Bir anlam çıkarmalı mıyım?

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Selam kızlar. Erkek arkadaşımın sülalesinde akraba evliliği çok yaygın öncelikle bu bilgiyi vereyim. Büyük çoğunluğu akrabası ile evli direkt kuzenleriyle. Erkek arkadaşım geçen gün akrabasinin düğünune gitti. Halay için kalkip telefonu masada bıraktığında ikinci dereceden bir kız kuzeni selfie çekmiş biz de galerideki düğün fotolarına bakarken gördük. Kendisi de görünce bu ne ya ne alaka dedi. Bayram seyran düğün dernek dışında görmüyorlar birbirlerini öyle samimiyetleri falan yok. Normalde böyle bir şey aklımın ucundan geçmez ama hem samimi olmamalari sebebiyle hem de akraba evlilikleri o kadar yaygın ki onlarda, aklıma şüphe düştü ister istemez zarf mi atıyor acaba diye Belki de gayet masumca çekindi bilemiyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz (ek bilgi: tum ailesi ve yakın akrabaları beni biliyor, muhtemelen o kız da biliyor)

Olabilir de yani olmayabilir de, benim eski erkek arkadaşımın kuzeni aşıktı hemde takıntılı hatta onun eski kız arkadaşını biliyomus ve evini basmış.
Ben hiç tasvip etmiyorum bu aşkları saçma sapan.

Samimiyet yoksa kız neden alıp çeksin ki? İstediği kadar kuzen olsun. Başkasının telefonunu alıp selfie çekmek çok saçma geldi bana

Benim ailemde de birsuru akraba evliliği var.Severek evlenene var.Sirf görücü değil.En son kuzenim gene akraba oluyor.Teyzesinin kızı ile evli ama inanırmisin.Annelerinin zoruyla evlenmişler gibi.Hic karıkoca gibi değiller.Beraber gezmezler.Birbirlerine kötü söz söylerler.Surekli.Hatta bana bile önerdiler.Gitmisler kuzenime Nur ile evlen demişler.O kızmış o benim kardeşim gibi sacmalamayin demiş.Simdi evli zaten kuzenim.Yeni nesil istemiyor artık.Aileler zorlamadikca akraba evliliğini.

Günümüzde kullanılan cep telefonlarının büyük çoğunluğunda farklı ekran kilitleri mevcut. Kimi telefon kilidinde parmak izi, kimisinde yüz tanıma programı kullanılıyor hatta.

Kuzeni, erkek arkadaşınızın telefon kilidini nasıl açıp; kendi fotoğrafını çekmiş ? Erkek arkadaşınız telefonunu ekran kilidi olmadan mı kullanıyor ?

Çoğu telefonda kamera kilitsiz açılıyor yandan kaydırarak. Bu zamana kadar denk gelmemiş olmanıza sasirdim

Ben olsam böyle medeniyetten uzak bir aileye gelin gitmem. Dünyada insan mı bitmiş de kuzenleriyle evleniyorlar? Dünyanın da genetik hastalığı vardır şimdi o sülalede.

Olay anlattiginiz gibiyse evet zarf atmış bı nevi dikkat çekmek istemis. Kendi telefonu dururken ne diye çeksinki

Ben de ilk bunu düşündüm telefon şifresi olmayan yoktur yani demek ki şifreyi bilecek kadar yakın

Evet aldığından beri öyleydi, benim de öyle. Hatta o özelliğin kapatıldığını bile bilmiyordum desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…