bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

bence bişey yapma..
sadece eşini gözlemle,kadınla da tersleşme..bazı kadınların huyudur bu sen üstüne saldırdıkça daha çok hırslanır...eşini we o kadını uzaktan izle bir süre...kendiliğinden waz geçer belki...eğer hala dewam ederse sen de bi şekilde o kadının kocasına ulaş we yaptıklarını bir bir söyle...anlasın el mi yaman bey mi yaman... :jeyyar:

önelmelerini al derim peşini bırakmaz bu bu kadar yüzsüzlük yapabiliyorsa eşine karşı ilgisi bitmemiş demektir .. kolay gelsin..

ne demeli bu erkeklere.
eşin nasıl otutturur öne ya.
çok sinirlendim .gıcık oldum
o kadının anasına babasına söyle.
daha durmasza kocasınada söyle.dinsizin hakkından imansız gelir
kvalidende suçlu

kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?

:1shok::1shok::1shok:
kızı bildiğinize göre ortak arkadaşınız falan..
bi daha ararsa açıkça söyleyin eşimin eski kız arkadaşlayla görüşmesi tarafımca engellenmiştir görüşüpte napcaksınız eski aşıktandost mu olurdeyin kötükedihüso

üfffff eşimede çok kızıyorum nerden musallat etti... aradım sakın ha ararsa konuşma falan diye gülüyor...

çok zor... ben kızdıkça eşim gülüyor hiç umursamıyor...
yukarıdaki iki kısımda kesinlikle eşiniz haksız. hatayı eşinizde arayın. karşı tarafın davranışlarına tepki vermeyerek karşı tarafı destekliyor

eşime güveniyorum o konuda ama kadının hareketleri beni kızdırıyor tahrik ediyor eşimi 100 tane kadının arasına bıraksam o kadar güvenirim ama bu kadının hareketleri bana batıyor sanki kızılmayacak gibi değil birde diyorumya kızının adını bile aslı koydu benim kızımın adını

bence eşinize güvenerek hata yapıyorsunuz...

evla yarın akşam o bize gelirse kesin bir yerden patlak verecek... ne yapayım eşim yine her zamanki gibi gülümseyecek herhalde adamın hoşuna gidiyor. ona bende o....... kocasını arayıp onunla görüşecem gerekirse adamı ziyarete balıkesiremi gidecem diyim sence acaba o zaman olay büyüyüp benim başıma kalmasın... yani suçlu ben olmayayım

birde o kadar alçak seviyesiz yalancı bir kızdıki biz eşimle flört ederken gittiğimde hep kayınvalidemlerde oluyordu o zaman eltimde nişanlıydı o bile kızıyordu... o kadar yılışık o kadar seviyesizki bir düğünde eşimin kucağına oturdu

hata kesinlikle eşinizde.. böyle davranışlarda bulunarak karşı tarafa ümit veriyor nerdeyse

arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için... 1 haftadır yoktum çocuklarım rahatsızdı ardından bilgisayarımda sorun oluştu şimdi geldim çok şükür...

birde bu konu taaa 27/11/2007 de açılmış..
arkadaş olaya açıklık getirmeden konu kapanmışş.
çook önceden olan saçma bi olayı tartışıyoruzdelikafadulden

Back
X