Bir anda ayrıldı ...

Şuan farkettim cümlenin tamamını silmiş. Olay şu, adam konu sahibinin instagramdan takip ettiği 400 kişinin adını soyadını kâğıda yazmış , kıskançlıktan

Öyleymiş, konu sahibi bana da açıkladı şimdi. Net ruh hastası.

evlenmeden yapamycağımı söyledim zaten böyle bir beklentisi yoktur heralde

Niyeti evlilik öncesi beraber olmaksa o yüzden ayrılık bahanesi sunup ayrılmış olabilir işte zaten çok uzun süreli bir ilişkiniz olmamış.

aklına gelen ilk şey doğru başkası var insanları anlamıyorum ya aşkından ölüyorum bitiyorum diyip 3 ay sonra sogudum

O çok ısrar etti demişsiniz birlikte kalalım konusunda, çok net beklentisi karşılanmayıp aman ya başka kızlar varken bunla mı uğraşıcam deyip kaçan erkek modeli bu. Siz kendinizi ifade etmişsinizdir tamam ama bu kız böyle ben onu öyle kabul edeyim diyen erkek pek kalmadığını düşünüyorum. O da kabul etmemiş ve başka kızların peşine koşmuş direk. Dua edin bence de, olay yeni üzülmek için yıllarınızı vermeye gerek yok, eminim üzgünsündür fakat kendini dinleme odak noktanı değiştirmeye çalış. Cidden üzüleceğin bir insan değil bu herif. Tavrını da sert koy, geri püskürt onu sana karışmasına izin verme haddini bil sen kimsin de, o dili çok severler.

En gzel yorum buydu
cevap vermedim whatsapdan engelledim şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum seviyorum da ama vazgeçmek en doğrusu

Ee yani 3 ayda ayril baris eski sevgiliyi takip et sil falan filan biz 10 yila yakin takildik ayrildik baristik defalarca bizim 10 yillik iliskiyi siz 3 ayda yasamissiniz ve bitmis bence unutun gitsin ay kisa bir sure biz sonunda evlendik ama 10 yil bagimlilik yapti bizde

evet 3 ayda maşşalahımız var

Muhtemel kıskançlık artı cinsellik yaşama isteğini geri çevirmenizden dolayı sizi tehdit etme amaclı ayrilmis. Yani sen bu beni kıskandıracak davranışlara devam eder benle beraber olmazsan seni tekrederim diye. Benim aklıma bu geldi. Bence yüz verme.

Ya blöf yapmış bu yoruma katiliyorum ya da başkası var ağır bastı o taraf
Ya benim dediğim olur ya da ayrılırim tavrı da çok iğrenç

Yarın etrafınızda varsa çoluk çocuk çikolata falan alın dağıtın çocuk sevindirin
Olmadi sadaka verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…