- 11 Aralık 2018
- 41.996
- 260.932
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İlk bulduğumu atmadım ki, son bulduğumdu o.Senin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorum
Bilmem anlatabildim mi canim
Yok iltifat almaya alışkınım şekerim ben. Teşekkür ederim kibarca ya da ben de yaparım karşılık olarak. Sen bilmezsin böyle şeyleriSen yine üstüne alma da
O yorumu yazarken alkollu falandi zaar
Aksi mumkun degil
Iltifati bilmem ama kiskandigin kisilere nasil davrandigini cok iyi bilirim hersey ortada ciciskomİlk bulduğumu atmadım ki, son bulduğumdu o.talibim çoktu benim. İnanır mısın hala çok evli barklı koca kadınım
Yok iltifat almaya alışkınım şekerim ben. Teşekkür ederim kibarca ya da ben de yaparım karşılık olarak. Sen bilmezsin böyle şeyleri
Kıskançlıktan ölecem umutsuz, kurudum kaldım resmen. E sen de böyle düşünerek teselli ediyorsun kendini, anlıyorum. Buna inanmaya devam et dicem de ruh sağlığını etkileyecek diye korkuyorum.Iltifati bilmem ama kiskandigin kisilere nasil davrandigini cok iyi bilirim hersey ortada ciciskom
Öyle deme biz onu kıskanıyoruz, herkes onu kıslanıyor, bütün dünya onu kıskanıyor. Ama en çok ben ve lyaKonunda başkası iltifat aldı diye bi kıskanmadığın kalmıştı Umutsuz. Hayretle okuyorum, kıza neler demişsin. Ayy evlerden ıraksın Umutsuzcum, kolum kadar göz koyduğun adamlar listesi var, ona karşın elin boş. Çamur atma, başarısızsın kabul et.
Zammı da al mutfağını yaptır, yengenden de hayır duası iste. Belki kırarsın şeytanın bacağını bir gün.
Öyle deme biz onu kıskanıyoruz, herkes onu kıslanıyor, bütün dünya onu kıskanıyor. Ama en çok ben ve lya
Aman beni karıştırma gözünü seveyim. Canım burnumda zaten, umutsuz'a laf anlatamayacağım.Öyle deme biz onu kıskanıyoruz, herkes onu kıslanıyor, bütün dünya onu kıskanıyor. Ama en çok ben ve lya
Ben eskiden üzülüyordum artık üzülmüyorum valla şekerim. Çünkü hiç bir öneriyi dinlemiyor, hiç bir tecrübeden ders almıyor. Yerinde sayıyor hiç gelişmiyor, bakış açısını hiç değiştirmiyor. E böylesine böyle hayat müstahak. Bir takmış kocanla evlenmeden seviştine bir de kıskanyorsooon’a her sıkıştığında bu ikisini sürüyor öne. Papağan gibiPsikolojide buna yansıtma diyorlar Kudracım.
Atalarımız da "Kişi kendinden bilir işi" diyor.
Ayol iltifat aldın diye sana sarmış. Umutsuz tatlım spot ışıklarına zeval gelir diye mi ürktün sen?
Bu kıza çok üzülüyorum ben Kudra, nolacak bunun hali? Kuzum Umutsuz, beyimle evlenip eve girerken ocak duası okudulardı. Bi ocak alsan da okutsan mı hı? Belki zam gelir belki bey kim bilir?
Senin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorum
Ben eskiden üzülüyordum artık üzülmüyorum valla şekerim. Çünkü hiç bir öneriyi dinlemiyor, hiç bir tecrübeden ders almıyor. Yerinde sayıyor hiç gelişmiyor, bakış açısını hiç değiştirmiyor. E böylesine böyle hayat müstahak. Bir takmış kocanla evlenmeden seviştine bir de kıskanyorsooon’a her sıkıştığında bu ikisini sürüyor öne. Papağan gibi
Ay ben burda seçici kısmını atlamışım, dur şuna bi 15 dakika güleyim benSenin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorum
Sevişmesinin tek yolu evlenmek, o da nasip olmuyor kıza bir türlü.Aaa sevişmeyle de mi derdi var garibin? Canım Umutsuz darılmaca yok canım artık bu yaşa gelmişsin bu gerçeği bilmen gerekiyor: Seni leylekler getirmedi. : ( Evet. İnsanlar sevişiyorlar, evli, bekar, evlenmeden önce, sonra filan. Sevişiyorlar... O kolum gibi olan aşk hayatın listesi var ya, işte oraya bir gün son adam girecek ve başaracaksın canım inanıyorum sana, sen de sevişeceksin, öfkelenme bu kadar insanlara seviştiler diye.
Tüh ya, derdi bir değil iki değilmiş ki kızın Kudra, baksana insanların sevişmelerine kadar takmış.
Umutsuza en acilinden bi erkek, zam, ocak, dolap ve görümce (Görümce de benden) diliyorum dinimiz, amin
Evin yok ki nereye atıcan abinin evine mi?
önce seni tanımam lazım yaş meslek bir erkekte aradığın özellikler falanPeki bana adaylardan olusan sunum hazirlamaya ne dersin
Sonra nasıl çıkaracak? Besleyecek mi evde?Adamı buzdolabının içine koyup eve öyle sokabilir aslında ama önce buzdolabı almaya ikna etmesi lazım
29önce seni tanımam lazım yaş meslek bir erkekte aradığın özellikler falan
yaş güzelmiş tam zamanıı.portföyüme bakıp dönüş yapacağım yarın29
Grafiker
Nefes alsın yeter
ben seviyorum senii.umutsuz falan değilsinnn değerin bilinmiyorIltifati bilmem ama kiskandigin kisilere nasil davrandigini cok iyi bilirim hersey ortada ciciskom
Sonra nasıl çıkaracak? Besleyecek mi evde?
ben seviyorum senii.umutsuz falan değilsinnn değerin bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?