- 18 Ocak 2016
- 227
- 234
- 103
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
En başından anlatayım. Ben çok unutkan biriyim. Sürekli olarak evde anahtar unutum kartlarımı kaybederim vesaire. Eşim de tam tersi çok düzenli ve titiz biridir. Şimdiye kadar aramızda hiç sevgi ve saygı sorunu oluşmadı. İki gün önce eşim iş çıkışı halısaha maçına gidecekti. Ben de o gün biraz erken eve gideyim dedim. Anahtarımı ofiste unutmuşum. Eşimi aradım maçtan önce eve uğrayacak mısın anahtarımı unutmuşum dedim. Çok ters bir tavır gösterdi uğramıycam dedi. Çok üzüldüm ve şok oldum. Üstelik sesler geliyordu arkadan yani insanlar varken yaptı bunu. Neyse (Ofisin anahtarı da evin anahtarıyla beraber aynı anahtarlıkta) ofise gider çilingir çağrırım ben tamam dedim. Tamam git ofise dedi. Bi saat sonra gayet normal bi sesle ne yaptın diye sordu ben üzgün olduğum için biraz soğuk konuştum. Soğuk konuştuğum için kızdı kapattı. Ofisi açtırdım çilingire biraz çalışmaya koyuldum. Beni aradı ben ofisten erken çıktım geleyim seni alayım eve bırakayım dedi ben de çalışmaya başladım dedim yine bozuldu. Maçı dokuz buçukta bitecekti ben dedim o saate kadar çalışırım o da maçtan çıkar geçerken beni alır. Saat onda aradı ee eve ne zaman geliyorsun dedi. Şok oldum aklı sıra soğuk yaptım diye beni cezalandırıyor “arabasıyla” beni almayarak. Beni neden almadın dedim. “Aramadın” dedi. Ne için arayacaktım geçerken senin araman gerekmez miydi dedim. Soğuksun ya aramazsın diyor. Senin hiçbir şeyine ihtiyacım yok dedim. İki gündür eve çok geç geliyorum ve salonda yatıyorum. Asla konuşmuyoruz. Hiç böyle olmamıştık. Aynı evin içinde iki yabancı gibi. Önceden hiç bana küs kalamazdı hiç yokluğuma dayanamazdı bir anda ne değişti? Artık sevgisi ve ilgisi mi azaldı? Ne yapmalıyım sizce ?
( YORUMLARDN SONRA GELEN DÜZENLEME: ARKADAŞLAR EVE ÇİLİNGİR ÇAĞIRSAYDIM ERTESİ GÜN OFİSE TEKRAR ÇİLİNGİR ÇAĞIRMAM GEREKİRDİ. ÇĞNKÜ BÜTÜN ANAHTARLAR TEK ANAHTARLIKTA VE O DA OFİSTE KALMIŞTI.BENDEN BAŞKA KİMSEDE OFİS ANAHTARIM YOK)
( YORUMLARDN SONRA GELEN DÜZENLEME: ARKADAŞLAR EVE ÇİLİNGİR ÇAĞIRSAYDIM ERTESİ GÜN OFİSE TEKRAR ÇİLİNGİR ÇAĞIRMAM GEREKİRDİ. ÇĞNKÜ BÜTÜN ANAHTARLAR TEK ANAHTARLIKTA VE O DA OFİSTE KALMIŞTI.BENDEN BAŞKA KİMSEDE OFİS ANAHTARIM YOK)
Son düzenleme: