Bir Anlık Gaflet

Senin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorum
Bilmem anlatabildim mi canim
İlk bulduğumu atmadım ki, son bulduğumdu o. talibim çoktu benim. İnanır mısın hala çok evli barklı koca kadınım
Sen yine üstüne alma da
O yorumu yazarken alkollu falandi zaar
Aksi mumkun degil
Yok iltifat almaya alışkınım şekerim ben. Teşekkür ederim kibarca ya da ben de yaparım karşılık olarak. Sen bilmezsin böyle şeyleri

Iltifati bilmem ama kiskandigin kisilere nasil davrandigini cok iyi bilirim hersey ortada ciciskom

Iltifati bilmem ama kiskandigin kisilere nasil davrandigini cok iyi bilirim hersey ortada ciciskom
Kıskançlıktan ölecem umutsuz, kurudum kaldım resmen. E sen de böyle düşünerek teselli ediyorsun kendini, anlıyorum. Buna inanmaya devam et dicem de ruh sağlığını etkileyecek diye korkuyorum.

Konunda başkası iltifat aldı diye bi kıskanmadığın kalmıştı Umutsuz. Hayretle okuyorum, kıza neler demişsin. Ayy evlerden ıraksın Umutsuzcum, kolum kadar göz koyduğun adamlar listesi var, ona karşın elin boş. Çamur atma, başarısızsın kabul et.
Zammı da al mutfağını yaptır, yengenden de hayır duası iste. Belki kırarsın şeytanın bacağını bir gün.

Öyle deme biz onu kıskanıyoruz, herkes onu kıslanıyor, bütün dünya onu kıskanıyor. Ama en çok ben ve lya

Öyle deme biz onu kıskanıyoruz, herkes onu kıslanıyor, bütün dünya onu kıskanıyor. Ama en çok ben ve lya

Psikolojide buna yansıtma diyorlar Kudracım.
Atalarımız da "Kişi kendinden bilir işi" diyor.

Ayol iltifat aldın diye sana sarmış. Umutsuz tatlım spot ışıklarına zeval gelir diye mi ürktün sen?
Bu kıza çok üzülüyorum ben Kudra, nolacak bunun hali? Kuzum Umutsuz, beyimle evlenip eve girerken ocak duası okudulardı. Bi ocak alsan da okutsan mı hı? Belki zam gelir belki bey kim bilir?

Ben eskiden üzülüyordum artık üzülmüyorum valla şekerim. Çünkü hiç bir öneriyi dinlemiyor, hiç bir tecrübeden ders almıyor. Yerinde sayıyor hiç gelişmiyor, bakış açısını hiç değiştirmiyor. E böylesine böyle hayat müstahak. Bir takmış kocanla evlenmeden seviştine bir de kıskanyorsooon’a her sıkıştığında bu ikisini sürüyor öne. Papağan gibi

Aaa sevişmeyle de mi derdi var garibin? Canım Umutsuz darılmaca yok canım artık bu yaşa gelmişsin bu gerçeği bilmen gerekiyor: Seni leylekler getirmedi. : ( Evet. İnsanlar sevişiyorlar, evli, bekar, evlenmeden önce, sonra filan. Sevişiyorlar... O kolum gibi olan aşk hayatın listesi var ya, işte oraya bir gün son adam girecek ve başaracaksın canım inanıyorum sana, sen de sevişeceksin, öfkelenme bu kadar insanlara seviştiler diye.

Tüh ya, derdi bir değil iki değilmiş ki kızın Kudra, baksana insanların sevişmelerine kadar takmış.
Umutsuza en acilinden bi erkek, zam, ocak, dolap ve görümce (Görümce de benden) diliyorum dinimiz, amin

Senin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorum
Bilmem anlatabildim mi canim
Ay ben burda seçici kısmını atlamışım, dur şuna bi 15 dakika güleyim ben Erkek sineğe yürüyeceksin neredeyse neyin seçiciliği

Sevişmesinin tek yolu evlenmek, o da nasip olmuyor kıza bir türlü.

Duana çok amin diyorum

Sonra nasıl çıkaracak? Besleyecek mi evde?

Gece herkes yattıktan sonra yapılıp yenilen tost gibi gece ortaya çıkaracak işte adamı. Tost yemek en çok o zaman keyifli oluyor zaten.
Gündüz de dolapta kalır. Hava sıcak zaten. Bir de klima mı alsın şimdi bu kız?!!!11!1!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…