• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR ANDA NE DEĞİŞTİ Kİ

Üzgünüm avukat hanım ama sizi birazcık haksız buldum en azından bir saat sonra arayıp ne yaptığınızı sormuş ufak bir kırgınlıkla durumu geçiştirebilirdiniz üstelik ikinci kez aramış yine soğuk yapmışsınız ve salonda yatıyorsunuz 🤷🏻‍♀️

Sürekli birşeyleri unutan ,unuttuğunu da umursamayan birisinin yükünü "eşi de olsa " kimse çekmek istemiyor inanın

Kendi kendinize olay yaratıp sorunu büyütmüşsünüz. Ayrı yatacak kadar bir sorun göremedim ben. Unutkanlığınızın bedelini eşinize trip atarak ödetmeniz saçma olmuş.

Size tek tavsiyem söylemediğiniz şeyleri erkeklerden yapmalarını beklemeyin. Zaten avukatsınız sanırım dilekçe hazırlamadan hakimin önünü çıkmıyorsunuz sonuçta. Eşinizin gözünden bakınca “hem anahtarını unuttu hem yatak ayırdı” diyerek sinirlenmiştir. Bu kadar büyütülecek bir şey yok bence.

Anahtar vs. unutmak çok olağan şeyler, herkesin başına gelebilir. Avukatsınız sanırım. Dosyalar o kadar çok kafanızı meşgul ediyordur ki eminim. Stresli işlerde çalışanların böyle küçük unutkanlıkları daha çok oluyor bence, çünkü zihnin çok büyük bir bölümünü iş işgal etmek zorunda.

Tek arabanız varsa ve onu da eşiniz kullanıyorsa böyle durumlarda daha anlayışlı olmalı. Sonuçta eve uğrayıp uğramayacağını sormak çok doğal. Kaldı ki uğramasını rica da edebilirdiniz, eşlerimizden bir şeyler rica edemeyeceksek bu nasıl bir evlilik olur? (Tabi işine ve planlarına da engel olmayacak şekilde)

Yalnız siz de iletişimde başarısız olmuşsunuz. Dönüşte sizi ofisten almasını istediğinizi daha açık söyleyebilirdiniz. Eşiniz sizin eve döndüğünüzü düşünmüştür normal olarak. Bence uzatmayın ve aranızdaki iletişim problemini çözmek için adım atın.

Unutkanlığınıza çözüm bulmaya ne dersiniz? Basit bir şey değil hayati risk de oluşturur. Ocağıda açık unutursunuz bir gün ya da prizde ütüyü vs
Sürekli bir şey unutan biri etrafındakiler için bir süre sonra yorucu olur.

Hazır eşim de evde yokken ofise kadar da geri dönüp yorulmuşken onun maçı bitene kadar ertesi günün işlerini halledeyim diye ofiste kaldım.
Esiniz haksiz ama surekli tekrarlayan bir durumsa esiniz bu tepkiyi gosterebolir. Bir de halisahaya gidecek birine ben olsam demem. Yazik bir keyfi var bolmeyeyim derim. Gec gelip salonda yatmaniz fazla abartı. Barisin bence bazen siz bazen o alttan alacak evlilik boyle birşey

B12 takviyesi alın.
Ofis ve evin dış kapısının iç kısmına;
Anahtarları ve telefonu unutma yazan not yapıştırın.
Kocanızla da triple değil açık iletişimle konuşun.
Sorun kalmaz.

Takıldığım nokta şu benim de: Ofisin kapısını kitlemiyor musunuz çıkarken? :KK57:

Kitleseniz o an anahtarları içeride unuttuğunuz fark eder eve gitmek zorunda kalmadınız boşuna. Neyse barışmışsınız hadi geçmiş olsun.

Back
X