- 20 Kasım 2018
- 12.727
- 46.356
- 598
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kizin evinde buzdolabi yok. Ucune besine bakmaz bence.Bekonun basit modellerini istemem ben. Umutsuz isteyebilir ama. Hiç yoktan iyidir sonuçta. Bi de ucuz yollu fırın ocak falan alsa tamamdır.
Ah yenge ya, bak yine aklıma geldi üzüldüm kadıncağızaKizin evinde buzdolabi yok. Ucune besine bakmaz bence.
Ama niye alsin ya yengeye çökmek varken
4.000 tl ye buzdolabı alacak kadar zengin değildir belki hemen itham yapmayalımAyol onun 4.000 tlyi bir gecede yiyecek ortami yok o ogluscu annesiyle yasarken.
Belki buzdolabi almistir sonunda 4.000 tlye onu diyordur. Ay hadi inş.
Ayol iki dakika yokluguma dayanamiyorsunuzNirde kız o, 3 harflilerde mi?
Alıntıladığın muhabbet ile ne alaka şimdi?Ayol iki dakika yokluguma dayanamiyorsunuz
Hayranloginiz beni ürkütüyor
Baktı konu gündemden düşüyor. Böyle yapan biri daha vardı. Yorumları, dalgaları ilgi sanan, aslında kendi çevresinden göremediği ilgi yüzünden buradaki geyikle kendinin önemsendiği sanan biri ama bilmiyorlar ki bazıları tuvalette vakit geçirmek için okuyor, gülüyor bunlaraAlıntıladığın muhabbet ile ne alaka şimdi?
Baktı konu gündemden düşüyor. Böyle yapan biri daha vardı. Yorumları, dalgaları ilgi sanan, aslında kendi çevresinden göremediği ilgi yüzünden buradaki geyikle kendinin önemsendiği sanan biri ama bilmiyorlar ki bazıları tuvalette vakit geçirmek için okuyor, gülüyor bunlara
Herhalde baktı sadece sen buradasın o yüzden seni alıntıladı konuya yazılsın diyeAlıntıladığın muhabbet ile ne alaka şimdi?
Kendinizi bu kadar onemsemeyin ayolHerhalde baktı sadece sen buradasın o yüzden seni alıntıladı konuya yazılsın diye
Ayol iki dakika yokluguma dayanamiyorsunuz
Hayranloginiz beni ürkütüyor
Kendinizi bu kadar onemsemeyin ayol
Devraldık bu konuyu artık bizim
Saygın olmayan bir meslek var mı ki bence yokYok bilmiyom valla, çekirdek yemiyoruz biz pek
Saygın meslek = masa başı iş
Umutsuzu kıslandığım için sürekli diyalog halinde kalmaya çalışıyorum. Onun yaşadığı hayata korkunç bir ilgi duyuyorum. Benim de zaafım buSaygın olmayan bir meslek var mı ki bence yok
masa başı iş deyince gözümün önüne tüm gün sofra başında iki büklüm mantı kapatan hanımlar geldi, gecede dört bin harcayamayan ama alın teriyle helalinden kazanıp evlat büyüten okutan hasta bakan ev geçindiren emekçiler….edeplerinden ihtiyacım var diyemeyen haklı gurur sahibi eli öpülesi insanlar….
Libirli insanlardan oldum olası nefret ettim
kudra seni kimi çok sever kimi hiç sevmez ama saygıyı hakeden bir insan olduğun aşikar
Sana sempati duyan bir arkadaş olarak kendi kaleminde insanlarla diyalogda ol ya nedir bu
Sen daha iyilerine layıksın
Keşke gelinimiz olsa da evine çöksemUmutsuzu kıslandığım için sürekli diyalog halinde kalmaya çalışıyorum. Onun yaşadığı hayata korkunç bir ilgi duyuyorum. Benim de zaafım bu
Hayatta Yanyana düşünemediğim şeyler varUmutsuzu kıslandığım için sürekli diyalog halinde kalmaya çalışıyorum. Onun yaşadığı hayata korkunç bir ilgi duyuyorum. Benim de zaafım bu
Seni gerçekten kıskandım.Hayatta Yanyana düşünemediğim şeyler var
Baklava üstü turşu gibi, bu neyse siz de aynısınız benim gözümde
Eğlendiğinin farkındayım da bir rahatsız oldum nedense
Gel sen onu boşver beni kıskan, hem bilgisayar mühendisiyim hem grafiker, tam zamanlı anneyim, aşk hayatım da dolu dizgin herifim sağ olsun, gerçi canım tatlım böcüğüm filan diye hitap edemem ama…..
Neyse şaka bir yana kalite başka birşey azizim damardan da enjekte etsen bazı bünyeler kabul etmiyor
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?