- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
- Konu Sahibi begonvilxx
-
Sizi seviodur gercektende ama artik karsinizda anlayisli birini bulamazsiniz sorunlarinizda sizi birakicaktir yada bole engelleyip iletisiminizi kesicektir senin ugrasmani istio bence bu seni cok yipratir devam etme unutup normale donmesi zor gibi terkedilmeyi kaldiramamis ole anladim benNeden hala sevgisinin büyüklüğünden bahsedip durdu sizce?
Beklentimi yuksek tutup canimi acitmak icin mi?
Eger oyleyse yillar once ben ona hicbir sey yapmamisken soyledigi yalanlari ve sebep oldugu hayal kirikligini hatirinda tutup vicdani sizlamayacak kadar duyarsizdi.oyle mi?..
Evet, izlenimlerim soylediginiz yonde oldu biz konusuyorken.Sizi seviodur gercektende ama artik karsinizda anlayisli birini bulamazsiniz sorunlarinizda sizi birakicaktir yada bole engelleyip iletisiminizi kesicektir senin ugrasmani istio bence bu seni cok yipratir devam etme unutup normale donmesi zor gibi terkedilmeyi kaldiramamis ole anladim ben
Yani acisini cikartio ben bu isin pesini birak derim kendini uzme kirilma cunku gider o yinede sen bilirsinEvet, izlenimlerim soylediginiz yonde oldu biz konusuyorken.
Sen suclusun, sen uzdum o yuzden sen uzerime dus.Sen gel. Tavri vardi daha cok.
Yani acisini cikartio ben bu isin pesini birak derim kendini uzme kirilma cunku gider o yinede sen bilirsin
ben okuduğum şeye yorum yaptım, ilişkinizin detayını illa ki siz bilirsinizSevgiliniz sizi inandirsin, sonra yalanlarini yakalayin cekip gidin.
Sonra sevgilinize hak verin, kendinizi haksiz gorun.
Normali bu sanirim..
Her neyse yorumunuz icin tesekkurler.
kac gundur konusmuyosun? engeli kaldirmadimi ? kiz ona sordugunda seninle oldugunu söyledimi ?Merhabalar arkadaşlar,
Benim için çok öenmli olan bir konu hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
İnanıyorum ki farklı deneyimlere sahip olduğunuzdan dolayı farklı bakış açıları sunabileceksiniz bana..
4 sene evvel görüşmüştük en son.Birbirimizin çocukluk aşkıydık.(Şu an 22yaşındayım,o 25yaşında)
4 sene sonra yeniden bulduk birbirimizi.Ona ben ulaştım çünkü deyimi yerindeyse iz bile bırakmadan giden bendim.Numaramı değiştirmiştim ve ulaşacağı başka hiçbir şey yoktu bana.
Ve o ilk aramada ne sitemler etti bana.Çok özlemişti , özlemiştim..Askerliğini yapıyordu gittiğimde,söylediğine göre zorlu görevlere kendi isteğiyle gitmiş hatta kalmak istemiş askerlik bitiminde ,ayrılışımızdan dolayı.
Her şey bambaşkaydı.Sonunda birlikteydik.Onun için ettiğim duaları,eğer hala kalbi benimleyse karşıma çıksın deyişlerimi,geçen zamanda ne denli aklımın başına geldiğini , kısacası her şeyi anlattım.
O da hayatında olup bitenleri anlattı ama daha çok kalbinin kırgınlığını anlattı.
Tek bir tartışmamız bile olmuyordu,dilimizden dökülen sevgi,özlem sözcükleriydi ve geleceğe dair güzel planlar..
20gün önce başlamıştık birlikteliğimize,1 hafta önce onun şehrindeydim (memlekete gittim, o da orada yaşıyor.Ben İstanbul'dayım.). Buluştuk , kalbim hızla çarpıyor ve tüm vücudum titriyordu.Nihayet mutluydum.Hep sevdiğim ve seveceğim adamlaydım.Daha da bir şeyde gözüm yoktu.
2 gün üst üste buluştuk.Zaten birkaç günlüğüne gitmiştim ve dönecektim.
Buluşmada bir telefon geldi,çok samimi erkek arkadaşının kız kardeşi nerdeyse hesap sorarcasına nerde olduğunu soruyordu.En azından nazının bir hayli geçtiğini anlamıştım.
Tepki gösterdim ve o da bana çıkıştı.Kardeşim sayılır o bir daha duymayacağım böyle bir şey dedi.
Akşam evlerimize döndüğümüzde aradım ve nerde olduğunu sordum.Arkadan sesi geliyordu.Samimi erkek arkadaşı,kız kardeşi,o hep birlikteydiler ve kızın konuşması geliyordu arkadan.Haddini bilmeyen rahat birisi olduğunu hissetmiştim konuşmalarından.
Kızgındım yine ve tekrar çıkıştım.Tavrın hoşuma gitmedi, kıskanıyor musun? gibisinden sorular sordu hem de o kızın yanında.İncindim.
Gece 3te görünmüştü en son whatsappta.Tek bir kelime bile yazmadı.Ki biz her adımda birbirimizi ararız sorarız.Huyunu biliyorum.
Ertesi gün tatilimin son günüydü ve buluşacaktık sabah erkenden akşama kadar beraber olacaktır.
Aramadı..
Ben de aramadım.
Whatsapptan engellemiş beni.
Hala konduramıyorum onun sözlerinde durmayacağına.Bu kadar özlem doluyken sebepsiz gideceğini aklım almıyor.Diyaloglarımız geçiyor zihnimden defalarca,bir kalıba uyduramıyorum.
Tek bildiğim,onu çok seviyorum ve özlüyorum..
Değerlendirmeleriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
5 gun oldu ve hala engellenmis durumda.kac gundur konusmuyosun? engeli kaldirmadimi ? kiz ona sordugunda seninle oldugunu söyledimi ?
aklima senden intikam aldigi geldi ama yaniliyo olabilirim.
Bence artik onun icin o kadar degerli degilsindir belkide bilmiyorum..4 yilda insan cok degisir...5 gun oldu ve hala engellenmis durumda.
Huyunu bilirim asla daha engeli kaldirmaz.Inattir.
Animsadigim kadariyla arkadaslarlayim demisti.
Vaaaoovvvvv cok guzel olmusss
Beni hala sevdigine inandigim icin aradim ve iyi de olsa kotu de olsa bir sonuca baglansin istedim.
Aradim acmadi.whatsptan engeli kaldirdi , noldu dedi.
Konusmamiz lazim dedim.
Yaz burdan etraf kalabalik dedi.
Noldu bir anda iletisimimiz koptu dedim.
Sen beni bıraktin ya onu hala aklimdan cikaramadim galiba, birden sogudum sana karsi.istemiyorum. dedi.
Ve engelledi.
Ben de msj attim ; cocuk gibi davrandin, incindigimi saniyorsan yaniliyorsun.kuyruk acini gostermis oldun sadece bu yaptiginla.bu serefle kat be kat kotulugu hakediyorsun.seviyendekilerle yalanci bir hayat seni bekler.haydi gule gule , diye msj attim.
Ve yarin yeni bir gun.Adini dahi anmayacagim bir omur.
Kac yasindaydi bu pislik? Insallah pismanliktan geberir. Cok gicik oldum o laflarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?