bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

Valla başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm. Allah düşmanımın başına vermesin. Bütün yorumları senin mesajlarını okurken eşim yanıma geldi birlikte okuduk. Önce espiriyle birde erkeklere kötü dersiniz bak asıl şeytan sizmişsiniz, kötülüğün en sinsisini gene hemcinsinizden görüyorsunuz dedi. Ama sonra mesajları okudukça bazı yorumlarda bulunmaya başladı. Öncelikle bu tür kadınların rezillik çıkmasından korkup çekineceğini zannetmiyorum dedi. Çekinse zaten bu kadar yapmazmış. Ayrıca bu tür kadınlar yakın çevresini çok iyi saklayıp kollarlarmış ulaşmak bile çok zor olurmuş. Ulaşılsa bile yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumları olacağı gibi birde adli makamlara haber verip seni suçlu çıkartması ve yuva yıkan kadın gibi göstermesi büyük bir olasılıkmış. Eşinin saçma kıskançlık yapıyorsun demesi ise iki madde de değerlendirilebilirmiş. Birincisi ya gerçekten kadından herhangi bir sinsilik beklemiyor ve gerçekten eşin çok temiz kalpli yada eşinin onunla bir ilişkisi var olabilirmiş. Bu gibi durumlarda eski bir ilişkide olsa evlilik sonrasında bırakılan eş ve sevgililerin kıymeti artabilirmiş. Eski erkek arkadaş ile ilgili görüşme yada aratma iyi bir fikir değilmiş. İşin sonunda eski bir ilişkinin yeniden alevlenmesi, akılda olmayan tatsız durumların ortaya çıkması, karşı tarafın ne kadar anlaşmalıda olsa gereksiz umuda kapılması gibi istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilirmiş. En iyi fikrin iş yerindeki bir erkek arkadaşla anlaşıp durumu ince detayına kadar değil ama üstün körü anlatılıp akşamları bazı saatlerde bir iki hafta boyunca hemen hemen her gün (bazı günler atlanabilir) aranması sağlanır ve konuşma süreleri biraz uzatılarak muhabbet edilir. Eşin sorduğunda ise gereksiz kıskançlık yapıyorsun diye cevap verilebilir. Ayrıca eşinin numarasını istemek onu ayartmak çözüm değilmiş. Çünkü eşine değer verse zaten seninkinin peşinde dolaşmazmış. Dövmek sövmekte çözüm değilmiş. Sana karşı kullanılacak kozlar olabilirmiş. Ve aynen şöyle bitirdi. Bir savaşı kazanmanın en iyi yolu düşmanı kişinin iyi bildiği cepheye cekmesidir. Düşmanı oraya çekmeyi başarısan orada boğabilirsin dedi. en sonunda da savcılığa bu durumu detaylı bir şekilde anlatıp varsa delilleri dilekçesine eklesin bu insanlar ancak bundan korkar dedi. Valla erkektir biliyordur herhalde bişeyler dedim sana yazdım. Tekrardan Allah yardımcın olsun...

ya ben cildiririm herhalde, sevgilimin eski sevgilisi birden ortaya ciksa yine, zaten ona enson bir mesaj attigi icin kavga ettim, ki gerisini dusunemiyorum bile, tobeetobeee

Ne kadar pasif bir tavır sergiliyorsunuz şaşırdım doğrusu... Ne demek evinize gelmesine izin vermek, üstelik zamanında eşinizden ayrı kalmanıza sebep olmuş.

Böylesi bir durumda yapılacak tek şey var. Eşinizi alıp karşınıza konuşmak, ama konuşunca gülüyor diyorsunuz, o zaman sizi ciddiye almıyor demektir. Ciddiye alması için resti çekin. O kadın bu eve gelirse ben giderim diyin ve bunu yapın dediğinizin arkasında durun. Alın çocuğunuzu gidin evden. Öncesinde 5 ay eşinizden ayrı kalmışsınız kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz demek ki, o zaman korkacak ne var?

Ayrıca aileniz bu konuları bilip destek olmuyorlar mı size?

Evden gitmeniz o kadına meydan bırakmak değil, eşinizin ve ailesinin sizin ciddi olduğunuzu sağlamaktır. Hem bu olay eşinize de bağlı değil, baksanıza kayınvalideniz kucak açıyor o kıza, beni tercih etti, beni gelini yaptı düşünceleri ile oyalamayın kendinizi.

Daha önce evi terk ettiğinde nasıl barıştınız. Evi terk etmenize eşinizin ve kayın validenizin tavrı nasıl oldu. 5 ay evden ayrı kalmışsın bu süre zarfında eşin seni aradımı. Birde kayın validenize rest çekin bu kadın bir daha bu eve gelirse ben çocuklarımı alıp giderim de. Bundan sonra ona gelinim çocuklarınada torunum dersiniz diye bir çıkışsan acaba ne olur. Ayrıca durumu kayınpederinize, kendi anne babanıza falan duyursanız belki yardımı olur...

eski arkadaşınla aran iyiyse direk söylerim valla kocama eğer sen bu haysiyetsiz kadınla görüşmeye devam edersen bende eski erkek arkadaşımla görüşürüm arkadaşım değil mi oturup sohbet ederiz derim sıkıyosa engellesin ben çok inatçıyımdır dediğimi yaparım

:mymeka:bencede hiç bakma valla mdem o arkadaşıyla görüşebilir sende görüşürsün nolurki....
dişini göster bence ....

kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?

bu ne düşüncesizlik yahu....
insan bu kadar mı yüzsüz olur anlamam,,,,
neyse sen gereken cevabı zaten vermişsin,umarım bir daha aramaz...

arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için... 1 haftadır yoktum çocuklarım rahatsızdı ardından bilgisayarımda sorun oluştu şimdi geldim çok şükür...

aaaa inanmıyorummm nedeni ne peki 5 ay ayrı durmanınnnnn[/QUOT
bizden önce o evlendi... sonra annesine gidip geldikçe eşimide arıyor eşime bursada işim var beni arabanla şuraya götür buraya götür... biz yeni evliyiz bir pazar eşimin arkadaşlarıyla organizasyon yaptık oda orda bende 4-5 aylık hamileyim illa diyorki ben arabanın ön koltuğunda oturacağım... kavga çıktı bende taksi tuttum ve eve döndüm eşyalarımı toplayıp doğum yapana kadar ailemin yanında yaşadım

Nasıl birşey hala anlamadım ben :1shok:
Bu kadın eşinin uzaktan akrabası falan mı oluyor?
Nasıl sizinle böyle samimiyet kurabiliyor , kayınvalidenle eşinle keza?
En azından kayınvaliden yüz vermese ya kıza , ne maksatla görüşüyor hala?
Ben ya eşinin akrabası yada eşinin kızkardeşinin yakın dostu falan olabileceğini düşündüm ailenle bu kadar yakınlık kurabildiğine göre.
Eşine de bravo doğrusu hamile karısını taksiye teslim edip eski sevgiliyi yanına oturtmuş. Bravo!
Eşin ve kayınvaliden bu derece samimi olmaya devam edeceklerse sen kendini parçalasan da kadın gelir girer sizin ailenize.
Suç o kadından çok eşin ve kayınvalidende bence.
Allah sabır versin güzelim.

ben de bütün sayfalari hayretle okudum.Cok ta üzüldüm.En kizdigim sey erkeklrin böyle durumlar karsisinda hic birsey yokmus gibi davranmalari.
Cok merak ettim citlenbik,o günden sonra ne oldu.Tekrar döndümü Balikesir'e?Yoksa hala rahatsizlik veriyormu?

Çitlenbikcim baştan sona okudum ve yani söz bulamıyorum.
Bence baştan görüşerek hata yapmışsınız ama zararın neresinden dönülürse kardır.

Eşinin son tavrı güzeldi.Umarım hep öyle devam eder.Yeni gelişmeler oldu mu aradan baya zaman geçmiş?

valla bin kere pişman ederim. benim kocam paylaşıma açık değil derdim, ama tabi bazıları dişli sen yüzüne tükür yine gelir tükür der :kızgın:

yani ne cürret ya, açıkça konuşurdum. beni aptal mı sanıyosun yoksa melek mi, geçmişinizdeki yaşantıdanda haberdarım, kusura bakma göre göre de gel kocamı paylaşalımmı dememmi bkliyosun, çık hayatımdan doğduğuna pişman ederim, ne kadar deli olduğumu görmek istiyosan aramay devam et !!!! derdim heralde,

ama önlemi ilk etapta kocanızla almalısınız bence yani yüzyüze getirmeden beraberken biz seninle görüşmeyeceğiz sakın ısrarcı olmayaın falan deseniz allah kolaylık versiniz, umarım kısa zamanda çözersiniz Çok üzgünüm çoook

kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?

yolarım:oklava:

olayı çözecek olan kişi kocan, biraz evvel okumamıştım şok oldum kadının yüzsüzlüğüne.eğer kocanda bunun abartılacak bişey olmadığını sanıyosa sizde eski arkaşınızdan rahatsızlığı ne kadar abartılır onu sorun.evli 2 çocuk sahibi bi adam, kaynvalidenlede konuşsun eşiniz, hep beraber çzümü bulunmalı, bu kadın alalen genelev çalışanları tarzında !!!kötükedihüso helal olsun size hala eşinize güvenebiliyısunuz ben olsam onunla ilişkide olduğunu düşünürdüm,

ıyyy cok gıcık bı durum o kadını esındn uzak tutmaya bak nıyetının pek de masumane oldugunu sanmıyorum

Back
X