bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

Ne kadar pasif bir tavır sergiliyorsunuz şaşırdım doğrusu... Ne demek evinize gelmesine izin vermek, üstelik zamanında eşinizden ayrı kalmanıza sebep olmuş.

Böylesi bir durumda yapılacak tek şey var. Eşinizi alıp karşınıza konuşmak, ama konuşunca gülüyor diyorsunuz, o zaman sizi ciddiye almıyor demektir. Ciddiye alması için resti çekin. O kadın bu eve gelirse ben giderim diyin ve bunu yapın dediğinizin arkasında durun. Alın çocuğunuzu gidin evden. Öncesinde 5 ay eşinizden ayrı kalmışsınız kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz demek ki, o zaman korkacak ne var?

Ayrıca aileniz bu konuları bilip destek olmuyorlar mı size?

Evden gitmeniz o kadına meydan bırakmak değil, eşinizin ve ailesinin sizin ciddi olduğunuzu sağlamaktır. Hem bu olay eşinize de bağlı değil, baksanıza kayınvalideniz kucak açıyor o kıza, beni tercih etti, beni gelini yaptı düşünceleri ile oyalamayın kendinizi.

allah böyle yılışık,kişiliksiz,cibiliyetsiz,şahsiyetsiz,içten pazarlıklı,başkasının yuvasında gözü olan kişilerden hepimizi korusun....

kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?

ay gerizekalı,aptal karı nedemeye seni arıyormuş.yazdıklarını okuyunca benimde böyle bir mazim vardı o depreşti,sinirlendim.Eşimle tanışıp görüştüğümüz sıralada,eski kız arkadaşı beni takip edip evime gelmişti ve evli ve çocukları olduğunu söylemişti,kocamın peşini bırak falan gibi laflar etmişti gerizekalı.yalan tabi bütün bunlar.Ailemin önünde ne hale düştüğümü tahmin edersiniz heralde.Bana çok çektirdi ahirette iki elim onun yakasında olacak....

Kusura bakma canım ama bunlara eşin müsade etmeze yapamaz benneyaptımki
Bana bunalrı yapacaklar he yok ederim ikisinide :mymeka:
Eşine ayagını denk almasını söleme zamanı gelmişde geçiyor bile

Yarın gelince mudanyaya bi hava almaya gelsenize biz veriverelim onun havasını eline...çok sinirlerindimmm..kusura bakma ama kocanada bi hava vermek şart yani arada onuda çıkarıveririz...:oklava::oklava:

valla o eşimin davranısına bağlı eşim ilgilenirse işte o zaman hiç görmediği yüzümü görür ama yok kaaale almaz ben evlim derse uğrasamam derse sorun olmaz tabe benimde haberim olcak ben dsardakı gözlerden kıskanırken eski kız arkadası gelcek valla iimdeki şeytan günyüzüne cıkar allah korusun valla

citlencik nerelerdesin yavv çok merak ettim seni hadi gel artık neler oldu anlat umarım kötü birşey olmamıştır

Kaybedek Birşeyi Olmayan Insanlardan Kork Derim
Belliki Bu Kişinin Kaybedecek Hiç Bir şeyi Yok
Tavrinizi Koyun Eşinle Hatta Eşinin Ailesinle Konuş
Onlarda Tavrini Koysunlar Ne Demek Onlara Gidiyor
Asla Kabul Etmezdim Bunu Sessiz Kalmişsin çok Bu Konuda

ya ne biçim insanlar var.ne terbiyesizlik,bu ne yüssüzlük şaşırdım valla

geldim... kızlar bu pazar süperdi...
kayınvalideme hiç konudan bahsetmedim o da bana bi şey söylemedi pazar akşamı bende yemek yedik kayınvalidemler evlerine çıktılar 10 dk sonra annesiyle babasıyla geldiler kayınvalidemin ziline bastılar. yukararı çıktılar arkadan hemen kayınvalidem geldi eşimle bizi çağırdı ayyyy ne yapsak ne ikram etsek falan diye eşimde biz dışarı çıkıyoruz dedi ben hiç ona birşey söylemeden... bana acıdı sanırım sebebide cumartesi günü kurdeşen oldum kızlar fosur fosur kaşınıyorum her tarafım kıpkırmızı o da sebebini ona bağladı herhalde... kayınvalidem dediki çıkın bir hoşgeldin diyin bari babasıda gelmiş baban evde yok ayıp olacak eşimde kocanı ara o gelsin dedi... yani anlayacağınız görmedik bile...

Deseydin Keşke Bacim Hayirdir Nbe Işin Var Senin Benim Kocamla.arama Bizi Deseydin Bi De.bunlardan 5 Tanesini Sallandiracaksin Meydan Da Ki;diğerlerinin De önünü Engel Olsun Bu..

ohh ne iyi olmuş içime serin sular serptin citlencik çok dua ettim huzurun bozulmasın diye.canım arkadaşım.hep mutlu ol

kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?

anaaa rezillik diz boyu utanmazz.. sen kızı tanıyonmu peki çiğdemcim dediğine göre?? nerden tanıyonkii? en iyisini yapmıssın

geldim... kızlar bu pazar süperdi...
kayınvalideme hiç konudan bahsetmedim o da bana bi şey söylemedi pazar akşamı bende yemek yedik kayınvalidemler evlerine çıktılar 10 dk sonra annesiyle babasıyla geldiler kayınvalidemin ziline bastılar. yukararı çıktılar arkadan hemen kayınvalidem geldi eşimle bizi çağırdı ayyyy ne yapsak ne ikram etsek falan diye eşimde biz dışarı çıkıyoruz dedi ben hiç ona birşey söylemeden... bana acıdı sanırım sebebide cumartesi günü kurdeşen oldum kızlar fosur fosur kaşınıyorum her tarafım kıpkırmızı o da sebebini ona bağladı herhalde... kayınvalidem dediki çıkın bir hoşgeldin diyin bari babasıda gelmiş baban evde yok ayıp olacak eşimde kocanı ara o gelsin dedi... yani anlayacağınız görmedik bile...

Ohhh aman ne iyi olmuşşşş...anlarda bi daha bulaşmazlar umarım...

ah be güzelim başından beri yazdıklarını okuyorum benim anladığım yazdıklarından eşin seni çok seviyor sende eşini seviyorsun ve eşin senin onu kıskanmandan çok hoşlanıyor bende aynı şeyleri kendi eşimde yaşadım o kıza kız et her ne yaparsan yap ama eşine belli etme onu bu kadar kıskandığını , eşin senin başkasının değilki o kadını isteseydi onunla olurdu ama seninle başkalarının yaptığı şeylerden dolayı eşinle aranı bozma ve aklından o kızı çıkar o ne yaparsa yapsın sen eşinle mutlu olmaya çalış ona karşıda bunu göster beraberken eşine ters ters bakma veya ona kızma aksine onu ne kadar çok sevdiğini göster

Back
X