Bir anlam vermek istiyorum bu bitişe..

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki yıllardır birliktesiniz hatta evlisiniz de ihanete uğramış gibi.. Yapmayın Allah aşkına. 20 günde dünya bu kadar yıkılmasın başınıza.

Şöyle açıklayayım;
Çok sık insan tanıyan ya da hayatına insan alan birisi değilim ve beraber büyüdük.
Yeri çok büyük bende.
Bu sebeplerden dolayı duygusal anlamda yoğun olabiliyorum.

Beni inandırıp,bu kadar soğukkanlı şekilde yalan söyleyebildiyse, incinmeyeceğini düşündüm.

Madem yalan söyledi neden tekrar arayıp buldunuz?
Sizin sanki canınız sıkılmış bu adamı da yoklamışsınız gibime geldi..

Şöyle açıklayayım;
Çok sık insan tanıyan ya da hayatına insan alan birisi değilim ve beraber büyüdük.
Yeri çok büyük bende.
Bu sebeplerden dolayı duygusal anlamda yoğun olabiliyorum.
Canım ben seni anlıyorum ama bak dön bak bu foruma insanlar yıllarını verdiği adamlardan ne darbeler yiyor. 20 günde kurtulmuşsun böyle düşün.

Boşver kız o dengesizi onda yalan bitmez bırak onun peşini .Vaktine yazık

Madem yalan söyledi neden tekrar arayıp buldunuz?
Sizin sanki canınız sıkılmış bu adamı da yoklamışsınız gibime geldi..

18yaşınızdaki algınızla , 22 yaşındaki algınız farklı takdir edersiniz ki.
Cahilliğe yoruyorum verdiğim kararı.
Birkaç sene sonra da şimdikinden daha net fikirlerimiz olacaktır.
Yalnızca onu sevdiğime eminim, yıllar içinde yeteri kadar sınandı bu duygum.

intikam almış hatta daha da sizi kendine bağlayıp bırakabilirdi acı çektirebilirdi ama bişeyler ters gitmiş sıkılmış olabilir ya da diğer kızdan ciddi bişeyler görmüş bitirmek istemiş bence ucuz kurtulmuşun.

İçinizde kalan bir ukde gibi yeniden aşk masalına dönüşeceğine kendini inandırmışsın. Ama bir insanın hayatında 4 sene çok önemli bir zaman dilimi. Neler değişti hayatında ve kendi nasıl değişti bilmiyorsun henüz. Hayalinde beslediğin birine aşıksın sen ve maalesef o kişi şu an hayalindeki insan değil.

Yeni başlayan ilişkilerde kızın erkeğin yaşadığı yere gitmesini asla doğru bulmuyorum. Öne üst üste erkek gelecek, ilişkinin doğruluğu tescillenecek sonrasında kız gidecek. Sen hemen atlamışsın.

Hemen atlamadım benipek.
Bayram nedeniyle aile ziyaretine gitmiştik.
Ben gitmeseydim o gelecekti sözüm ona.

Ilginc. Bunun bin bir turlu sebebi olabilir ama daha cok su "kardes" olayina yogunlasmissiniz gibi geldi.
Aradan 4 sene gecmis, evet birbirinizi taniyorsunuz ama o da degismis olabilir. Aradiginizda askerdeymis, askerlik psikolojisiyle size gelmis bile olabilir.
Belki denemek istedi, sizden sert tepki gorunce "aman ne ugrasacagim" dedi.
Ihtimaller uzar gider. Ancak soylenecek tek bir sey var, o aciklama yapmamayi tercih ettiyse siz de dusunmeyin artik.
Gun gelir, belki sizin gibi o da arayip nedenini anlatir. O zamana kadar ne desek havada kalacak.
Bu yasananlari iyisiyle, kotusuyle ardinizda birakip onunuze bakmalisiniz.
Hemen hepimizin var bir gonul yarasi...

Bence şükret, daha adice terkedebilirdi, seni kullanabilirdi, faydalanabilirdi. İntikam almış erkekler bizim kadar duygusal değil arkadaşım.

Ailelerimiz tanıyordu zaten bizi.
Yeniden başladığımızı da biliyorlardı çok sevinmişlerdi.
Aileler arasında resmiyete dökmeye niyetliydik.
Bu kadar yoğunken sadece 1 günde nasıl değişebilir buna kızıyorum işte.
Telefonu açıp yüzüme söylese bağırsa çağırsa inan daha hafifleyecek yüreğim.

Hemen atlamadım benipek.
Bayram nedeniyle aile ziyaretine gitmiştik.
Ben gitmeseydim o gelecekti sözüm ona.
Aile ziyaretine gittiğinizi bilmediğim için atlamışsın gibi düşündüm doğal olarak. Geleceğini de hiç sanmıyorum..

Haklısınız..

Bencilsin hem herseyi sebebi ne olursa olsun birakiyorsun iz bile birakmadan sonra bi anda ortaya cikip biraktigin yerden devam etmek istiyosun dunya etrafinda donmez herzaman ve hersey biraktigin gibi kalmayabilir cocugun yerinde olsam aradiginda seni biguzel haşlar birakirdim halina ve engellerdim yine iyi yapmis

Bir kez kaybettim, bir daha asla bırakmam.Bir yere gidemezsin diyordu hala.
O yüzden hala değişmediğine inandım açıkcası.
Bu yaştaki erkeklerin laf salatalarına fazla talim etme. Sen hayalini abartmışsın. Yani ben mi duygusuzum diyorum da 4 sene de birinin hayaliyle yaşanmaz ki.

Cnm.arama.bekle.bakalim sonuc ne...rengini belli edecektir.

Yapilan yorumlari okumadim cunku yazdiginiz seyi okuyunca hemen anladim sanirim siz onun canini oyle yakmissiniz ki kavurmussunuz artik siz ne yaparsaniz yapin onun canini acitamaz eskisi gibi size iltimas gostermesini bekleyemezsiniz cunku siz onda biseyleri koparmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…