Bir anda ayrıldı ...

Bitirme şekli çok önemli. O kadar sığ ki mesajı kurtulmuşsunuz.
Evet üzücü böyle bir sonu mu hak ediyordum diyor insan ancak inanın bu sizin neyi hak edip etmediğinizle alakalı değil, karşınızdaki insanın karakteriyle alakalı .

Bence seni sevmiyordu ama asikti
Sen evet deyince anlasamayacaginizi anladi aski bir anda sondu. Bu uc ay zarfinda belki de baskasina asik oldu. Ondan isik aldi pat diye senden ayrildi. Cunku attigi mesaj cok sacma..

En gzel yorum buydu
cevap vermedim whatsapdan engelledim şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum seviyorum da ama vazgeçmek en doğrusu
Sessiz kalmak en büyük tepki derler, onu yapın şu an sadece. Ama aradığı şey bana göre cinsellik olduğu için size dönmesi zor görünüyor. Kendini cinsel anlamda tatmin edebileceği insanlar vardır muhakkak. Sevgi arıyorsa eğer mutlaka dönecektir, biz kızlar gibi çok değer verdikleri soyut bir duygu değil bu ama zaman gösterir. Olayın acısıyla zor geliyor vazgeçmek ama 1-2 hafta Bile duygularınızın körelmesine yardımcı olacaktır. Bu sürede onu takip etmemeye bakın, ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeye çalışın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…