıştıgı yerde de benim bir arkadasım vardı, adamın iyi biri olmadığını, arada başka bir şehre kızlarla buluşmaya gittiğini söylemişti, ben kendim de bizzat görmediğim için nişanlı arkadasıma açıkça söylememiştim ama biraz sezdirmeye çalışmıştım, ama arkadaşım bana bozulup tavır almıştı biraz, direkt nişanlısını savunmuştu, sorunlarının farklı şehirlerde olmalarından yani telefonda yanlış anlaşılmaktan kaynaklandıgını söylemişti,sonunda da bayagı kötü ayrılmışlar,ayrılma sebeplerini anlatmak istememişti,sadece sebeplerin çok oldugunu söylemişti...

Son düzenleme:
ben olsam kadına anlatmak yerine kızla birlikteyken adamın karşısına geçerim derimki eşiniz nasıl iyileştimi selamımı söyleyin derim anlayacaktır ne halt ettiğini utanma varsa tabi belki kız bilmiyodur öğrenir

Son düzenleme:
kadın kanser hastasıysa hiç söyleme canım:50: bu hastalıkta moral çok önemli diyorlar bence kadın bu durumu kaldıramaz bilmemesi daha iyi ama normal şartlarda kadının kendi gözleriyle görmesini sağlayabilirdin sonrasına kadın kendi karar verirdi kötü bir durum Allah şifa versin kadına kocasına da koca bir yuh diyorum kadın ne dertte adam uçkur derdinde:23: cidden tiksinmeye başladım erkek milletinden:19:

eğer yapabilirsen -kadın hasta olduğu ve kendi görünce moralman çökeceği için- ben de bu tavsiyeyi vereceğim.
Sessiz kalma bence, bu doğru olmaz...
ben olsam kadına anlatmak yerine kızla birlikteyken adamın karşısına geçerim derimki eşiniz nasıl iyileştimi selamımı söyleyin derim anlayacaktır ne halt ettiğini utanma varsa tabi belki kız bilmiyodur öğrenir

kesinlikle, hem daha sağlıklı hemde daha doğru, hemde gayri ihtiyri verilmiş bir selam, bir geçmiş olsun dileği.... hiç bir şekilde yargılanmaz kendini suçlu hissetmezsin böyle yapınca.... hemde için rahat eder!

merhaba arkadaşlar. Çok şaşkın ve de üzgünüm. Yıllardır gittiğim bir kuaförüm var.çok tatlıdır, çok sevecendir.ne zaman gitsem o dertlerini anlatır, ben benimkileri anlatırım filan. Genel olarak çok mutlu bir kadındır.hep eşini ilişkilerini ne kadar mutlu olduğunu filan anlatır. Eşi benim çalıştığım yerde ama başka bir bölümde çalışıyordu.yani ben tanımıyordum ama anlatılanlardan biliyordum ve facebooktan fotoğraflarını görüyordum.sonra 5-6 ay önce benim çalıştığım bölümde farklı bir pozisyonda değişiklik olyormuş diye duyduk.sonra bir gördüm, aaa x ablanın eşii dedim. neyse ben onu tanımam o da beni tanımaz. Arkadşlara da dedim bakın bu yeni adamın eşi benim kuaförüm falan. Yakın bi arkdaşım da ben o adamı her sabah bi kadınla kahvaltı ederken görüyorum demez mi! Erken bi saatte gelip kantinde her sabah kahvaltı ediyorlarmış. Aynı sevgili gibi görünüyorlar, sen emin misin bu adamın sandığın kişi olduğuna dedi.....ben de çok meraklandım ve bgn erken geldim işe.aynen arkadaşımın dediği gibi kahvaltı ediyorlardı.adam kadının ağzının içine düşecek gibi duruyor. Arada kulağına bir şey fısıldayıp öpüyordu falan.ve en son kalktılar yanak yanağa öpüştüler, adam o arada kaçamak bir busa kondurdu kadının dudağına.....şoklardayımm resmen. Adam o adam eminim ismini falan biliyorum.kadının dükkanı buraya yakın.ve burası bir devlet kurumu.çook kalabalık bir yer.birilerinin tanıması çok olası. Asıl probleme gelince ben napıcam şimdi? Bunu bile bile o insanların yüzüne bakmak. Bana yapsa eşim ve biri görse, kesinlikle söylesin isterim. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bence o kuaförü bırakmalısın hem insanların yüzüne baka baka yalan söylememiş olursun bi nebze de olsa için ferahlar

ben senin yerinde olsam ilk işim gidip adamla konuşmak olur ! bak karının arkadaşıyım ve snei böle gmörmeye dayanamıyorum ya kendine ceki düzen verirsin yada girer karına söylerim de amagit anlat kadıncağıza ben eşini uyardım belliki kaçamak yapıyor de sen gözlerini üstüne koy bilmemezlikten gel ben ne yapıcağmı şaşırdım beni yanlış anlama de . kadından habersiz birşey yapma ozaman sen kötü olursun :26:

Back
X