Bir anda gelen aci biber sevdasi

Bence doğru yolu bulmuşsun tadını çıkar. Bizim evde aşağı yukarı bütün yemekler acıdır. Makarna bile acı yemek yoksa sofraya yeşil biber gelir onu kemiririz. Afiyet olsun.
Insanın cidden damak tadı değişebiliyor. Internet insani ipe götürür. Her şeye hastalık diyorlar takılma

Millet avuç avuç meksika biberi yiyor isot yiyor hiçbiri acaba hasta mıyım diye düşünmemiştir, birkaç ay sonra o kadar acıya sesiniz yanık olmazsa korkmayın gayet sağlıklısınızdır.
İnsanların belli bir süre sonra damak zevki, yemek alışkanlıkları değişebiliyor, eşim ağzına acı sürmezdi, ben de ekmek arası bile acı yerdim, son 8-9 senedir eşim benim yiyemediğim kadar acı biberleri bile yiyip buna mı acı diyorsunuz diyor, gayet sağlıklı bir şeyi yok maşallah.

Her 10 senede bir damak zevki değişirmiş.
Anormal bir şey görmedim. Sadece dikkatli tüketim yapın.

1 çay kaşığı çörek otu yesem 20 gün midem yanar.

Aciyi kendimi bildim bileli fazla dozlarda yerdim esim yurtdisindan level li acı falan getirir asiri tuketirdik ama artik gunde 3 5 cin biber harici yemiyorum cunku mideye fazla acinin zarari var. Uzulerek azalttim :) bence az miktarda kullanin yoksa mide sıkıntilari yasanabilir.

okurken agzim sulandi.bana da hep kendine acı cektirmek hosuna gidiyor derler.
zehir gibi acının yanina oldukça sıcak çay. kesfetmissiniz yeni. tadini çıkarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…