D
Dark Angel
Ziyaretçi
Valla başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm. Allah düşmanımın başına vermesin. Bütün yorumları senin mesajlarını okurken eşim yanıma geldi birlikte okuduk. Önce espiriyle birde erkeklere kötü dersiniz bak asıl şeytan sizmişsiniz, kötülüğün en sinsisini gene hemcinsinizden görüyorsunuz dedi. Ama sonra mesajları okudukça bazı yorumlarda bulunmaya başladı. Öncelikle bu tür kadınların rezillik çıkmasından korkup çekineceğini zannetmiyorum dedi. Çekinse zaten bu kadar yapmazmış. Ayrıca bu tür kadınlar yakın çevresini çok iyi saklayıp kollarlarmış ulaşmak bile çok zor olurmuş. Ulaşılsa bile yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumları olacağı gibi birde adli makamlara haber verip seni suçlu çıkartması ve yuva yıkan kadın gibi göstermesi büyük bir olasılıkmış. Eşinin saçma kıskançlık yapıyorsun demesi ise iki madde de değerlendirilebilirmiş. Birincisi ya gerçekten kadından herhangi bir sinsilik beklemiyor ve gerçekten eşin çok temiz kalpli yada eşinin onunla bir ilişkisi var olabilirmiş. Bu gibi durumlarda eski bir ilişkide olsa evlilik sonrasında bırakılan eş ve sevgililerin kıymeti artabilirmiş. Eski erkek arkadaş ile ilgili görüşme yada aratma iyi bir fikir değilmiş. İşin sonunda eski bir ilişkinin yeniden alevlenmesi, akılda olmayan tatsız durumların ortaya çıkması, karşı tarafın ne kadar anlaşmalıda olsa gereksiz umuda kapılması gibi istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilirmiş. En iyi fikrin iş yerindeki bir erkek arkadaşla anlaşıp durumu ince detayına kadar değil ama üstün körü anlatılıp akşamları bazı saatlerde bir iki hafta boyunca hemen hemen her gün (bazı günler atlanabilir) aranması sağlanır ve konuşma süreleri biraz uzatılarak muhabbet edilir. Eşin sorduğunda ise gereksiz kıskançlık yapıyorsun diye cevap verilebilir. Ayrıca eşinin numarasını istemek onu ayartmak çözüm değilmiş. Çünkü eşine değer verse zaten seninkinin peşinde dolaşmazmış. Dövmek sövmekte çözüm değilmiş. Sana karşı kullanılacak kozlar olabilirmiş. Ve aynen şöyle bitirdi. Bir savaşı kazanmanın en iyi yolu düşmanı kişinin iyi bildiği cepheye cekmesidir. Düşmanı oraya çekmeyi başarısan orada boğabilirsin dedi. en sonunda da savcılığa bu durumu detaylı bir şekilde anlatıp varsa delilleri dilekçesine eklesin bu insanlar ancak bundan korkar dedi. Valla erkektir biliyordur herhalde bişeyler dedim sana yazdım. Tekrardan Allah yardımcın olsun...