- Konu Sahibi mavisiyah55
Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hemen yeni biri ile çıkmaya başladı. hemde yüzünü bile görmediği bir arkadaşının tanıştırdigi sadece telefonla görüştüğü bir kızla.onlar Çıkmaya başlamadan 1 ay önce bir kez daha ayrılmıştık o ara kızla tanışmış.Ama sürekli beni arar barışmak isterdi.Barıştık bir ay sürdü ve üç dört gün sonra o tanıştığı kızla çıkmaya başladı.Bu süre içinde yine beni aradi pişmanim diye ama facede ilişkisi var gözüküyordu.Hem yeni sevgilisine hemde ona bir ton laf saydım o günden sonra birdaha aramadi.Hemen başka biri ile çıkmaya başlıyorsa beni hiç mi sevmedi.Bir insan 2 yıl çıktığı birini hiç mi sevmez.Üçüncü yıla girmiştik hatta.Bu kadar süre benimle gönül mu eğlendirdi anlam veremiyorum.3aydir o kızla ilişkisi var ben onun yerine başkalarıni koyamazken o nasıl koydu benim yerime bir başkasını.Dile kolay 2 yıl.Hemen nasıl unutabildi.Ben hala yaptıklarına rağmen onu özlüyorum yaşadıklarimiz aklıma geliyor.Onun da aklına geliyomudur? Birdaha onunla biz diye birşey olmayacak ama ne bileyim hiç mi sevmedi diye düşünmeden de edemiyorum.