- 10 Ekim 2014
- 120
- 19
- 13
- Konu Sahibi begonvilxx
-
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki yıllardır birliktesiniz hatta evlisiniz de ihanete uğramış gibi.. Yapmayın Allah aşkına. 20 günde dünya bu kadar yıkılmasın başınıza.
Beni inandırıp,bu kadar soğukkanlı şekilde yalan söyleyebildiyse, incinmeyeceğini düşündüm.
Canım ben seni anlıyorum ama bak dön bak bu foruma insanlar yıllarını verdiği adamlardan ne darbeler yiyor. 20 günde kurtulmuşsun böyle düşün.Şöyle açıklayayım;
Çok sık insan tanıyan ya da hayatına insan alan birisi değilim ve beraber büyüdük.
Yeri çok büyük bende.
Bu sebeplerden dolayı duygusal anlamda yoğun olabiliyorum.
Madem yalan söyledi neden tekrar arayıp buldunuz?
Sizin sanki canınız sıkılmış bu adamı da yoklamışsınız gibime geldi..
Canım ben seni anlıyorum ama bak dön bak bu foruma insanlar yıllarını verdiği adamlardan ne darbeler yiyor. 20 günde kurtulmuşsun böyle düşün.
İçinizde kalan bir ukde gibi yeniden aşk masalına dönüşeceğine kendini inandırmışsın. Ama bir insanın hayatında 4 sene çok önemli bir zaman dilimi. Neler değişti hayatında ve kendi nasıl değişti bilmiyorsun henüz. Hayalinde beslediğin birine aşıksın sen ve maalesef o kişi şu an hayalindeki insan değil.Merhabalar arkadaşlar,
Benim için çok öenmli olan bir konu hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
İnanıyorum ki farklı deneyimlere sahip olduğunuzdan dolayı farklı bakış açıları sunabileceksiniz bana..
4 sene evvel görüşmüştük en son.Birbirimizin çocukluk aşkıydık.(Şu an 22yaşındayım,o 25yaşında)
4 sene sonra yeniden bulduk birbirimizi.Ona ben ulaştım çünkü deyimi yerindeyse iz bile bırakmadan giden bendim.Numaramı değiştirmiştim ve ulaşacağı başka hiçbir şey yoktu bana.
Ve o ilk aramada ne sitemler etti bana.Çok özlemişti , özlemiştim..Askerliğini yapıyordu gittiğimde,söylediğine göre zorlu görevlere kendi isteğiyle gitmiş hatta kalmak istemiş askerlik bitiminde ,ayrılışımızdan dolayı.
Her şey bambaşkaydı.Sonunda birlikteydik.Onun için ettiğim duaları,eğer hala kalbi benimleyse karşıma çıksın deyişlerimi,geçen zamanda ne denli aklımın başına geldiğini , kısacası her şeyi anlattım.
O da hayatında olup bitenleri anlattı ama daha çok kalbinin kırgınlığını anlattı.
Tek bir tartışmamız bile olmuyordu,dilimizden dökülen sevgi,özlem sözcükleriydi ve geleceğe dair güzel planlar..
20gün önce başlamıştık birlikteliğimize,1 hafta önce onun şehrindeydim (memlekete gittim, o da orada yaşıyor.Ben İstanbul'dayım.). Buluştuk , kalbim hızla çarpıyor ve tüm vücudum titriyordu.Nihayet mutluydum.Hep sevdiğim ve seveceğim adamlaydım.Daha da bir şeyde gözüm yoktu.
2 gün üst üste buluştuk.Zaten birkaç günlüğüne gitmiştim ve dönecektim.
Buluşmada bir telefon geldi,çok samimi erkek arkadaşının kız kardeşi nerdeyse hesap sorarcasına nerde olduğunu soruyordu.En azından nazının bir hayli geçtiğini anlamıştım.
Tepki gösterdim ve o da bana çıkıştı.Kardeşim sayılır o bir daha duymayacağım böyle bir şey dedi.
Akşam evlerimize döndüğümüzde aradım ve nerde olduğunu sordum.Arkadan sesi geliyordu.Samimi erkek arkadaşı,kız kardeşi,o hep birlikteydiler ve kızın konuşması geliyordu arkadan.Haddini bilmeyen rahat birisi olduğunu hissetmiştim konuşmalarından.
Kızgındım yine ve tekrar çıkıştım.Tavrın hoşuma gitmedi, kıskanıyor musun? gibisinden sorular sordu hem de o kızın yanında.İncindim.
Gece 3te görünmüştü en son whatsappta.Tek bir kelime bile yazmadı.Ki biz her adımda birbirimizi ararız sorarız.Huyunu biliyorum.
Ertesi gün tatilimin son günüydü ve buluşacaktık sabah erkenden akşama kadar beraber olacaktır.
Aramadı..
Ben de aramadım.
Whatsapptan engellemiş beni.
Hala konduramıyorum onun sözlerinde durmayacağına.Bu kadar özlem doluyken sebepsiz gideceğini aklım almıyor.Diyaloglarımız geçiyor zihnimden defalarca,bir kalıba uyduramıyorum.
Tek bildiğim,onu çok seviyorum ve özlüyorum..
Değerlendirmeleriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
İçinizde kalan bir ukde gibi yeniden aşk masalına dönüşeceğine kendini inandırmışsın. Ama bir insanın hayatında 4 sene çok önemli bir zaman dilimi. Neler değişti hayatında ve kendi nasıl değişti bilmiyorsun henüz. Hayalinde beslediğin birine aşıksın sen ve maalesef o kişi şu an hayalindeki insan değil.
Yeni başlayan ilişkilerde kızın erkeğin yaşadığı yere gitmesini asla doğru bulmuyorum. Öne üst üste erkek gelecek, ilişkinin doğruluğu tescillenecek sonrasında kız gidecek. Sen hemen atlamışsın.
Hemen atlamadım benipek.
Bayram nedeniyle aile ziyaretine gitmiştik.
Ben gitmeseydim o gelecekti sözüm ona.
4 yıl önce senin ona yaptığını şimdi o sana yapıyor olmasın?????
Bence şükret, daha adice terkedebilirdi, seni kullanabilirdi, faydalanabilirdi. İntikam almış erkekler bizim kadar duygusal değil arkadaşım.
Aile ziyaretine gittiğinizi bilmediğim için atlamışsın gibi düşündüm doğal olarak. Geleceğini de hiç sanmıyorum..Hemen atlamadım benipek.
Bayram nedeniyle aile ziyaretine gitmiştik.
Ben gitmeseydim o gelecekti sözüm ona.
Ilginc. Bunun bin bir turlu sebebi olabilir ama daha cok su "kardes" olayina yogunlasmissiniz gibi geldi.
Aradan 4 sene gecmis, evet birbirinizi taniyorsunuz ama o da degismis olabilir. Aradiginizda askerdeymis, askerlik psikolojisiyle size gelmis bile olabilir.
Belki denemek istedi, sizden sert tepki gorunce "aman ne ugrasacagim" dedi.
Ihtimaller uzar gider. Ancak soylenecek tek bir sey var, o aciklama yapmamayi tercih ettiyse siz de dusunmeyin artik.
Gun gelir, belki sizin gibi o da arayip nedenini anlatir. O zamana kadar ne desek havada kalacak.
Bu yasananlari iyisiyle, kotusuyle ardinizda birakip onunuze bakmalisiniz.
Hemen hepimizin var bir gonul yarasi...
Bu yaştaki erkeklerin laf salatalarına fazla talim etme. Sen hayalini abartmışsın. Yani ben mi duygusuzum diyorum da 4 sene de birinin hayaliyle yaşanmaz ki.Bir kez kaybettim, bir daha asla bırakmam.Bir yere gidemezsin diyordu hala.
O yüzden hala değişmediğine inandım açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?