Bir Anlık Gaflet

Ayol onun 4.000 tlyi bir gecede yiyecek ortami yok o ogluscu annesiyle yasarken.

Belki buzdolabi almistir sonunda 4.000 tlye onu diyordur. Ay hadi inş.
4.000 tl ye buzdolabı alacak kadar zengin değildir belki hemen itham yapmayalım Sonuçta ucuz malın yahnnisi...

Alıntıladığın muhabbet ile ne alaka şimdi?
Baktı konu gündemden düşüyor. Böyle yapan biri daha vardı. Yorumları, dalgaları ilgi sanan, aslında kendi çevresinden göremediği ilgi yüzünden buradaki geyikle kendinin önemsendiği sanan biri ama bilmiyorlar ki bazıları tuvalette vakit geçirmek için okuyor, gülüyor bunlara

Yok bilmiyom valla, çekirdek yemiyoruz biz pek

Saygın meslek = masa başı iş
Saygın olmayan bir meslek var mı ki bence yok

masa başı iş deyince gözümün önüne tüm gün sofra başında iki büklüm mantı kapatan hanımlar geldi, gecede dört bin harcayamayan ama alın teriyle helalinden kazanıp evlat büyüten okutan hasta bakan ev geçindiren emekçiler….edeplerinden ihtiyacım var diyemeyen haklı gurur sahibi eli öpülesi insanlar….
Libirli insanlardan oldum olası nefret ettim

kudra seni kimi çok sever kimi hiç sevmez ama saygıyı hakeden bir insan olduğun aşikar
Sana sempati duyan bir arkadaş olarak kendi kaleminde insanlarla diyalogda ol ya nedir bu
Sen daha iyilerine layıksın

Umutsuzu kıslandığım için sürekli diyalog halinde kalmaya çalışıyorum. Onun yaşadığı hayata korkunç bir ilgi duyuyorum. Benim de zaafım bu

Umutsuzu kıslandığım için sürekli diyalog halinde kalmaya çalışıyorum. Onun yaşadığı hayata korkunç bir ilgi duyuyorum. Benim de zaafım bu
Hayatta Yanyana düşünemediğim şeyler var
Baklava üstü turşu gibi, bu neyse siz de aynısınız benim gözümde
Eğlendiğinin farkındayım da bir rahatsız oldum nedense
Gel sen onu boşver beni kıskan, hem bilgisayar mühendisiyim hem grafiker, tam zamanlı anneyim, aşk hayatım da dolu dizgin herifim sağ olsun, gerçi canım tatlım böcüğüm filan diye hitap edemem ama…..
Neyse şaka bir yana kalite başka birşey azizim damardan da enjekte etsen bazı bünyeler kabul etmiyor
Sevgiler

Seni gerçekten kıskandım. mühendis zekası asla sahip olmadığım ve her zaman çok kıskandığım bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…