Bir alttaki üyeye gebelikle ilgili soru sor

Arkadaşlar sizce hamile miyim.

Eklentiler

• IMG-20170928-WA0001.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar merhaba ben ovilette ve klomen kullandım. Geçen hafta cumartesi günü ovilette iğnesi oldum bugün yaptığım idrar testimde pozitif çıktı gebeliğim ama iğneden de olabiliyormuş benim ışık ağrılarım göğüs ağrılarım devam ediyor ama çok sabırsızlanıyorum.nolur bana yardım edin.iğneden kaç gün sonra yapmam lazım testi

Merhabalar, bi alttaki üyemize gebelikle ilgili merak ettiğimiz aklımıza takılan 1 soru soralım. Bu bebeklerle ilgili de olabilir. Cevabinizi verin sorunuzu sorun.
Ben başlatıyorum...

Adet tarihin gecikti mi ?
Merhaba ben gecen ay iki gun adet oldum normalde bes gun olurum ve adetim fazla gelmedi bu ay uc gun gecikmem var ve ilk leke geldi suan su damlası gibi bi kanama var normalde hemen olurdum gecikme yapmazdı acaba hamile miyim

Merhabalar arkadaslar. Aklimi deli gibi karistiran bir problem var yardimci olursaniz sevinirim.İlk cocugum erkek arkadasimdan di kurtaj olmustum fakat babanin kan grubunu bilmiyorum, ogrenme gibide bi ihtimalin yok artik. koruyucu igne vurmuslardi. Simdiki esimden hamile kalmaya calisiyorum. Benim a negatif , esiminkiside a pozitif. İlk kurtajimda babanin kan grubunu bilmedigim icin sonraki gebeligimde herhangi bir sorun olusur mu ne yapmam gerekiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…