Bir anda gelen aci biber sevdasi

Önüme koysalar yemeyecegim çiğkoftenin 27 yasimda fanı oldum. Artık haftanın 3 akşamı yiyorum,fix
Olur bazen böyle, insanın damak tadı değişebiliyor. Ben yemekte bile soğanı ayirirdim, yillar yılı. Bundan 3 sene önce tatilde tanıştığım biri mangal yaptı,soğan falan da kozledi. Allah'ımm o nasıl şey artık mangal deyince et met gözüm görmez. Közlenmiş soganlarin düşüncesi bile iştahımı açıyor.
Yaniii Hiç tiroide yorma. Benim sulalemde annem dahil neredeyse bütün kadınlar tiroid, hiç acı sevme belirtisi yok kimsede :) afiyet olsun. Ye gitsin

Tam olarak bu duygulari hissediyorum biber yerken. Kafasi cok iyi abi yeaaa. Diyen tinerci gencler gibi hissediyorum.

Mesela brokoli lahana ve pırasa sevmezdim ama artık bayılıyorum geçen sene sürekli pırasa yapıp yedim etrafımdaki herkesin 30 yastan sonra sevdiği seyler değişti yemek anlamında
Yaaa darısı basima. 8 yaşımdan beri midemden pırasa geçmedi. Kapuska,lahana,börülce,enginar falan ,neye benziyor onu bile bilmem.
Rengi yeşil,saglikli bir şey yiyemeden ölüp gidecem

Offff turkiye topraklarina ayak basar basmaz ilk yiyecegim seyi buldum acili cig kofte. Marul, lavas, ayran, sumakli sogan...

Bende sarımsak yemeye çok sonradan başladım tam sevdim dedim tansiyonumu düşürüyor maalesef bu yaşta ne tansiyonu demesinler sadece sarımsak yiyince düşüyor meret neyse, evli misin hiç detay vermemişsin hamile olup aşermiyorsan aşık olmuşsun demektir bibere

Korkulacak bir şey yok merak etmeyin bende normal zamanda aklıma gelmez ama baharda yediğim acıya bende inanamıyorum.ilkbahar sonbahar..belki de bağışıklık sistemi için gerekli ve vucüt istiyor bilmiyorum bilimsel açıklamasını ama ha bir de grip olduğumda deli gibi yiyorum acıyı

Yok bekarim hamilelik ihtimali sifirin altinda :)

Yaaa darısı basima. 8 yaşımdan beri midemden pırasa geçmedi. Kapuska,lahana,börülce,enginar falan ,neye benziyor onu bile bilmem.
Rengi yeşil,saglikli bir şey yiyemeden ölüp gidecem
Annem pırasa enginar yapınca kızardım gidip makarna haşlardım kendime ama geçen sene yediklerime inanamadı, ya pazara gidip gidip pırasa aldim fazla fazla pişirip buzluğa attim o kadar soyleyim mutlaka sizde sevmediğiniz seyleri seveceksiniz belirli bir dönemden sonra

Cok komik ya
Eskiden sevmediginizi simdi sevebilirsiniz. Paranoyaklik derecesinde takintili gordum sizi. Yada ben cok cahilim. Eskiden bende maydanoz sevmezdm. Simdi bayiliyorum. Acaba bende ne rahatsizligi varki

Depresyonun dibine vurdun cocugum sen artık
Tey allam , baslamadi mi ucuslar , gel arrik ulkeye , goz gore gore telef olacaksin oralarda

Cok komik ya
Eskiden sevmediginizi simdi sevebilirsiniz. Paranoyaklik derecesinde takintili gordum sizi. Yada ben cok cahilim. Eskiden bende maydanoz sevmezdm. Simdi bayiliyorum. Acaba bende ne rahatsizligi varki

Yok canim estagfurullah bence haklisiniz cok normal bir sey ben takintili oldum son zamanlarda cidden bir de googlea ne sorsak olumcul hasta cikiyoruz.

Depresyonun dibine vurdun cocugum sen artık
Tey allam , baslamadi mi ucuslar , gel arrik ulkeye , goz gore gore telef olacaksin oralarda

Yok direkt ucus hala yok izne gelemiyorum. mayista temelli donecegim. Diyorum kendime acma soyle abidik gubidik konular ama seviyorum burdaki muhabbeti de sanirim mune affetsin. Depresyonu azaltmak icin spora baslayacagim tekrar.

Ahahahah

Benim çekti herkesin çeksin, acı biberli tostlar yenilip kilolar alınıp uyunsun.
Bir tek ben olamam okuyup da canı çeken.
Benim veletler 5. uyanmalarındalar, uyudukları an kaybolup tost yapacağım
Sık uyaniyorlar sanırım

Yok canim estagfurullah bence haklisiniz cok normal bir sey ben takintili oldum son zamanlarda cidden bir de googlea ne sorsak olumcul hasta cikiyoruz.
Sayende hayatım boyunca böyle aşk duyduğum bir şeyi araştırdım, derinlemesine öğreneceğim.

Tostumu da yedim, ağzımda acısı.
Ama suratımda aptal bir gülümseme, bu enforfin meselesi gerçek herhalde.
Dünyaaa dönüyooor

Bir 10 yil Regl olduğumda karışık turşu canım çekiyordu. Hatta turşuya nar ekşisi dokuyordum. Kırmızı suyunu da bardağa koyup içiyordum acılı salgamlar offf bazan da tuzlu bardak ayranlardan . Univertedeyken migrosta bulurdum icinde erik de olurdu tursularin Tatlı cani isteyenleri de asla anlamıyordum. 4 beş yıldır tersine döndü. Normalde hiç şalgam turşuyla alakam yoktu zaten tamamen bıraktım. Şimdi tatlı yiyorum.herkes gibi hasta olunca
Bazan insan degisik şeyeler yöneliyor. Sonra tiksiniyor. Hoşuna gidiyorsa afiyet olsun keyfini çıkar. Bir zaman sonra söner

Yok direkt ucus hala yok izne gelemiyorum. mayista temelli donecegim. Diyorum kendime acma soyle abidik gubidik konular ama seviyorum burdaki muhabbeti de sanirim mune affetsin. Depresyonu azaltmak icin spora baslayacagim tekrar.
İyi fikir , bol bol spor yap , oku , gitar cal , kendinle biraz bas basa kal kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…