Bir alttaki üyeye gebelikle ilgili soru sor

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhabalar, bi alttaki üyemize gebelikle ilgili merak ettiğimiz aklımıza takılan 1 soru soralım. Bu bebeklerle ilgili de olabilir. Cevabinizi verin sorunuzu sorun.
Ben başlatıyorum...

Adet tarihin gecikti mi ?

Fotosunu atsan daha ii olurdu aslinda ama insallah hamissindir.yarin testi tekrarlasan daha ii.olmazmi

İstiyorsan inşallah
Genelde çok iştahlıyımdır ama son günlerde yediklerimi düşünüp midem bulanıyor nedendir

merhaba nolur yardımcı olun.
en son 10 hafta önce hasta oldum bugun hastaneye gittim ve herhangi bir gebelik görmedi ultrasonda. Ve bana adet söktürücü hap verdi ve daha sonra kullanmam içinde cylo-progynova die bi hap verdi. Ufak bi kis gördü fakat kisten dolayı değil dedi.Korkuyorum hamile olabilir miyim ? Daha istemiyorum. Eger hamile olsaydım en azından bi 9 haftalık olucaktı ve ultrasonda kesin gözükürmüydü. ve bu 2. hapı neden veriyolar.

Ben geçen hafta perşembe doktora gittim 5 hafta 6 günlükte bir bebeğim vardı bu hafta bidaha gittim perşembe günü normalde 6 hafta 6 günlük olması gerekirken 6 hafta 2 günlük çıktı neden böyle oldu acaba

Geç döllenme olabilir 1 hafta geride 1 hafta önde olabiliyor sıkıntı olmaz canım merak etme

canım bazen tutmayabiliyor günler ama bunda sıkıntı edecek bir durum yok

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti ve ben bugün adet oldum bunun nedeni ne olabilir kan testi 0.100 yani negatif idrar testinde yarm saat sonra silik beyaz çizgi çıktı benim piskolojim alt üst oldu bebeğim olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…