- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.023
- 348
- 39
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Estağfirullah lütfen rica ediyorumSeni gerçekten kıskandım.mühendis zekası asla sahip olmadığım ve her zaman çok kıskandığım bir şeydir.
Tabi cagnimm ne demezsinKonuya yorum aldıkça Umutsuz:
https://giphy.com/OcXY6eYekq9XFtSIC4
Yok yok hiç alttan alma o konuda, hızlı çözüm üreten acayip bir bakış açınız var çoğunuzun.Estağfirullah lütfen rica ediyorum
Ben birazda konu sahibi için yazdım mesleğimi, saygınmışya….beni böyle söylemler çok itiyor.
Bende şu hayatta bir tek sağlıklı insanları kıskanıyorum…
Mühendis zekasına sahip olsam ne olacak boşver ya gece uyurken yastığa ağzımın suyu akmıyor mu Allah aşkına, oğlanın moklu altını yıkamıyor muyum, kaynanamla didişmiyor muyum….normal insanız işte, atomu parçalayabilsem belki bir cevher var derim de…
Mesela ben de senin dik duruşunu alaycı tavrını çok beğeniyorum, diyorum kadındaki zekaya kafa yapısına bak iplemeden yapıştırmış cevabı
iş hayatınızı anladık ta ben özel hayatınızı daha çok merak ediyorumm.var mı gelişmeler?Kendinizi bu kadar onemsemeyin ayol
Ben teşekkür ederim o sizin hanfendiliğinizdir olsa olsa ayolYok yok hiç alttan alma o konuda, hızlı çözüm üreten acayip bir bakış açınız var çoğunuzun.
Teşekkür ederim iltifatlarınız için hanfendiciğim
noluyor sunuz ayol?Ben teşekkür ederim o sizin hanfendiliğinizdir olsa olsa ayol
Ceycey sana arkadaşım diyebilir miyimnoluyor sunuz ayol?
Birbirimize yürüyoruz. Umutsuz bi sevgili bulamadı biz iki evli kadın filört ediyoruznoluyor sunuz ayol?
Ne iltifatiYok yok hiç alttan alma o konuda, hızlı çözüm üreten acayip bir bakış açınız var çoğunuzun.
Teşekkür ederim iltifatlarınız için hanfendiciğim
Sana değilNe iltifati
Ve kime
Pardon da ben ortada bi rezillik goremiyorumAyyy konu sahibi aşırı derecede rezil etmiş kendini. Şimdi usulca yerine otur ve hiç sesini çıkarma konu sahibi
Sen yine üstüne alma daSana değil
Senin gibi ilk buldugum adami eve atmıyorum seciciyim ve zor begeniyorumBirbirimize yürüyoruz. Umutsuz bi sevgili bulamadı biz iki evli kadın filört ediyoruz
Ozel hayatimi gizli tutma karari aldim tatlim yaiş hayatınızı anladık ta ben özel hayatınızı daha çok merak ediyorumm.var mı gelişmeler?
sitedekilere anlatma ama bana anlat yahuu.bak çok bekar tanıdığım da var.sen bilirsinOzel hayatimi gizli tutma karari aldim tatlim ya
Kem gözlü cok malum
Nazar değiyor
Zaafimi kullanip beni tuzaga cekiyor olamazsin degil mi bebegimsitedekilere anlatma ama bana anlat yahuu.bak çok bekar tanıdığım da var.sen bilirsin
onu yapanlar başka.ben güvenilir üyeyimm.herkes aşını da eşini de bulsun isterimZaafimi kullanip beni tuzaga cekiyor olamazsin degil mi bebegim
Peki bana adaylardan olusan sunum hazirlamaya ne dersinonu yapanlar başka.ben güvenilir üyeyimm.herkes aşını da eşini de bulsun isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?