- 30 Haziran 2016
- 61
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi siesta1234
-
haklısınızÜstüme iyilik sağlık manyak mı ne ayol? İleride hayatı zindan ederdi, kurtulduğunuza şükredin ciddi söylüyorum.
Şuan farkettim cümlenin tamamını silmiş. Olay şu, adam konu sahibinin instagramdan takip ettiği 400 kişinin adını soyadını kâğıda yazmış , kıskançlıktan
o çok ısrar etti hatta yarın birlikte kalalım dedi istemedim benYaptığınız bi hareket onu soğutmuş. Sinemaya gitme olayı nasıl oldu kim teklif etti
başkası olabilirmi peki ??Öyleymiş, konu sahibi bana da açıkladı şimdi. Net ruh hastası.
Birlikte mi olmak istiyor yani sizinle cinsel anlamda ? O zaman soğuma nedeni açık ve net ortada. Istememekle en güzelini yapmışsınız elde edemeyince kacmiso çok ısrar etti hatta yarın birlikte kalalım dedi istemedim ben
başkası olabilirmi peki ??
evlenmeden yapamycağımı söyledim zaten böyle bir beklentisi yoktur heraldeOlabilir. Cinsel ilişki yaşamaya meyilli olmadıysanız adam da aranıyorsa ondan da sizinle vakit kaybetmek istememiş olabilir.
evlenmeden yapamycağımı söyledim zaten böyle bir beklentisi yoktur heralde
aklına gelen ilk şey doğru başkası var insanları anlamıyorum ya aşkından ölüyorum bitiyorum diyip 3 ay sonra sogudumKızlar sadece sorunu anlayamadığım için siteye tekrar kaydoldum.
4 senedir peşimde koşan bir var benden 5 yaş büyük 30 yaşında.. En sonunda evet dedim görüsmeye basladık 3 ay oldu.Sürekli ayrıldık barıştık. Çok aşık eminim ve çok seviyor fakat aşırı kıskanç Ayrıyken konuştuğum erkek arkadaşlarım vardı onları kıskandı , o da eski sevgilisini takip ediyordu ben bunu öğrenince o bıraktı ben demeden sonra tekrar barıştık..Çok üstüme düşüyordu. Evlilik hayali kuruyorduk. Bu bir ayda çok soğuk davranmaya başladı. Dün sinemaya gittik yakınlaşmadı bile acaba ağzım mı kokuyor diye düşündümyakınlaşmıyor hiç .. Bu sabah birden bana bu msjı attı . "Ya ben senle yapamiyorum ya devam etmeyelim. Nereye kadar boyle mutsuz olucam.. yankis anlama cok sogudum"
Olgun diye konşmaya başladım şu yaşadıklarıma bakın ..
Bunu yazmış cevap dahi vermedim engellerdim bırmlade onuda yapmadım üzülmesin diye ama üzülen ben oluyorum .. Ne yapacağımı şaşırdım belkide başkası vardır diye düşünmeye başladım.
hadiyaaaklına gelen ilk şey doğru başkası var insanları anlamıyorum ya aşkından ölüyorum bitiyorum diyip 3 ay sonra sogudum
yazıyı düzeltirken tümünü seçmişimİçeriği niye değiştiriyorsunuz ki??
En gzel yorum buyduO çok ısrar etti demişsiniz birlikte kalalım konusunda, çok net beklentisi karşılanmayıp aman ya başka kızlar varken bunla mı uğraşıcam deyip kaçan erkek modeli bu. Siz kendinizi ifade etmişsinizdir tamam ama bu kız böyle ben onu öyle kabul edeyim diyen erkek pek kalmadığını düşünüyorum. O da kabul etmemiş ve başka kızların peşine koşmuş direk. Dua edin bence de, olay yeni üzülmek için yıllarınızı vermeye gerek yok, eminim üzgünsündür fakat kendini dinleme odak noktanı değiştirmeye çalış. Cidden üzüleceğin bir insan değil bu herif. Tavrını da sert koy, geri püskürt onu sana karışmasına izin verme haddini bil sen kimsin de, o dili çok severler.
başta böyle değildiKurtulmuşsunuz ne güzel!
Attığı mesaja bak ...
Hem tecrübe olmuş..., bundan sonra yazdığı mesajdan bile kaliteli olduğunu belli eden biriyle birlikte olursunuz inşallah.
evet 3 ayda maşşalahımız varEe yani 3 ayda ayril baris eski sevgiliyi takip et sil falan filan biz 10 yila yakin takildik ayrildik baristik defalarca bizim 10 yillik iliskiyi siz 3 ayda yasamissiniz ve bitmis bence unutun gitsin ay kisa bir sure biz sonunda evlendik ama 10 yil bagimlilik yapti bizde
Kızlar sadece sorunu anlayamadığım için siteye tekrar kaydoldum.
4 senedir peşimde koşan bir var benden 5 yaş büyük 30 yaşında.. En sonunda evet dedim görüsmeye basladık 3 ay oldu.Sürekli ayrıldık barıştık. Çok aşık eminim ve çok seviyor fakat aşırı kıskanç Ayrıyken konuştuğum erkek arkadaşlarım vardı onları kıskandı , o da eski sevgilisini takip ediyordu ben bunu öğrenince o bıraktı ben demeden sonra tekrar barıştık..Çok üstüme düşüyordu. Evlilik hayali kuruyorduk. Bu bir ayda çok soğuk davranmaya başladı. Dün sinemaya gittik yakınlaşmadı bile acaba ağzım mı kokuyor diye düşündümyakınlaşmıyor hiç .. Bu sabah birden bana bu msjı attı . "Ya ben senle yapamiyorum ya devam etmeyelim. Nereye kadar boyle mutsuz olucam.. yankis anlama cok sogudum"
Olgun diye konşmaya başladım şu yaşadıklarıma bakın ..
Bunu yazmış cevap dahi vermedim engellerdim bırmlade onuda yapmadım üzülmesin diye ama üzülen ben oluyorum .. Ne yapacağımı şaşırdım belkide başkası vardır diye düşünmeye başladım.
Ya blöf yapmış bu yoruma katiliyorum ya da başkası var ağır bastı o tarafMuhtemel kıskançlık artı cinsellik yaşama isteğini geri çevirmenizden dolayı sizi tehdit etme amaclı ayrilmis. Yani sen bu beni kıskandıracak davranışlara devam eder benle beraber olmazsan seni tekrederim diye. Benim aklıma bu geldi. Bence yüz verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?