- Konu Sahibi elif_serra
-
Kaldırmasyadın Şikayet var dan şikayetını.Arkadaşlar çok mağdur edildim.. Bir bebek sanal mağazadan alışveriş Yaptım.. Yazı ile yazıyorum yoksa aratıp heryerden siliyorlar .. Dört yüz kırk dört e market diye dandik bi site .. Ucuz diye kanmayın berbat ötesi.. Kargo bana ulaştırmadı gidip ürünümü ben aldım firma bizim sorun değil dediler kargo bana eve getirelim Demiş ben kabul etmemişim. Hangi akla sığar bu.. Ürünü aldım neyse ki ulaştım baktım kutu Yırtık içinde çünkü oyuncağı sadece kendi kutusu ile gönderip ikinci poşete bile sarmamışlar..oyuncak Parçalı Parçalar dağılmış ama geri göndermedim lanet olsun 50 lira haram olsun dedim . Şikayet var a yazdım şikayetini kaldır ben avukatım iftira atmaktan dava ederim dedi çirkef kadın.. Kaldırdım .. Facebook ta guruplara yazdım artırdı sildirdi gönderimi.. Taktı bana ekmeğiyle oynuyormuşum biz parayı bedava kazanıyoruz tabi..paylaşmak istedim
şikaetlerınızı kaldırmayın hemen faturanızla ve urunle gıdıp tuketıcı hakem heyetıne basvurun hatta yetkılı fırmayı BİMER e şikayet edin ki firma bir daha kimseyi kandıramasın, kimseye ayıplı mal gondermesın.Arkadaşlar çok mağdur edildim.. Bir bebek sanal mağazadan alışveriş Yaptım.. Yazı ile yazıyorum yoksa aratıp heryerden siliyorlar .. Dört yüz kırk dört e market diye dandik bi site .. Ucuz diye kanmayın berbat ötesi.. Kargo bana ulaştırmadı gidip ürünümü ben aldım firma bizim sorun değil dediler kargo bana eve getirelim Demiş ben kabul etmemişim. Hangi akla sığar bu.. Ürünü aldım neyse ki ulaştım baktım kutu Yırtık içinde çünkü oyuncağı sadece kendi kutusu ile gönderip ikinci poşete bile sarmamışlar..oyuncak Parçalı Parçalar dağılmış ama geri göndermedim lanet olsun 50 lira haram olsun dedim . Şikayet var a yazdım şikayetini kaldır ben avukatım iftira atmaktan dava ederim dedi çirkef kadın.. Kaldırdım .. Facebook ta guruplara yazdım artırdı sildirdi gönderimi.. Taktı bana ekmeğiyle oynuyormuşum biz parayı bedava kazanıyoruz tabi..paylaşmak istedim
bu arkadaşa aynen katılıyorumşikaetlerınızı kaldırmayın hemen faturanızla ve urunle gıdıp tuketıcı hakem heyetıne basvurun hatta yetkılı fırmayı BİMER e şikayet edin ki firma bir daha kimseyi kandıramasın, kimseye ayıplı mal gondermesın.
Arkadaşlar çok mağdur edildim.. Bir bebek sanal mağazadan alışveriş Yaptım.. Yazı ile yazıyorum yoksa aratıp heryerden siliyorlar .. Dört yüz kırk dört e market diye dandik bi site .. Ucuz diye kanmayın berbat ötesi.. Kargo bana ulaştırmadı gidip ürünümü ben aldım firma bizim sorun değil dediler kargo bana eve getirelim Demiş ben kabul etmemişim. Hangi akla sığar bu.. Ürünü aldım neyse ki ulaştım baktım kutu Yırtık içinde çünkü oyuncağı sadece kendi kutusu ile gönderip ikinci poşete bile sarmamışlar..oyuncak Parçalı Parçalar dağılmış ama geri göndermedim lanet olsun 50 lira haram olsun dedim . Şikayet var a yazdım şikayetini kaldır ben avukatım iftira atmaktan dava ederim dedi sahibi olan kadın.. Kaldırdım .. Facebook ta guruplara yazdım artırdı sildirdi gönderimi.. Taktı bana ekmeğiyle oynuyormuşum biz parayı bedava kazanıyoruz tabi..paylaşmak istedim
Bi kere kargoyu teslim alırken kontrol etmeniz gerekiyordu kutu ezik yırtıksa niye teslim alıyorsunuz? Hadi teslim aldınız niye direk mağaza ile iletişime geçmek, çözüm aramak yerine haram etmek gibi bi yöntem seçiyorsunuz. Hadi hakkınızı aramadınız haram ettiniz kapattınız meseleyi e peki o zaman şikayet var a facebook a filan neden yazıyorsunuz? kusura bakmayın ama yaptığınız terbiyesizlik önce mağaza ile iletişime geçseniz belki de hemen probleminizi çözecekler. Bunlar internet alışverişlerinde olabilen şeyler. Probleminizi çözmüyorlarsa ondan sonra diğer yollara başvurun. Siz hakkınızı aramayıp bi de insanların ticari itibarını zedeliyorsunuz. Her yere yazıp sonra bi de korkup silmeniz de çok çocukça. Haklarınızı bilmezseniz böyle her dava açıcam diyenden korkarsınız.Arkadaşlar çok mağdur edildim.. Bir bebek sanal mağazadan alışveriş Yaptım.. Yazı ile yazıyorum yoksa aratıp heryerden siliyorlar .. Dört yüz kırk dört e market diye dandik bi site .. Ucuz diye kanmayın berbat ötesi.. Kargo bana ulaştırmadı gidip ürünümü ben aldım firma bizim sorun değil dediler kargo bana eve getirelim Demiş ben kabul etmemişim. Hangi akla sığar bu.. Ürünü aldım neyse ki ulaştım baktım kutu Yırtık içinde çünkü oyuncağı sadece kendi kutusu ile gönderip ikinci poşete bile sarmamışlar..oyuncak Parçalı Parçalar dağılmış ama geri göndermedim lanet olsun 50 lira haram olsun dedim . Şikayet var a yazdım şikayetini kaldır ben avukatım iftira atmaktan dava ederim dedi sahibi olan kadın.. Kaldırdım .. Facebook ta guruplara yazdım artırdı sildirdi gönderimi.. Taktı bana ekmeğiyle oynuyormuşum biz parayı bedava kazanıyoruz tabi..paylaşmak istedim
Adı can... ile başlayan siteden mi almıştınız?Kaldırmasyadın Şikayet var dan şikayetını.
Sen madursun avukat olsa ne yazar.
Bende bı kedı maması almıştım kutusu yırtık geldı direk şikayet vara yazdım aaradılar işte şikayetınızı kaldırın dıye bende dedım bir dahakı şiparişimde ürünüm düzgün gelrıse kaldırırım.
Birdahakıne düzgün geldığı için kaldırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?