- 30 Haziran 2016
- 61
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi siesta1234
-
nasıl yani :/Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin demiş sana.
öylemii :/Bence allah kurtarmış.
Yani bakmış sen istediği gibi olmuyorsun o zaman yol vermişnasıl yani :/
evet öyle sanırımBence kurtulmuşsunuz isim soyisim yazmak nedir tövbe ya.
evet olabilir sabah erkek arkadaşlarımın resimlerini beğendim ona tav oldu kesinYani bakmış sen istediği gibi olmuyorsun o zaman yol vermiş
aramızda birşey geçmedi öyle elde edeceği veya çok yüz vermedim ne oldu anlamadım bir andaGaliba o kadar uzun süre peşinizde koşunca sizi gözünde daha farklı bir yere koymuş, ilişki içerisinde hayal ettiği gibi bir insan olmadığınızı anlayınca da hızla soğumuş. Uzuun süre bekleyip elde edince karşı cinsi, o ilişki yürümüyor kolay kolay.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz, gerçekten. İsim soyisim kağıda yazıp gelmek nedir? 30/2 yaşıyor yaşını herhalde... Boşa gitmesin diye.
haklısınızÜç ayda bu kadar laçkalaştıysanız sürdürmeyin zaten. Ayrıca çok aşık olan biri ilişkiyi bu şekilde bitirmezdi ve süreçte de emek verirdi. Siz erkekte yaşa değil karaktere bakın.
instada takip ettiklerimi tek tek kağıda yazmışİsim soyisim olayı ne konuda aradım ama silmiş herhalde konu sahibi mesajında yazmıyor.
aramızda birşey geçmedi öyle elde edeceği veya çok yüz vermedim ne oldu anlamadım bir anda
instada takip ettiklerimi tek tek kağıda yazmış
Şuan farkettim cümlenin tamamını silmiş. Olay şu, adam konu sahibinin instagramdan takip ettiği 400 kişinin adını soyadını kâğıda yazmış , kıskançlıktanİsim soyisim olayı ne konuda aradım ama silmiş herhalde konu sahibi mesajında yazmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?